אז מה עושים?

LadyDie

New member
אז מה עושים?

(מכל הפורומים שיכולתי לכתוב את זה,החלטתי לכתוב את זה בפורום הזה,הוא הפורום הכי חמים והכי נותן הרגשה של טוב וקבלה שיש-רן,כל הכבוד לך על הפורום הזה,באמת.) אז מה עושים,שכל פעם שאני קמה והולכת,תמיד אני חוזרת? מה עושים,שכל שיר שני ברדיו,בפלייליסט,או סתם ברקע,זה אנחנו? מה עושים,שאת מראה אהבה,מדברת אהבה,אבל מפחדת כ"כ? כואב לי כ"כ עכשיו,שאני מסתכלת אחורה...כמה עברנו ביחד-אני הצלתי לך את החיים,אני הפכתי לך את החיים ב180 מעלות אני האהבה הראשונה והיחידה שלך.כל פעם שיש לך בת זוג אחרת,את לא אומרת כלום,אבל אני מכירה את הטון דיבור שלך,איך שמתי שאני שואלת איפה את,את עונה בקול הזה"סתם,חברה".אני יודעת ישר שזו בת זוג חדשה,בת זוג חדשה שכל פעם שהיא שומעת את השם שלי יוצא מהפה שלך,מחליפה צבעים ומתבלבלת.מה שהן לא מבינות בהתחלה,אבל מאוחר יותר מאוד מתבהר,שאת מפחדת מאהבת אמת,את מפחדת מכמה רע יכול לצאת מאהבה אמת-את לא חושבת בכלל על כמה טוב יכול לצאת...על כמה הקשר בנינו היה יכול להיות מדהים,במקום הקשר הזה של הרצון החזק והמתגבר להיות אחת עם השניה-וההבנה שזה לא יקרה-או שבעצם כן? אי אפשר לדעת איתך...את מכאיבה לי כ"כ...אני מאמינה באהבה אין בנאדם שמאמין יותר ממני באהבה...אז איך יכול להיות שהאהבה הכי גדולה שהרגשתי,ועדיין מרגישה...לא מקיימת את עצמה?למה זה חייב להיות עם כ"כ הרבה סבל?למה את לא לוקחת סיכון...בשבילי?את כל החיים שלי...ואני כל החיים שלך...אני תמיד מקום ראשון אצלך ואת תמיד מקום ראשון אצלי...ממה את כ"כ מפחדת?את יודעת שאני שם...ושאני אף פעם לא אעזוב אותך באמת...אפילו שהרבה פעמים קמתי והלכתי...כי לא יכולתי כבר לעמוד על הרגליים מרוב אהבה...ורצון וכמיהה...שאני מתסכלת על השנה האחרונה שעברה עלינו...על כל הלילות שלא ישנתי בשבילך.. על כל שיחת טלפון או ההודעה לפנות בוקר...על כל שיחה מהשעות המאוחרות של הלילה לשעות המוקדמות של הבוקר...לכל לילה שלנו ביחד...לכל פעם שהיית צריכה אותי ואני עזבתי את הכל ובאתי,כל פעם שהתקשרת אלי בוכה בגלל השטויות שהכנסת את עצמך עם הבנות זוג שלך...על כל רגע מקסים ומדהים וכל מבט מהמם ואוהב שהיית נותנת לי פעם בכמה זמן,שנכנעת לאהבה הזאת, ששכחת לכמה רגעים מהפחד העצום שהורס אותך. ביום הזה שבאתי,ואת היית אחרי כמה כדורים...ישבנו מול הים..והאהבה נשפכה ממך...זה כואב לי. זה כואב לי להרגיש את כל האהבה הזאת...אני לא רוצה אף אחת אחרת..אני לא רואה אף אחת אחרת..וגם לא אף אחד לצורך העניין...זה תמיד היה את.אני לא יכולתי לבקש משהו יותר מושלם ממך... אני מצטערת על כל הפעמים שפגעתי בך...ואני מצטערת על כל הפעמים שאת פגעת בי...שכמו ששתינו יודעות היו רבות יותר. אז הפעם זאת את שוויתרת עליי... וזה כואב..זה כואב כ"כ...הכל כ"כ כואב...וזה היה יכול להיות כ"כ שונה אם היית נותנת לי עוד הזדמנות.. במקום לפסול אותי על ההתחלה... אני אוהבת אותך. אני רוצה אותך. את החיים שלי... איך אפשר בלעדייך?

serpentine

New member
ללא נושא

אני מוכרח להודות שגלגלי העיניים שלי הוצפו כשקראתי את ההודעה. נוגה, נוגה מאוד אפילו. למה את לא תופסת אותה ופשוט אומרת לה מילה במילה מכל מה שכתבת? (ואולי אמרת, אני לא יודע) אני חושב שאת חייבת לעשות את זה כי אין יותר גרוע מלב שבור בעיניי ועוד שיש הדדיות בין שני הצדדים אז בכלל. בשבילכן. אני מקווה מכל הלב שזה יסתדר ותממשו את האהבה הזאת שמתבזבזת בפגיעות וסבל. בהצלחה. ליאור.

