אז מה עבר עלי היום

גועל נפש

בעלי גם עובד בכל מיני עבודות מזדמנות (לצערי) וכמעט תמיד נופל על טיפוסים - "עלה יוסטור", אבל זה לא העיניין אנחנו איתך. אני לא מכירה אותך אישית אבל כבר מכירה אותך דרך הפורום ואין לי ספק שאת עובדת כישרונית , חרוצה וממש לא גנבת. יש גם טיפוסים מחליאים כמו האישה הזו, טוב לעזוב כמה שיותר מוקדם, ולמצוא ב"ה עבודה טובה שתספק אותך מבחינה כלכלית והכי חשוב מבחינה יצרתית. בהצלחה

mAmA MiSiSiPi

New member
אני פשוט לא הבנתי

למה היא מתנהגת ככה ומוכנה להפסיד עובדת עם הרבה ידע בתחום מישהי שיכולה לקדם את החנות שלה. היא כ"כ ממורמרת שהיא אפילו לא עושה חשק להכנס לחנות שלה גם אם היא היתה נותנת שם דברים בחינם. ובאמת בזמן שהיא היתה שם בקושי נכנסו 3 לקחות כל הבוקר.

../images/Emo24.gif

אין לי כל כך מה לומר שולחת לך חיבוק מחזק מגיע לך הרבה הרבה יותר טוב והוא יגיע אוהבת מאד

דווקא לך היא עשתה דברים כאלה?

הרי את האישה הכי טובה ומדהימה בעולם???????????????? מה קורה לבעלי העסקים האלה ???????? למה הם חושבים שמגיע להם לדבר אינו כמו שבא להם ????????. אוףףףףףףףף כל כך מרגיז ומעליב אני לא רוצה לקלל אותה ולרדת לרמה שלה אבל זה בידיוק מה שבא לי לעשות כרגע

אילתית 2

New member
וואי ממש מכעיס מעצבן ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

נותרתי המומה איך יש אנשים כאלו ועוד מעסיקים שכאלו ועוד את לא הראשונה שהיא מתייחסת אליה בצורה מזעזעת שכזו ולצערי אישה כזו לא נראה לי שאחרונה...מסכנה מי שתתחיל לעבוד אצלה ולא תדע את האמת עליה... ממש המומה ולא מבינה איך הצלחת לשרוד אצלה יום אחרי יום....וטוב עשית שעזבת וחזרת ללשכה! והם יודעים עכשיו מי היא! ודרך אגב למה תשלום ב15 לחודש? משכורות צריך לשלם עד 10 לחודש! תפני ללשכה עם פירוט של כל מה שקרה גם אתמול ולוודא שתקבלי בזמן את התשלום המגיע לך! ואסור לה להוריד לך דבר מהשכר! יקירתי
שיהיה לך בהצלחה בהמשך ומאחלת שתמצאי מקום במהרה מקום טוב שיעריכו וידעו מי האשה המדהימה שעובדת אצלהם!

d i v e l

New member
מקסימונת ../images/Emo24.gif

אני ממש מצטערת שעברת יום כזה נאחסי. תתנחמי בעובדה שמה שאנחנו נותנים לעולם, זה מה שהוא נותן לנו בחזרה ואישה כזו דינה שכף רגל אחת לא תדרוך בחנות שלה. ואת, היית הכי הכי בסדר שבעולם והמעסיק העתידי שלך יזכה במפעל הפיס, רק נקווה שהוא יעריך אותך כמו שצריך.
והנה מחשבה: מה דעתך לפתוח חנות מתחרה לזו שעבדת בה? הרי זה ברור שזה בדיוק התחום שלך ושלא כדאי שתתבזבזי במקום אחר.

mamy78

New member
../images/Emo24.gif

קשה להאמין שכך מתנהגים אנשים, אין לי אפילו מילים. מאחלת לך שתמצאי משהו טוב יותר שבו יתיחסו אלייך כמו שמגיע לך. ולבעלת החנות אני מאחלת שתסגור את העסק כמה שיותר מהר, ככה תחסך השפלה גם לעובדות נוספות וגם לקונים.

adidimom

New member
אני הייתי מגישה עליה תלונה בבי"ד לעבודה

זה פשוט לא ייתכן שאנשים כאלה ירשו לעצמם להתנהג ככה, ועוד יצאו מזה נקיים, ובסוף גם לא ישלמו לך את הכסף שמגיע לך. אני גם הייתי דואגת שכל מי שאת מכירה לא ייכנס לחנות שלה. חשוב ליידע כמה שיותר אנשים על היחס שלה.

adidimom

New member
שכחתי לאחל לך שתמצאי עבודה מהר!!!

