אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Shadowrun Returns: Dragonfall Director's Cut

משחק כיפי, פי אלף יותר טוב מהראשון בסדרה. עם זאת, דיי נמאס לי ממנו, אז היום אתחיל את Wasteland 2. אגב בשניהם תמכתי בקיקסטארטר

Wolfinix

New member
היית ממליץ לעשות אותם ברצף? או שלעשות הפסקה?

השאלה בעיקר כי עדיין אין לי את ההרחבה

ומחכה לשמוע את דעתך על WASTELAND 2 מתכנן לרכוש אותו (בשלב כלשהו
) אולי במבצעים הקרובים אם הוא יהיה במחיר שאני יכול להרשות לעצמי...

golan2072

New member
ההרחבה הרבה יותר טובה מהמשחק המקורי

אבל תעשה לעצמך טובה ותשיג אותה בגרסת ה-Director's Cut, המנוע משודרג, המשחקיות מהוקצעת, יש הרבה פחות באגים (במקורי הבאגים ממש מעיקים).

Wolfinix

New member
תודה על הטיפ, אני אעשה זאת בלי נדר כשהמחיר ירד קצת

(בתקווה במבצעים הקרבים)

Wolfinix

New member
סיימתי את FARCRY 3 על 100% והמון בורדרלנדס 2

עם חבר ובמקביל גם סולו, בנוגע לFARCRY 3 אם לאנשים אין שגעון להגיע לכל חור במפה ולהשיג כל חפץ הייתי ממליץ בחום לא להשקיע יותר מה 70% כי באיזה שהוא שלב זה כבר מתחיל להטיש...

למרות שהמשחק בכללי מעולה (חוץ מעלילה פסיכוטית משהו)

golan2072

New member
איזה דמות שיחקת בסולו בבורדרלנדס 2?

(ואיזה כדאי בסולו בבורדרלנדס 1?)

Wolfinix

New member
מכיוון שאני משחק את הSIREN עם חבר, בחרתי בזירו (ASSASIN)

אבל בעיקר כי רציתי לראות איך הוא ואיך התחושה עם בילד של MELE בבורדרלנדס 2 (כי בראשון, בריק היה די מאפן) בינתיים אני לא כל כך מתלהב מבילד MELE אבל אולי זה ישתנה כשאני אקבל את היכולות היותר גבוהות (אני רק בדרגה 21) מה שכן למי שאוהב לצלוף מרחוק בשקט ובשלווה זירו יכול להיות אחלה דמות בגלל שהוא מקבל המון בונוסים לCRITICAL ביחוד אם הירי מתבצע לראש המטרה ועוד יותר אם זה בזמן שימו ביכולת המיוחדת שלו, למי שמעדיף קצב משחק מהיר יותר יש את הבילד של האקדחים שהם ממש כיפים (הוא די דומה למורדכאי מהראשון בכיוון הזה רק פחות OVERPOWER)

בנוגע לראשון, זה תלוי אם אתה רוצה דמות בטוחה קח את רולנד (SOLDIER) יש לו את השרידות הגבוה ביותר ואת הורסיטאליות הגבוה ביותר,

מורדכאי מעולה ומאוד כיפי עם בילד של אקדחים או צלפים אבל הוא קצת פחות טוב בשרידות (אחד הפלוסים שלו העיקריים הוא הגדלת הסיכוי לנפילת חפצים טובים יותר)

ואישית אני מאוד אוהב את הSIREN , ואני בדרך כלל בוחר בה מכיוון שהיא דורשת יותר טאקטיות עם היכולת שלה, אבל גם אם לא מסתמכים על היכולת שלה, בילד של SMG+ELEMENTAL FOCUS הוא קטלני ביותר

בקיצור אם אין לך זמן ואתה אוהב ללכת על בטוח קח את רולנד, אם יש לך זמן ואתה מעדיף קצב משחק מהיר/איטי יותר קח את מורדכאי, ואם אתה מעדיף לגשת לקרב בגישה קצת שונה קח את הSIREN (ואם תצתרך אשמח להרחיב יותר על כל מה שתבחר, שלא לדבר שיש כאן בפורום אנשים ששמים אותי בכיס הקטן בכל מה שקשור לבורדרלנדס
)

golan2072

New member
אגב אחרי Wasteland 2 אשחק ב-Far Cry 3 ואז Borderlands

הראשון והשני (וה-Pre-Sequel ששמעתי שהוא מעולה - לכשיהיה לי כסף לקנותו)

Wolfinix

New member
בדיוק דיברתי עם חבר (שאתו אני רץ את בורדרלנדס2 עכשיו) על זה

לכשתגיע לבורדרלנדס 1, ואם תרצה נשמח להצתרף אליך לעוד ריצה ^^, וכמוך כמוני גם אני מחכה לPRESEQUEL וגם ל WASTELAND במחירים יותר נורמאלים (או למישהו שרוצה להחליף אותם תמורת קלפים, מה שיבוא קודם)

Wolfinix

New member
ברמת העקרון כן, רק שסביר להניח שיהיה פער של דרגות

וכפילויות של קווסטים או חוסר, כלומר אם אתה המארח ואתה מתקדם יותר בעלילה יכול להיות שאלו שיצתרפו אליך ישארו "תקועים" במיקום שלהם למרות שהם עושים אתך את הקווסטים המתקדמים כי הם עצרו בשלב מוקדם יותר, או להפך שאם הם יותר מתקדמים הם יעשו את הקווסטים שוב אתך (ללא תגמול משימה).

ואם אתה משחק בעלילה ואז מיבא את הדמות אתה בעקרון מתחיל מחדש אם אני זוכר נכון.

בדרך כלל מה שעושים (לפחות אנחנו), מראש גם במשחק לבד נכנסים למשחק של מולטי רק מגדירים אותו עם סיסמא ופשוט משחקים לבד מכיוון שהתוכן זהה, כף כשהחברה רוצים לקפוץ הם יודעים את הסיסמא ואז כבר תלוי בהם או שהם משלימים משימות לבד בשביל לצמצם פערים או שמשתמשים בתוכנה חיצונים בשביל "לסמן" סיום קווסטים, או שבכלל לא אכפת להם והם רק רוצים לשחק יחד ואז אין שום בעיה כלל

shemerkuz

New member
King's Bounty - Dark side

אחלה משחק - אם שיחקתם באחד מהקודמים מהסדרה - אתם מכירים את זה. אותו סגנון, אותו כיף.

Wolfinix

New member
אני עדיין בכותר השני של הסדרה יש משהו חדש שם?

ודרך אגב יצא לך לשחק גם בכותר השלישי שלו? (Warriors of the North)

shemerkuz

New member
כן, שיחקתי בכולם

בכולם יש וריאציות שונות של אותו דבר.
בכולם עץ הסקילים טיפה שונה, שימושים שונים ל Rage, ובד"כ קסמים נוספים.
&nbsp
אותו דבר גם ב dark side - הם גם הוסיפו יחסית הרבה מפלצות חדשות - אבל הרבה מהם זה רק "גירסה אפלה" של יחידות רגילות (אותה יחידה, שפשוט קסמי אופל ישפיעו עליה).
&nbsp
זהו, סה"כ כיף פשוט ולא מסובך.

Wolfinix

New member
מקווה שזה מסיבות טובות (יורש העצר) ולא מסיבות פחות טובות

Wolfinix

New member
אל תדאג עוד תראה אתם תתרגלו למציאות החדשה ותמצאו

איך לשלב עם היורש גם את כל השאר

למעלה