מכיוון שאני משחק את הSIREN עם חבר, בחרתי בזירו (ASSASIN)
אבל בעיקר כי רציתי לראות איך הוא ואיך התחושה עם בילד של MELE בבורדרלנדס 2 (כי בראשון, בריק היה די מאפן) בינתיים אני לא כל כך מתלהב מבילד MELE אבל אולי זה ישתנה כשאני אקבל את היכולות היותר גבוהות (אני רק בדרגה 21) מה שכן למי שאוהב לצלוף מרחוק בשקט ובשלווה זירו יכול להיות אחלה דמות בגלל שהוא מקבל המון בונוסים לCRITICAL ביחוד אם הירי מתבצע לראש המטרה ועוד יותר אם זה בזמן שימו ביכולת המיוחדת שלו, למי שמעדיף קצב משחק מהיר יותר יש את הבילד של האקדחים שהם ממש כיפים (הוא די דומה למורדכאי מהראשון בכיוון הזה רק פחות OVERPOWER)
בנוגע לראשון, זה תלוי אם אתה רוצה דמות בטוחה קח את רולנד (SOLDIER) יש לו את השרידות הגבוה ביותר ואת הורסיטאליות הגבוה ביותר,
מורדכאי מעולה ומאוד כיפי עם בילד של אקדחים או צלפים אבל הוא קצת פחות טוב בשרידות (אחד הפלוסים שלו העיקריים הוא הגדלת הסיכוי לנפילת חפצים טובים יותר)
ואישית אני מאוד אוהב את הSIREN , ואני בדרך כלל בוחר בה מכיוון שהיא דורשת יותר טאקטיות עם היכולת שלה, אבל גם אם לא מסתמכים על היכולת שלה, בילד של SMG+ELEMENTAL FOCUS הוא קטלני ביותר
בקיצור אם אין לך זמן ואתה אוהב ללכת על בטוח קח את רולנד, אם יש לך זמן ואתה מעדיף קצב משחק מהיר/איטי יותר קח את מורדכאי, ואם אתה מעדיף לגשת לקרב בגישה קצת שונה קח את הSIREN (ואם תצתרך אשמח להרחיב יותר על כל מה שתבחר, שלא לדבר שיש כאן בפורום אנשים ששמים אותי בכיס הקטן בכל מה שקשור לבורדרלנדס
)