אז מה שיחקתם השבוע?

Guid

New member
כנ"ל.

ולי אין יורש עצר. סתם חוסר זמן והגעה הביתה בשעות שלא מתאים לפתוח בהם משחק...
(והשלמה של סדרות, כמובן)

Guid

New member
רק עכשיו שמתי לב לשאלה

כל מה שקומיקס- החץ, פלאש, סוכני שילד, קונסטנטין, גותהאם,
וגם משלים פרקים של סליפי הולו (שהזנחתי מאז סוף עונה 1), ושל Forever (שהתחלתי השבוע).
מעבר לזה אני צופה מדי פעם בפרק של האנימציות של סופרמן או Batman Beyond

Wolfinix

New member
חוץ מבאטמן,סופרמן, החץ וסוכני שילד אני לא מכיר אף אחת מהן

שווה להכנס אליהם?

Guid

New member
לדעתי, 'פלאש' שווה ביותר!

חוץ מזה שהפלאש ממש טובה- החץ ופלאש קשורות אחת לשנייה, עונה 3 של החץ ועונה 1 של פלאש כתובות בצורה שמדברת קצת אחת עם השנייה לפעמים, ויהיה אפילו פרק שיתחיל בפלאש ויסתיים בחץ. קרוסאובר. זה ממש מגניב, במיוחד אם אתה כבר מכיר את החץ :)
&nbsp
גותהאם קצת פחות טובה, קונסטנטין גם לא ממש עושה לי את זה אבל זה חביב, פוראבר מתחיל סבבה אבל לך תדע מה יהיה עם הזמן (ראיתי 2 פרקים), וסליפי הולו טובה מאוד

Wolfinix

New member
הוספתי בלי נדר את פלאש לרשימה

אני אחכה עם האחרות בינתיים

golan2072

New member
משחק עכשיו Wasteland 2

ה-משחק של השנה ב-ה' הידיעה. פשוט גדול, פי אלף יותר מהנה מ-Shadowrun לגרסאותיו, פשוט יצירת-אומנות אולד-סקול ברוח Wasteland המקורי ו-Fallout, לא נהיניתי ככה מאז המשחקים הנ"ל או Baldur's Gate 2.
&nbsp
אם אהבתם את Fallout (ואני מתכוון לשני המשחקים הראשונים בסדרה, לא ההמשכים התלת-מימדיים), המשחק הזה שווה כל סנט. בקצרה, זה כמו Fallout אבל בחבורה במקום בדמות יחידה ועם פחות רפרנסים לפיפטיז ובמקום זה יותר עסקי קאובואים\אייטיז.

QuantumPotato

New member
לא הרבה.

סיימתי את SHADOW OF MORDOR שבוע שעבר והוא היה משחק כל כך טוב עם סוף כל כך נורא, שלא היה בא לי שום דבר אחר. לא שציפיתי להרבה מעלילה גנרית מס' 235, אבל עדיין מאכזב.
וגם שעון החורף הזה מעצבן, אני מגיע הביתה ב 7 ומשהו ומרגיש כאילו זה 11 בלילה. בקיצור, תירוצים. אז עכשיו התחלתי משהו שכבר סיימתי אבל מספיק כיפי כדי לשחק שוב - SHADOW WARRIOR.
&nbsp
&nbsp

למעלה