LadyDie

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

אני אעשה את זה... לומרות שעשיתי את זה כבר הרבה פעמים... היא תמיד התחמקה. הגיע הזמן שאני אעשה את זה כמו שצריך בלי התחמקויות... ואני אצטרך לחיות עם התשובה השלילית שנאי מניחה שתגיע... ואז אני אצטרך ללמוד לחיות עם הקרוב-רחוק שיהיה בנינו. בכל מקרה תודה

פאק...

זה צרם לי.. הייתי תופס אותך עכשיו ומזיל יחד איתך דמעה.. למרות שאין אהבה בחיי כרגע, למרות שאין איש או אישה שאני חושק בו או בה, אני כל כך מבין אותך.. כל כך מזדהה.. כל כך איתך.. רק אתמול שמעתי שיר שהזכיר לי את ה"אהבה" הראשונה שלי (סטרייט) ובכיתי... באמת! אני גם לא מתבייש בזה!! פשוט ירדו לי דמעות, דמעות של כאב, כאב אמיתי, ולא בגלל אהבה שאני מרגיש עכשיו, אלא בגלל אהבה שהייתה ולא תהיה שוב.. נשמה שלי, מי זו שאת חושקת בה? מי זו שמשחקת ככה בליבך? ספרי לנו, היא גולשת פה? אוף אני כל כך מקווה שתהיי מאושרת איתה כי לא צריך להכיר אותך בשביל להבין כמה שאת אוהבת וסובלת.. תמיד שאלתי- "למה כולם מחפשים אהבה אם היא כל כך פוגעת בנו...?" אין לי תשובה.. איתך נשמה

כל כך פוגעת..

אבל גם כל כך מדהימה, כל הכאב הזה שווה אם בסוף אתה מוצא אהבה אמיתית. ובאמת קטע יפה, תרגישי חופשי לספר לנו עוד(אם את רוצה). למה את לא שולחת לה אותו או מספרת לה מה את מרגישה?...

LadyDie

New member
היי..../images/Emo140.gif

הגבתי כבר לרן ול-serpentine תודה על התגובה=)

LadyDie

New member
רן...../images/Emo23.gif

אתה חמוד=)אתה מזכיר לי חבר מאוד מאוד טוב שלי...וזו מחמאה=) אתה מחובר לעצמך,ובנאדם שלא מתבייש לבכות ולא מתבייש להודות בזה הוא בנאדם שלם,וגאה,ובטוח בעצמו. ולא,היא לא גולשת פה ואני מניחה שגם לא קוראת. הבעיה באהבה הזאת,בעצם לא...הבעיה אצלי היא-שאני לא מסוגלת להיות עם אחרים שהלב שלי אצל בנאדם אחד...אני לא מסוגלת.זה לא הוגן כלפיהם וזה לא הוגן כלפי... אהבה זה הדבר הכי חזק שיש..וזה כ"כ כואב לי לוותר על זה...לא שלא ניסיתי כן?אתה יודע כמה פעמים ניתקתי קשר?וכל פעם חזרתי כי אני יודעת שאני פוגעת בה בניתוק?אני פוגעת בה ואני פוגעת בי.... אני מכירה אותה יותר טוב מכל בנאדם בעולם הזה,מכירה את הטונים,מכירה את המבטים,מכירה את הכל.ואני יודעת איפה הלב שלה..ואני יודעת כמה היא מפחדת...וזה מונע ממני להתקדם הלאה-כי מבחינתה,היא לא תוכל להגיד לי שהיא לא אוהבת אותי ולא רוצה אותי,כי זו פשוט לא תהיה האמת-אבל זה מה שמונע ממני להתקדם. מתי יודעים אם זה יותר מדי?מתי יודעים שהגיע הזמן לוותר? צריך לוותר בכלל? זה קשה...אני הולכת לאיבוד בתוך האהבה העצומה הזאת... זה לא שלא היו לי הזדמנויות והצעות...אבל לא היה לי רצון,לא היה לי את הלב לזה.

rotemotek1988

New member
את דנה במקרה? :-O

אהבה אם היא אמיתית היא תגיעה שיהיה את הכוח להתמודד איתה אני ויתרתי יותר מדי בחיים ועכשיו אני גם מוותרת לעצמי קצת אבל ... צריכים מתי שהו לקחת את עצמך בידיים ולהתחייב (בעעעעע לא מאמינה שא-נ-י אני אמרתי אתזה..)

למעלה