אז מה עושים בעניין

אז מה עושים בעניין

חברינו היקר מר OP90210 הוא זה שהעלה בכלל את העניין וכולנו נסחפנו לדיון שהוא לדעתי בסופו של דבר די מיותר- כי הרי ברור שמי שבוחר בהנחיה מוגברת, בולר בה כי זה נוח לו יותר או טוב לו יותר או עוזר לו יותר, כל אחד והסיבה שלו- וכולנו משלמים בעבור זה ומגיע לנו תמורה- ולדעתי מקובל לכל הדעות שאם מקצצים אז שלא יעחו מחירים זה פשוט לא מתקבל על הדעת, וכולנו שותקים!

god4you

New member
הגורל מר :(

אני כמו כולכם, נרשמתי למוגברת וקיצצו לי בשעות ובכיס אך לצערי כנראה שלשנות משהו לדבי הסמסטר הנוכחי אי אפשר, אולי אפשר להכין עצומה לגבי סמסטר קיץ אבל כעת, לאחר שהסמסטר נפתח, נקבעו מפגשים וכו' אין ממש מה לעשות. אי אפשר לשבות, מי ששובת לא עובר ת'קורס. אם כן, ההצעה שלי היא להתארגן בעצומה שעליה יחתום מי שמעוניין ובה נציין שאנו לא מוכנים לקיצוצים בשעות, בנוסף, אם מקצצים לנו אנחנו רוצים קיצוץ במחיר. אל תשללו את הרעיון ישר, אולי זה יעזור להתראות בינתיים

op90210

New member
אתם שוכחים דבר חשוב ביותר

בחוברות הממנים כתובים 15 מפגשים בתוכנית להנחייה מוגברת האוניברסיטה לא יכולה ואסור לה לשנות את מספר המפגשים היות וזו הפרה של חוזה כתוב . שילמת בתחילת הסמסטר על 15 מפגשים וקיבלת 13 . זו הבעייה -ויש לבחון אותה באספקט המשפטי ,קרי עורך דין . כמו שצינתי אני מוכן להוביל את המאבק ,אצטרך גם תמיכה שלכם וגם תמיכה כספית למימון המאבק -בסוף התמורה תשתלם -זה בטוח. *בלי קשר לעניין ,השואה קרתה בדיוק מאותם נסיבות ,שאננות ,וחוסר רצון לראות את המציאות . שלא יובילו אתכם כצאן לטבח

god4you

New member
אני נרתם למאבק...

אין לי בעיה להשתתף איתך במאבק, צריך לברר את כל הפרטים ולהתחיל לעבוד

אפשר אולי לשתף את יו"ר הסטודנטים...

אולי גם "גל" מנהל האתר יכול לעזור לנו בעניין. זה באמת מכעיס כל העניין הזה!!!

את מי ?

אתה בטח לא מתכוון ליו"ר סטודנטים באו"פ כי אין דבר כזה. אם כוונתך ליו"ר התאחדות הסטודנטים, אז ראשית הסטודנטים באו"פ לא חברים בהתאחדות. אלא אם בחרת לשלם להם דמי חבר. אני משער שבודדים עשו זאת. חוץ מזה היו"ר המכובדת היא עכשיו ח"כ. לא נראה לי שהיא תרצה לעסוק בזה.

בעניין הפרת החוזה

אני לא הסנגור של האו"פ אבל ... בהתאם לידיעון מצויין כי הנחיה מוגברת זה בדר"כ 8-15 מפגשים. אין שום התחייבות ל 15 כך שאין פה שום קייס. גם אם בחוברת הקורס רשום 15 וכך היה בסמסטרים הקודמים אין כאן שום הפרה. אתה לא נרשמת בידיעה שיש 15 מפגשים. שילמת עבור תוספת מפגשים בין 8-15 סה"כ ואת זה קיבלת. בשום מקום לא התחייבו ל 15 מפגשים. כפי שציינת בעבר כדאי לנסות לפתור בדרכי נועם ע"י פניה לאו"פ. לפני שמפרסמים אפשר לנסות ל"פרסם בחינם" ע"י פניה לאחת ממערכות העיתונים הגדולות. הם מחפשים נושאים כאלו לכתבה. אפשר למשל דרך אתר YNET. בהצלחה

ospo

New member
אני ממש כואסת!!../images/Emo46.gif כשבאתי להירשם הס

הסמסטר הזה, חייבו אותי להנחיה מוגברת....אמרו שאן להם הנחיה רגילה... אני לא מבינה למה בחיפה יש רק הנחיה מוגברת?????? ואני לא אוהבת שמנצלים אותי...
אני כל כך כואסת..... מישהו יכול להסביר לי למה אן הנחיה רגילה בחיפה?????(בית בירם)

אל תכעסי

אין סיבה להתעצבן.ההתחייבות לאפשרות למידה בהנחיה רגילה היא לאזור ת"א בלבד. אינני סבור שאת צריכה להרגיש מקופחת או מנוצלת. רק אושר

Shirli21

New member
הסבר על הנחיה מוגברת...

לאור הביקוש הרב בקמפוס בית בירם של האו"פ, אין מנוס מלבד לתת הנחיה מוגברת, כמובן שמי שמעוניין רשאי להירשם לת"א, אבל אם בחרת בחיפה תצטרכי להתמודד עם העובדה שזה מוגבר.... ככה זה, אין מספיק אנשים בשביל לפתוח קבוצות בהנחיה רגילה

למעלה