אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
קצת Wasteland 2

לא יצא לי לשחק הרבה בגלל ריבוי בילויים עם החברה בלילות ועודף עבודה בימים.

Wolfinix

New member
לא שיחקתי כלל...

והקטע הוא שיש לי את WASTELANDS 2, רק בלי יכולת להריץ אותו (אין כרטיס מסך...)

Wolfinix

New member
בהתחשב בעובדה שאין לי איך לשלם לו, אולי עדיף שלא

חוץ מזה שאני בדרך כלל בודק זאת בעזרת חבר שמבין בעניין, ובנוסף את רוב התקלות ניתן לפתור לבד עם קצת מחקר וקצת זמן פנוי (שלא חסר למובטל)

Guid

New member
כמעט כלום, גם אצלי

קצת DA:I, אבל ממש בקטנה. סיידקווסט ורבע.

אף אחד לא חשב להגיד....
שהמחירים המוצגים לנו ב-Origin מגוחכים?

ואני לא הבנתי איך יכול להיות שבאוריג'ין ובבאג בארץ מוכרים באותו מחיר.

בקיצור, יש מבצע על Inquisition. קניתי דרך מקסיקו ב-29.9$ - גרסת הדלוקס. מזל (!!!) שהבנתי את זה בזמן ולא קניתי במחיר המופרך שמוצג בארץ (60$ בערך אחרי מבצע).
מה זה הסיפור הזה? ממש מטומטם. חבל שלא ידעתי קודם, קניתי לא מזמן את DA:2 (ועוד כמחווה, יש לי אותו גם ככה מדרכים אחרות), בטח גם זה היה בחצי מחיר שם. מעצבן ממש.

אז כן, מזל שחיכיתי... ומי שלא קנה עדיין ומעוניין, נראה לי שזה הזמן (אפשר להשיג דרך מקסיקו 26$ גרסה רגיל 29.9$ דלוקס)

Wolfinix

New member
לי אמנם אין תקציב לרכוש אבל דרך איזה אתר רכשת?

אולי זה יעזור לחברה פה

חשבתי שזה היה מובן

קניתי באוריג'ין. אסביר שוב על מה דיברתי:
כשאתה נכנס לחנות של אוריג'ין מישראל, מוצגים לך מחירים מופרכים: 70€ לגרסת הדילוקס (כ-340 ש"ח), אחרי מבצע 47€ (כ-230 ש"ח).
אחרי שבמקרה נכנסתי לקישורים שסיפקת (תודה ד"א) הבנתי שאוריג'ין מציגים מחירים שונים ונמוכים משמעותית למדינות שונות. אז נכנסתי עם Hola דרך VPN מקסיקו לאוריג'ין, והפלא ופלא, שם זה עולה כולה 30$!!!!
שזה הבדל מטורף. כאילו, לחשוב שאם לא הייתי יודע, יכולתי לקנות את זה ב-300 ש"ח. מטורף. ולכן התעצבנתי, גם כי קניתי לא מזמן את DA:2 בטח גם במחיר גבוה בהרבה

קטע רציני

באמת 30$!
&nbsp
עכשיו, תגידו לי אם זה רק אני או ככה זה גם אצלכם - יש משהו מבאס בלקנות באוריגין, לא?
לא יודע איך לשים על זה את האצבע, אבל זה לא כמו בסטים.
&nbsp
אגב, יש למשחק אצ'יבמנסטס וכו'?

בתור מה אתה משחק?
(כלומר Mage\Warrior וכו')
אני חייב לומר שאין לי סבלנות ללמוד ולהתרגל לממשק מחדש
לא הצלחתי להבין עדיין את הטאקטיקל קאמרה (וזה למרות שהשתמשתי בזה המון בראשון, משום מה פה מרגיש הרבה פחות נוח)
וגם - באמת צריך ללחוץ קבוע בשביל לתקוף? כאילו, קצת מוזר... שאם יש אויב ולא לוחצים על כלום, הוא פשוט לא עושה כלום... וזה הרבה פחות נוח להשתלט ככה על הכל.
והעץ יכולות פחות נוח לי.... בקיצור אני לא מסתגל טוב לשינויים, אין לי כח לזה

ונתקעתי ממש מהר

Guid

New member

קצת שינויים, לא מתים מזה...

אני קוסם, אנושי.
אני לא משתמש בטאקטיקל קאמרה, אז אני לא יודע ממש מה הייתרונות שלה... כבר חסכתי לעצמי בעיה אחת.
התקיפה היא באמת ע"י לחיצה רצופה. זה אולי קצת שונה, אבל זה לא באמת כזה חופר... מתרגלים תוך כמה דקות!
והעץ יכולות דווקא הרבה פחות מסובך מזה של הקודמים. ממש אהבתי איך שהם מיקדו את היכולות וצמצמו את האופציות.
זה אמנם קצת מרגיש כאילו שיש פחות דרכים לפתח את הדמות שלך, אבל ב-Specialitasions הם פיצו בגדול! אבל זה אתה מקבל אחרי שאתה עובר קצת עלילה במשחק

&nbsp
קיצר? תתקדם, תתרגל, משחק פיצוץ. לא רואה את השני ממטר, ומצליח אפילו לעקוף את הראשון!

קרנפול

New member
skyrim

נתקעתי באיזה קרב עם דרקון כבר שני ימים, עכשיו הצלחתי סוף סוף לשים לזה סוף..

golan2072

New member
דרקונים אכן יכולים להיות מעיקים

אבל מצד שני נותנים עצמות (ששוות המון כסף, בייחוד בהתחלה) ונשמה.

QuantumPotato

New member
עצמות שוות הרבה?

שיט, זרקתי את כולן כי הן היו ממש כבדות. נו טוב, בדרקון הבא אני אזכור.

למעלה