אז מה עם סופש???

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסופש D: [תקראו ת'ציטוט הוא קורע]

היום הכי טוב בשבוע:רביעי D:::::: הארוע הכי טוב שקרה השבוע:סיימנו בצפר דה הבן אדם שעשה לך את השבוע:אבא שיר השבוע: Avril Lavugne-Innocence
תמונת השבוע:
כלכך חמודדדדדדדדד למה?כי זה טומי והוא חמוד 3> ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : *המורה מדברת איתנו בכיתה על אמצעי מניעה מונעים, יענו מונעים מהזרע להגיע לביצית* המורה-תגידו שמות של אמצעי מניעה מונעים שאתם מכירים הילדים-קונדום #%@#^%!#^, קונדום לאישה 34R##@^#$&*# גלעד-ניילון נצמד. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חופש מדהים לכולם:]-גםלך כפרה D: ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע?למה לא? בכיף הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo9.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישי הארוע הכי טוב שקרה השבוע: סיום לימודים
הבן אדם שעשה לך את השבוע: הרבה שיר השבוע: דודי - איציק אורלב .. Born For This - פרמור תמונת השבוע: למה? האולסטאר החדשות שלי
ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : "אבל אם מוסיפים לקפה <בוץ> חלב זה יוצא נס קפה לא?"
מתקשרת למישו וצועקת עליו <או יותר נכון על אמא שלו>: "סגור ת'טלפוןןן סגור ת'טלפון אני שאני יפרק אותךך" <אחת מהפדיחות הכי גדולות שהיו לי אי פעם ..
ומה שיש בחתימה שלי עם כל המשפוחה
חופש מדהים לכולם:] גם לך
ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? חופשי

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

היום הכי טוב בשבוע: אתמול- אחי חזר מטיול של שמונה חודשים בדרום אמריקה! וגם יום רביעי- סיימנו לימודים והיינו בייים :) הארוע הכי טוב שקרה השבוע: ים+אחי חזר:) הבן אדם שעשה לך את השבוע: אח שלי DDD: שיר השבוע: "אני רוצה, אני רוצה מכונית להלהלה"
נתקע לי בראש
תמונת השבוע: חחחח היא פשוט באה יום אחד השבוע ולקחה לחם מהארון והתחילה לאכול D: למה?
ציטוט השבוע: באמת באמת באמת שאין לי. אין לי שום בעיה שתפתחי את הפינה הזו כל שבוע.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifוכמובן כל הקטע עם המשפחה שלנו :)

נכנס לדבר שעשה לי את השבוע ^^ אתם חמודים משפחה שלי

sweet shir

New member
סופשבוע נעים:)

היום הכי טוב בשבוע: שלישי. הארוע הכי טוב שקרה השבוע: מסיבת סיום:) הבן אדם שעשה לך את השבוע: אין~ שיר השבוע: Umbrella - Rihanna ושירים של המסיבת סיום
תמונת השבוע: למה? ככה? חח כי ראיתי את התמונה ולמרות שלא חשבתי עליהם מלא זמן הם היו כ"כ חמודים שזה עשה לי משהוP: ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : הנושא של המסיבת סיום היה תוכניות טלויזיה (ערוץ יונתן ^^).. חח אז עשו אצלנו את ארץ נהדרת ובנות הבלוג. שיפי: "מחזור י"ז מחזור מקסים, מחזור י"ז מחזור מדהים. מחזור י"ז יודע להנות.. מחזור י"ז, מחזור... קצוות! ועכשיו פזמון: נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה. כפול 2."
אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? המ, אם ללוטן לא אכפת, כי זאת הייתה הפינה שלה, אז בכיף:)

אבסולושן. ../images/Emo219.gif

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הארוע הכי טוב שקרה השבוע: כל יום חמישי הבן אדם שעשה לך את השבוע: נועה אולי [לא מהפורום] שיר השבוע: Sleep-MCR House of wolves-MCR Queens of the stone age-Sick sick sick Map of the problematique-Muse תמונת השבוע: אין,אני שמה סתם אחת ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : אח שלי קיבל את הספר מחזור שלו. הוא סיים בי"ס P:. ויש שם ציטוטים של אחת היב'- "אני דוגמנית" -"כמו שאני צנצנת" "אני חושב שנבוא אלייך הביתה,אילנה" -"מה פתאום?! מה,אני צריכה אותך גם בבית שלי?!" "נינה,התלבשת כמו מתה!" [המורה שלהם] "הוא קטן,הוא הצפון,נמשוך לו בפונפון!" [בפולין] "יו! זאתי נראית כמו אנג'לינה ג'ולי!" [זו הייתה באמת אנג'לינה ג'ולי P:] "אהרון,יש פה ברווזים!" -"איך הגעת לזה,שי?" "אני ושמע גא-גא" וזה מה שאני זוכרת P: חופש מדהים לכולם:] ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע?את עושה את זה כבר
.

הו,ציטוטים מהאיסיקיו&מסן שליP:../images/Emo219.gif

היו הרבה .__. "אאאאאאאאאאאאלף..ק'!" -"קונדום! קונדומט! קואלה!" "..|:. זה אומר שאתה נהנה לעשות את זה עם קואלה?" "אני השפנפנה של צלופחי!" -"איכס,לא!" "הוא גיי" -"עוד פעם אתה מתחיל?! הוא לא גיי,יא גיי!" "די להסתובב עם שרשרת של כוסיות,זה בכלל לא אמיתי!" -"זה כן!!11 זה צרפתי!!1" "אז..יש בחו"ל אוכל יהודוני? D:" "תפתח חלוווווווווווווווווון!11" -"סתמו כולם!!!!!!!!!11 5:40 עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111" "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלף...ח!" -"חרטה1!!111" "איכס,אימוז!" -"אימוז..? P:" "אימו ברבים-אנגלית D:" -"עוד סיבה למה שלחו גם אותך לקורס הזה XD" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" -"בפעם הבאה אני תוקע לך עיפרון בעין." וזהו,זה מה שמצאתי .__.

o o o h

New member
אני

היום הכי טוב בשבוע:שני הארוע הכי טוב שקרה השבוע:מסיבת סיום כיתית היה כיף מאוד אבל עצוב כי זה הפעם האחרונה שכל הכיתה הזאת תיהיה ביחד =/ הבן אדם שעשה לך את השבוע:עינבר ===>חברה שלי מצחיקה אעש.. ויאת המחכנכת שלי .... לשעבר =/ שיר השבוע:XDD גאסטין טמברלייק לייק אי לאב יו תמונת השבוע:אני במסיבת סיום{כיתית] למה?תמונה מאגניבה ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] :i have no idea חופש מדהים לכולם:] טנקססס ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע?כה

למעלה