אז מה עם סופש???

אני:]

היום הכי טוב בשבוע:יום חמישי
..יצאתי עם חברה לנאפיס ובאולינג וגם הודיעו לי שהתקבלתי לפנמייה
! הארוע הכי טוב שקרה השבוע:כמובן שסיום שנת הלימודיםD:: אבל גם קצת עצוב לי..כי אני לא אראה אף אחד משם יותר.. הבן אדם שעשה לך את השבוע:חברה שלי:) שיר השבוע:ביט 69-כמו שלך תמונת השבוע:אין לי למה? ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] :פה אני גרועה..אני אף פעם לא זוכרת.. חופש מדהים לכולם:] גם לךD: ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע?כן!:]

I L O V E MCR

New member
סופ"ש ../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

היום הכי טוב בשבוע: בטח חמישי.. הארוע הכי טוב שקרה השבוע:הודיעו שמכ"ר בטוח יבואוו לארץ!!!!!
הבן אדם שעשה לך את השבוע:מאיוש
שיר השבוע:איי נאבר טולד יו וואט איי דו פור ליבינג-מכ"ר נעים בחוץ-יוני בלוך פרום יסטרדי-30 סקנדס טו מארס תמונת השבוע:איייי למה?כי הוא חושני זה למה! ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : דון"יאו אחות שמעי אני לא יודעת מה עובר עליך אזל זה לא טוב" אני"מה לא טוב? מה לא טוב?" דון"אחות לאנשים שמסביבנו לא נעים לראות אותך שאת כ"כ סטלנית" אני"מותק נעים זה שם של ערבי!!!" דון"יאוו וואלה?" אני"וואלה וואלה עכשיו עופי לשים לעצמך גלביהP::" חופש מדהים לכולם:] כפרעלי ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע?זאת אני><

I L O V E MCR

New member
התמונה מפגרת התמונה! ושיניתי חתימה:}../images/Emo129.gif

אח אח אח אח איזה שלמות!!!! הא ועוד ציטוט: חברה שלי שואלת אותי "נעה תגידי איך אני אומרת לו מה שאני מרגישה?" אני "שמעי בואי אליו ותגידי לו: חמודיי שלי אני כבר ממזמן רציתי להגיד לך שאני חולה לך על התחת ואתה נורא סקסי... אתה מוכן לעשות לי ילדים? האא סליחה..אתה רוצה להיות חבר שלי?" P::: לפעמים אני כזאת מגניבה

צ ש ט ש

New member
נועה את סקסית. 3333>

היום הכי טוב בשבוע: רביעי דהה הארוע הכי טוב שקרה השבוע: תעודות ובריכה הבן אדם שעשה לך את השבוע: האנשים הטובים והמושלמים בפורום הזה (דגש על נועהסקסססססססס
) שיר השבוע: כל מכר ופוב וקארטל תמונת השבוע: אח"כ למה? כי אין לי כוח עכשיו ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : *בקשה*. ממ: הילה: תגידי איך כותבים באנגלית 'הרסת לי ת'חיים'?? אני: harast li tahaim XDDDDDDDD חופש מדהים לכולם:] תודה מתוקה
ועוד שאלה קטנה לסוף: ? אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? בכיף!
בע יצאתי פאנגירל אבל במקום על מכר או פאניק!, על נועה
תתמודדו

shaharrr53

New member
עונה.

היום הכי טוב בשבוע:ראשון הארוע הכי טוב שקרה השבוע:מממ...לא זוכר הבן אדם שעשה לך את השבוע:אמא
שיר השבוע:שירים של רד הוט תמונת השבוע:אין לי כוח למה?-- ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] :כרגיל,אין חופש מדהים לכולם:]-גם לך
ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע?בסדר,לא אכפת לי

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo9.gif

היום הכי טוב בשבוע: רביעי, שסיימנו ללמוד! דוהאD:
הארוע הכי טוב שקרה השבוע: שהיינו בים, שהיינו היום בבאולינג:)
הבן אדם שעשה לך את השבוע: החברות שלי[:
שיר השבוע: מלא.. בעיקר של צ'ילדרן
תמונת השבוע: בני גורן אוהב את AFI ! XDD זה מפורום מיי כמיקל רומאנס, אז מי שפה בפורום בטח מכירD:
ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : "סתם לירן אתה לא מכוער אתה מוגבל צורתית" XD
חופש מדהים לכולם:] גם לךD:
ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? סבבהD:

ומייצרי ניירות אפייה ../images/Emo11.gif../images/Emo219.gif

דייבי האבוק!!!1
[הוא סקסי במובן מסוים Oם]

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifחחח סקסי במובן מסויים?

דייבי סקסי
כאילו.. הוא בסדרD: חח

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifחדווה!!

היום הכי טוב בשבוע:רביעי,זה לא ישתנה אף פעם הארוע הכי טוב שקרה השבוע:יצאנו לחופש!! הבן אדם שעשה לך את השבוע:ד' ודורון שיר השבוע:מקיץ אל חלום תמונת השבוע: למה?כי אני אוהבת את התמונה הזאת!
ציטוט השבוע:ושוב בבקשה תחפרו:] :אני:"את הקשבה מינוס!!" -ד':"מה פתאום??אני הקשבה פלוס!!!"
חופש מדהים לכולם:] ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע?

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifD:

היום הכי טוב בשבוע: ממ רביעי? היינו בים והיה כיף הארוע הכי טוב שקרה השבוע: היינו בים, בבאולינג והיו כמובן צחוקים XD הבן אדם שעשה לך את השבוע: ממ לא יודעת. שיר השבוע: של טוקיו הוטל תמונת השבוע: אין לי כח להעלות חח
למה? ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : ממ אין משו מצחיק השבוע ):

crazysapir

New member
סופש מעולה^^ באיחור**

היום הכי טוב בשבוע: רביעי
הארוע הכי טוב שקרה השבוע: שעשיתי נזם^^
הבן אדם שעשה לך את השבוע:טל
שיר השבוע:Tokio Hotel - Wo sind eure Hande
תמונת השבוע: -->יצא לראות אותה השבוע כמה פעמים אני חושבת
למה?אה :)) אמרתי למעלה אבל בלי שום קשר אני אוהבת את התמונה הזאת
ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] :צטערת אין לי... חופש מדהים לכולם:] גמלך^^... ועוד שאלה קטנה לסוף:
אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? בכיף...

למעלה