אז מה עם הפולניה?

אייבורי

New member
אז מה עם הפולניה?

זהו, הלכה ללא שוב [אנחת רווחה] אני עדיין חושבת שאתה צריך ללכת לטיפול הנה יש את פרופ יורם יובל[שיחת נפש], הייתי מתה ללכת אליו אבל לא בא לי לשלם אבל אם אתה תלך זה יהיה מעולה, אני אשלם. ומה בדיוק אני אעשה אצלך הפסיכולוג? תברר למה אתה מתאהב בכאלו נשים, למה אתה לא מוצא לך בת זוג נורמלית, עובדת נחמדה תפקודית. טוב נו הפולניה באמת היתה תקלה. ומה עם .... רשימה .... הן דווקא היו בסדר אז למה אתה לא איתן? כל אחת וחוסר ההתאמה אלי. נו ו X הייתה בסדר? טוב נו היא תקלה, אז קורה אחת לכמה זמן תקלה. ובכלל, אני לא שולט במי אני מתאהב, אז איך לא מתאהבים באפסים ? [מוקדש לשרשירית] איך מתאהבים באדם הנכון ? [מוקדש ל YE] האם היית עושה את פרופ יובל ?

יש לי חדשות בשבילך

הייתי בזמנו בסשן של טיפול פסיכולוגי מלבד טוב בנשמה שזה עושה ורצוי לכל אחד בחיים אני חושבת זה ממש לא עוזר לנו לבחור במי להתאהב זה לא עוזר לדעת מראש שהצד השני הוא אפס ו/או מתחלק תמיד עם שארית ולהתאהב באדם הנכון ...... מי שימצא את הנוסחה הולך לגזור חתיכת קופון ....... תביא תמונה של פרופ' יובל, נראה אם יש על מה לדבר

ליורם יובל

היתה תוכנית כזו מאוחר בלילה שבה הוא ראיין ידוענים. הוא למי שחובבת זקנים ובסכ"ה הוא נעים ושואל שאלות לעיניין. בהצלחה מותק עם ... (שלוש נקודות)

מה שכחת

את התוכניות האלה שהיו פעם ברדיו והיו שולחים ד"ש ושיר ותמיד "בהצלחה עם שלוש נקודות?" למה? למה? למה? למה לא עם חמש נקודות? כל המרבה הרי זה משובחחח

בארוררררררררררר

שאפשר...אפילו רצוי בדיוק כאלה כמו של טימוטי דלטון או ג'ורג' קלוני....
או ריצ'רד קלאץ'...אוי ויי שמצב החסה בשטחים קשה....

טוב בסדר

אם אתה ממש מתעקש... אין לי הרבה מה לחדש אלא רק שממש לא בוחרים במי להתאהב, שום טיפול לא יעזור, זה עיניין של כימיה, נסיבות, מצב היובש והחסה בשטחים, תזמון ועוד אי אילו פרמטרים לא כמיתים בעליל. ובטח אם תוסיף לזה טראומות ושריטות למכביר שאספנו במשך השנים (אחת לא מסוגלת קרחים, השניה לא מסוגלת שעירים, השלישית לא יכולה עם נמוכים ועוד כהנה וכהנה דרישות). רק צריך לשים לב לא להכנס כל הזמן לאותם הלופים, כי אם לא שיפרנו את מצביינו הקיומי בעקבות הגירושין אז לא למדנו כלום בעצם....

למעלה