במקום נעים וחיובי!!!

memko

New member
ואו סמדי, אני בשוק שיש אנשים כאלה מגעילים....

איזה מסכנה שהיית צריכה לעבור את הסיוט הזה....אני מקווה שאת חזקה יותר עכשיו ואל תוותרי לה על התשלום!!!!

gallish

New member
../images/Emo24.gifמתוקתי....

נשמעת חוויה מאודדדדדדדד קשה, ואני גאה בך שהחזקת מעמד שם כל כך הרבה ימים..... מאחלת לך שהעבודה הבאה תהיה נפלאה, מהנה, מספקת וחוויה מתקנת למקום הזה ולאשה המזעזעת הזו
בינתיים שולחת
גדול והרבה סבלנות
גלי.

וואו, לא יאמן

איזו בהמה... חוויה לא נעימה בהחלט. מאחלת לך למצוא עבודה חדשה במהרה!

כמה גועל נפש יש באנשים..

פשוט זוועה.. מעולה שעזבת,ומקווה שתשלם לך את כל הכסף שהיא חייבת(עד השקל האחרון!!!) כל הכבוד שבאת ודרשת את מה שמגיע לך ולא התקפלת,ויפה שהלכת ללישכה לספר להם ,שלא יפנו יותר אנשים למפלצת הממורמרת הזאת!! מקווה שתמצאי בקרוב עבודה יותר טובה ועם בוסית הרבה יותר נעימה! בהצלחה!!!

יש לך שתי אפשרויות

1. לקבל מה שהיא תיתן לך (ותהיי בטוחה שזה יהיה פחות ממה שאת חושבת) אבל לשים את זה מאחורייך ולומר "ברוך שפטרנו". 2. ללכת איתה ראש בראש. תחליטי. אם את הולכת על מספר 2 - צרי איתי קשר ואני אעזור לך (ללא תשלום אני סתם שונאת נבלות). רק שתדעי - שאני הייתי בוחרת את מספר 1. השקט הנפשי שלי שווה לי יותר מהכסף שאני יכולה לקבל. ואני לא עושה (בד"כ) דברים בגלל ה"עקרון" - את לא תלמדי אותה לקח ורק תסבלי. אבל ההצעה שלי אמיתית וקונקרטית. מיכל

mAmA MiSiSiPi

New member
אני אקח מה שהיא תתן

כל עוד זה לא יהיה נמוך בהגזמה ממה שמגיע. אם היא תוריד משמעותית אני יגרור את הישבן שלה לבית משפט וגם אתבע אותה על עוגמת נפש. ואני לא צריכה לדאוג לחיסול החנות שלה היא עושה את זה בעצמה יפה מאוד כשהיא מזלזלת ומקללת לקוחות ומוכרת ציוד ומוצרים סוג ז'. יותר מדאיג אותי שהאישה הזאת היא מורה לאומנות באחד מבתי הספר בעיר , יש ילדים שהיא מחסלת להם את הרצון ליצור.

הנה אני כבר הולכת לחסוך לך זמן ועצבים

בישראל אין (כמעט) פיצוי על עוגמת נפש. חבל ללכת לבית משפט רק בגלל זה. לבית משפט הולכים כשיש הוכחה של עוולה כספית אמיתית. עוגמת נפש, עם כל הצער שבדבר, אינה ניתנת למדידה ולכן בתי משפט אינם פוסקים פיצוי שכזה. מה כן? כל שקל שהיא לא תשלם בזמן ובזמן זה לא ה- 15 לחודש הבא אלא ה- 9 לחודש הבא חייב בהלנת שכר - וכאן המחוקק כבר דאג לריביות מטורפות על מנת למנוע ממעסיקים להלין שכר של עובדים. בשורה התחתונה את חושבת נכון - כל עוד היא תשלם (והתשלום לא יפחת באופן חריג ממה שהיא אמורה לשלם) תגידי תודה שנפטרת ממנה וזהו. עוד עצה - אל תתחילי "ללכלך" עליה שהיא מורה לא טובה וכדומה. היא תתבע אותך בדיבה ותזכה.

mAmA MiSiSiPi

New member
לא טענתי שהיא מורה לא טובה

רק אמרתי שמפחיד שאישה כזאת היא מורה. באמת אין טעם ל"עוגמת נפש" ולא מתאים לי להיות בסחבת משפטית בגלל מאישה הזאת היא גרמה לי גם כך לעוול לא מעוניינת לספוג עוד.

למעלה