אז מה עושים?

tombi17

New member
אז מה עושים?

אבא של האקסית שלי נפטר עכשיו היחסים בינינו הם לא ממש משהו.. אני עדיין מאוהבת בה והיא יודעת את זה.. פה ושם יש בינינו סטוצ'ים ועכשיו אין לי מושג אם ללכת לשבעה או לא מהסיבה הפשוטה שאני לא יודעת אם זה יתמוך בה או יכביד אליה.. תעזרו לי אנשים!!!

SarcaSeriouS

New member
לדעתי תלכי...מתוך כבוד אליה...

אז נכון שהיחסים בינכם לא משהו, אבל לדעתי את צריכה לכבד אותה ולהגיע לשבעה. אני חושב שהיא תשמח לתמיכה שלך. אם היא לא תרגיש בנוח, היא לבטח תאמר לך. משתתף בצערה!

James Hammerton

New member
מה זה "לא משהו?"

את יכולה ללכת מתוך כבוד אליה, כמו שסארקה אומר, ולא להשאר הרבה זמן, רק בשביל הנימוס. אם יש לך אנשים שתוכלי ללכת איתם - עוד יותר טוב

resputin

New member
אני הייתי מציע ללכת.

בצורה סולידית, ללכת, להפגין כבוד לאותה בחורה מבלי הקשר בניכן. אם היא תמצא את זה למכביד, אני בטוח שהיא תגיד לך, למרות שלדעתי בספק אם היא תרגיש כך.

פיסטוק6

New member
תיראי...

זה ניחום אבלים...ואת מכירה אותה יותר מסתם מישהי...וכרגע היא לא חושבת מה מו מי...וכל מי שבא לנחם אותה היא תשמח(עד כמה שהיא יכולה להיות שמחה) וחוץ מזה...אתן לא בריב...אתן מדברות...ואפילו יש בינכן מגעים...אז אני לא רואה שום סיבה שלא תלכי...להפך! היא רק תעריך אותך יותר... אז בייב...איך שבא לך...אני את שלי אמרתי...מקווה שהגעת להחלטה...אם כן-מצויין...תגידי לנו...שנראה מה נסגר... :)(בהצלחה )

tombi17

New member
אז זהו...

הייתי שם... אני ועוד חברה משותפת... עכשיו חזרנו ולמען האמת היה ממש בסדר כמה שפחדתי הסתבר לי שממש טוב שהגעתי וגם רשמתי לה מכתב אתמול בלילה, רשמתי לה שם את כל ההתלבטות שלי וכל זה.. ושאני תמיד פה בשבילה אם היא צריכה אותי וכל זה.. וזהו נראה לי שאפילו הצלחנו טיפה לעודד אותה ואפילו טיפה להצחיק אותה וזה ממש עושה לי טוב... אני מקווה שיהיה בסדר.. אלפי תודות עזרתם לי מאוד..!

למעלה