אז מה עם הפולניה?

nooma13

New member
אולי הגיע הזמן להפסיק להכיר לאמא

את כל מי שאתה יוצא איתה? ואז לפחות היא לא תדע על כל הטעויות שאתה עושה בדרך
וטיפול זה תמיד טוב (עם המטפל המתאים). אולי תהיה לו מישהי להכיר לך??

אייבורי

New member
../images/Emo9.gif

זהו שלא מכיר לה, אבל מספר ומשתף הסיכום בנתיים לפני חתונה 2, לקבל אישור של אבא [הם עדיין חושבים שהם הכי יודעים]

אתה מאד

קשור לאמא'לה.... אם בגילך אתה עדיין מספר ומשתף אותה נסה לעשות כאן סקר מי עדיין משתף את אמו בדייטים...בגילך... נדמה לי שתופתע שאתה במיעוט... אני לא יודעת מה יעזור לך אבל קשה להתנהל כשההורים מנסים לנהל לנו את החיים לגברים יש מן יצר כזה שהם יכולים כל יום להתאהב בבחורה חדשה ברחוב.... השאלה האם אתה רוצה למצוא בת זוג לחיים והשאלה החשובה יותר היא באיזה גיל נעצרת בחייך באיזה גיל הפסקת לגדול??? האם אתה יכול לראות את עצמך מתנהל ללא עזרת הוריך או ללא התערבותם? התערבות של הורים עלולה להרוס חיים.... בלי שתהיה מודע לכך כי מבחינתם הם תמיד "רוצים בטובתך"... אבל לפעמים יש דברים שצריך לדעת לא לשתף אותם כמו ילד קטן.... ויש דברים שאמורים להיות מחוץ לגבול שלהם.... השאלה אם אתה תלוי בהם, קשור אליהם, אוכל אצלהם וכו' ואם כן אז אולי הם ממלאים אצלך את המשבצת הזוגית.... לגבי פסיכולוג-את זה לדעתי רצוי לעשות רק כשזה בא ממך ולעולם לא כשזה בא ממישהו אחר....מי שאומר לך לך לטיפול בד"כ צריך הוא בעצמו ללכת לטיפול....

אמא

אם כך ייתכן ואתה צריך לחפש לך אשה =תחליף לאמא.... יש גם מצבים כאלו וזה בסדר לפעמים זה גם מצליח די טוב..... והכי חשוב שאמא תפרגן לאשה שתמצא שתאהב אותה....ולהיפך... מה שפסיכולוג יכול היה אולי לעזור לך זה למצוא ולגלות האם יתתכן מצב שבו תתקיים המשוואה הזאת האם יכול להיות מצב שתחיה עם אשה שאמא שלך לא תאהב או שלא תהיה כימיה ביניהן והאם משהו מזה פגע במערכת הנישואין שלך בעבר.... ודבר נוסף אולי לא מוצא חן בעייניך להיות עם מי שמוצאת חן בעייני אמך.... מה קורה לך שם בתת מודע זה הכי חשוב שתנסה להבין..... זזה קשור גם באיזה אופן לשליטה.....

ye44

New member
פה הטעות שלך

כנראה שהציעו לך טיפול וסירבת
מה זאת אומרת שמי ששולח אותו לפסיכולוג צריך ללכת בעצמו לפסיכולוג ? את מזלזלת באבחנה שלי
אם את רואה בחור בן 41 שפותח פוסטים פולניים על אמא שלו או דודה שלו זה נראה לך נורמלי ?תביני אייבורי הוא ציניקן שמנסה לעשות מהומות גם אם זה יבוא על חשבונו הבעיה במקרה הנ"ל שבאמת יש לו תסביך
כשאת מתבשמת את לא יכולה להריח את עצמך

יערית

New member
אייבורי ../images/Emo124.gif

לאור הביקוש משבוע שעבר למוח, כרגע מעמידה עוד מוח לשבת.. איך תרצה אותו, חריף מאד או פיקנטי?

פולניות זה OUT

למרות שבפורום השכן יש פולניה אחת שמציעה את מרכולתה למרבה במסרים עם יורם יובל הייתי מוכנה לצאת, זקנים עושים לי את זה
ואתה, תתחיל להסתובב בחוגים חדשים ורגועים, אולי תמצא אחת שהשריטות אצלה לא מפריעות לשאסי. אבל תודה קודם כל בפני עצמך שאתה אוהב את הטוטאלוסט שצריך להחזיר למוטב, זה הכל בגלל הלב הרחב והטוב שלך (וסליחה שאני הורסת לך את הדמות הוירטואלית הקשוחה והמרושעת שאתה משקיע בה כל כך)... אני אוהבת את היכולת שלך להיות תמיד מוכן להתאהבות גדולה ולאהבה אינסופית, אל תפגע ביכולת הזאת, היא נדירה! אז נכון שלפעמים נפגעים ומדממים, אבל זה רק מוכיח כמה אנחנו חיים ומוכנים לתת הכל בשביל לאהוב ולהתאהב שוב, ולפעמים, רק לפעמים, זה אפילו מצליח לנו, ואז זה שווה את כל הדרך שעברנו 3>

ye44

New member
זה מה שאתה משדר אז אייך תמצא אהבה ?

שם : אוכל משפחה :ראשים גיל : 41 מקצוע : חפרן מצב משפחתי : גרוש מדוכא תחביבים : אוהב לשבת עם אמא ולשחק ברידג',לטייל איתה בגינה לשבת ולבחור כלות עתידיות בJDATE, קצת על עצמי : לא מוצא את עצמי,מחפש פולניה שתצליף לי בישבן תתעלל בי נפשית ותקריא לי לפני השינה את שמות הניספים בשואה אוכל אהוב : מרק קניידלך וגפילטעפיש מוטו בחיים : לחפור מוסיקה אהובה : http://www.youtube.com/watch?v=mOQfqg_BIwA

Motekookoo

New member
אמא יש רק אחת...

ואתה יש'ך דרכים מוזרות להראות לה את אהבתך... כי מי מציב את אמא בחזית לחטוף יריקות,הא? קח לך חומת מגן והצב אותה לפניה

מי בכלל יודע...

אם מתאהבים בשלם או בחלקיו? ואם אחד החלקים נעלם במשך הזמן - האהבה נגמרת? הכי טוב להימנע מהרבה שאלות.

למעלה