אז מה עם הפולניה?

b e c k y

New member
איך אתה מאיית להתאהב?

עם "ז" או עם "ש"? היתה לי פעם מראה כזו, כל פעם שהסתכלתי בה, משהו נראה מעוות. בסוף שיניתי תסרוקת.

יורם יובל מאמי

(ישבתי לידו בהרצאה, לא היה לי מושג שזה הוא, פיטפטנו בזמן שכל ה"חשובים" דיברו על הבמה, הייתי בהלם כשהציגו אותו ושותפי לשיחה התנצל ועלה לבמה
) ואולי, אולי הבעיה היא שאתה לא שולט במי שאתה מתאהב? אולי הגיע הזמן להפסיק לנסות לשלוט?

Prince315

New member
להתאהב

רק כשזה הדדי.... כשזה לא, זו רק פנטזיה לא ממומשת שתחלוף עם הזמן. התאהבות צריכה הזנה..הדדית...שיהיה בשר! תשלוט בעצמך ילד!! תלמד ממני, מראש לא מאפשרת... בורחת לפני שזה מתחיל, לכשאני מבינה שאין לזה המשכיות. מדוע לענות את עצמך? תתאהב רק במי שעושה לך טוב... לא יודעת, קשה לי להיכנס ל"משחק" הזה. פריקית שליטה!

אייבורי

New member
../images/Emo25.gif

אין ספק שאהבה צריכה הדדיות בכדי להחזיק מעמד. אבל איך את יכולה לדעת מראש מי יתן המשכיות ? את צריכה לקרוא את מעבר לטוב ולרע.

זה קטע כזה של הורים..

הם ממש חייבים לראות את הילדים בזוגיות כאילו שזה ארובה למשהו.. כשבתכלע'ס רוב הזוגות לא מחזיקים מעמד - או שמחזיקים את זה יפה כלפי חוץ ובפנים בלאגן. יש מעטים שיכולים לסמן V על זוגיות אמיתית טובה ובריאה לאורך שנים.. ולמרות שאני יכולה למנות כאלה בסביבתי הקרובה על כף יד אחת, אצל רוב ההורים זה ממש בגדר ריפלקס מותנה לראות את הילדים בזוגיות. לך תבין אותם..
ולדעתי פרופ' יובל שווה לחלוטין לדעתי, אם כי הגג העליון שאני יכולה לדמיין לעצמי בימים אלה זה 42-43 והוא כבר מזמן לא בקטגוריה הזו..

יערית

New member
אף פעם לא נדע

אם האדם בו התהבנו מתאים לנו, התאבות לוקחת שניות ונשארת לפרק זמן לא רק עד שאהבה חוחפת אותה לפינה. כשזו מופיעה, אז עושים חשבון נפש אם האדם מתאים לנו או שלא, השלב השכלתני וייתכן מאד שנאהב טיפוסים שכלל לא מתאימים לנו במשך הזמן. עמוק בלבך, נמצאת התשובה.אנחנו לא אוהבים לשמוע את הקול הפנימי,אולי כדאי לנסות.

b e c k y

New member
מפה זה נשמע כאילו

מפה זה נשמע כאילו בלעת לוקשים בלי ללעוס

תגידי

הוא גם פולט אחר כך מרשם לכדורים רלוונטים? מעניין אם הגוגל הזה נותן שירות כמו שצריך

עד פה ../images/Emo88.gif

ומה יהיה עם YE ?? ככה את לוקחת לו את הג'וב ?? את באמת מעדיפה שבגללך ומרוב אהבה לביבי הוא עוד יגיע לכנסת בתור שתדלן, עוזר פרלמנטרי או רחמנא ליצלן ח"כ ???? השם ישמור על כולנו, עדיף שיישאר לחלק פה כדורים לכל דכפין ...

יערית

New member
אני לא בעד כדורים

אבל ניתוח מוח או החלפת ראש יעזור ליתרת הגוף

למעלה