אז מה עבר עלי היום

mAmA MiSiSiPi

New member
אז מה עבר עלי היום

אני חייבת לפרוק ולהוציא את זה מהמערכת במיוחד לפני שאני הולכת לישון אז תסלחו לי על האורך. לפני שבוע התחלתי לעבוד בחנות לאומנות ויצירה , על היום הראשון היא זרקה אותי בחנות שלה לבד עם עוד 6 ילדות בנות 10 של הקייטנה להדריך אותן ואין לי תעודת מדריך או תעודת הוראה ולפי מה שהבנתי זה לא חוקי , בערב היא גם קראה לי דחוף דחוף ושאני אמצא סידור לילד שלי שאבוא לפתוח את החנות כי היא עדין במצפה רמון אצל הבת שלה , לא רציתי לאבד את המקום עבודה אז ישר הקפצתי את אמא שלי. למחרת בבוקר שוב היא מפילה עלי את הקייטנה {זה לא היה בהגדרות תפקיד שבאתי לראיון עבודה אבל הבלגתי} על הדקה ה90 כשאני צריכה לקחת את הוריי מהגן היא אומרת לי שדחוף דחוף אני אחזור בערב לפתוח שוב חששתי למקום עבודתי והקפצתי את אמא שלי , מיותר לציין שגם ביום שלישי היא עשתה את אתו הדבר וגם ביום רביעי וכשסרבתי כי בעלי עובד עד מאוחר היא עיקמה פרצוף ואמרה שזה לא בסדר {בראיון עבודה סוכם רק על יום אחד בשבוע שבו אני עובדת אחר"צ } ביום חמישי במקום זה היא עשתה לי סצנות על כך שהיא ביקשה ממני להעביר דברים ממדף אחד למדף אחר ולא עשיתי את זה כמו שצריך כאילו אני סוג של מטמטמת ומתי היא עושה סצינות כמובן מתי שאני צריכה ללכת לקחת את הוריי. בין לבין היא גם יורדת עלי מזלזלת בי אומרת דברים כמו "את לא מבינה כלום" " את כל הזמן טועה" ביום ראשון היא החליטה שנעלמו לה 30 ש"ח מהקופה אז אני גנבתי לה אותם {למה שאני אגנוב משהו שאפשר להרוויח בשעה וחצי של עבודה?} אמרתי לה שתבדוק במחברת ובחוברת חשבוניות כי הכל רשום ושתספור טוב , זה כנראה העליב אותה שטענתי שהיא לא ספרה טוב אז היא יצאה עלי שאני העלמתי {מילה יפה לגניבה} את הכסף ושאני חייבת לה הסברים, תנחשו מתי התחילה הסצינה כשאני מהבוקר בחנות קורעת את התחת בדיוק בשעה 14:00 כשהוריי מחכה לי בגן , כשאמרתי לה שאני לא יכולה לדון על זה עכשיו בגלל הילד אז היא אמרה מה שציטטתי בשרשור אחר.טרקתי לה את הדלת בפנים והלכתי, היא חשבה שאולי אם אהייה לחוצה בזמן אני יוציא מהארנק שלי ויתן לה את מה שחסר, לא!!!! אתמול עוד ניקיתי לה גם את המטבחון המגעיל הזה שהיא שומרת שם את האוכל של הקייטנה הכל היה מלא בג'וקים ונמלים. בבוקר באה מי שעבדה אצלה לפני יצאה שהיא שאלה אותי עם היא כבר האשימה אותי בגנבה הנהנתי שכן, שאלה עם היא מדברת עלי מגעיל הינהנתי שכן והיו עוד דברים שהיא פשוט ידעה אני הייתי בהלם בקיצור לשתינו אותו היחס ושתינו הופננו עליה מלשכת התעסוקה המסכנה סיפרה לי שבמשך השבוע שהיא עבדה אצלה היא היתה מוטרדת והיו לה סיוטים בלילה והיא לא יכלה ליצור {לא היה לי נעים להודות שזה מה שקרה גם לי} בקיצור{סליחה שלא יוצא ממש לקצר} התקשרתי להגיד לה שהעובדת לשעבר באה לקחת חומרים במקום הכסף שהיא חייבת לה שזה ההסדר שהן הגיעו עליו, ושאלתי אותה בפירוש עם להוציא על הכל חשבונית היא אמרה לי בירור "לא" אח"כ היא מתקשרת אלי בערב למה לא הוצאתי חשבונית ושאני לא בסדר ולא עושה דברים כמו שצריך ואני עמדתי על שלי ששאלתי אותה בטלפון והיא אמרה לא בסופו של דבר היא כ"כ הטרידה אותי שהייתי צריכה לנתק את הטלפון. והיום אחרי שאני מגיעה בבוקר ומסדרת את החנות ואחרי שכבר שטפתי {ברור לי שהיא כיוונה לזה} היא מתחילה שוב על עניין החשבונית מאמש ואז היא אומרתי לי כאילו אני מפגרת "אולי לא שמעת טוב" אז אני עניתי לה "ששמעתי מצויין ואולי היא לא שמעה טוב" ברוב חוצפה היא אומרת לי "את יודעת זה לא נורא להודות כטועים" אז אמרתי " נכון אז תודי שטעית" ואז היא התחילה להגיד לי "מי את שתדברי עלי ככה? את כלום" אז שאלתי אותה מאיפה לה יש את הזכות לדבר עלי ככה והחוצפנית עוד אומרתי שבגלל שהיא הבוס שלי היא תדבר אלי איך שתרצה. בנוסף בזמן רגיעה בחנות {לא רגיעה מלקוחות כי לקוחות אין לה רגיעה הכוונה מעצבים והשפלה} עשיתי טבעות מחרוזים שיש לה בצד השולחן שהם לא למכירה העיצוב הוא שלי וגם העבודת יד היא שלי , היא טענה שלקחתי את זה הביתה כשבכלל השארתי את זה במטבחון {אני עוד פעם גנבת} ושזה שלה והיא תמכור אותם, אמרתי לה שבשום פנים ואופן היא לא מוכרת עיצוב ועבודת יד שלי והיא ניסתה לחטוף לי את זה מהיד, אני בשום אופן לא הסכמתי וקרעתי את הטבעות והחרוזים התפזרו על הריצפה ,אפילו לא חרוז אחד הלך איתי הביתה, היא קראה לי מנוולת ובת נבלה ועוד כל מיני" ברכות איימה עלי בעו"ד ודחפה אותי החוצה מהחנות , ארתי לה שאני אחזור בערב לקחת את הכסף שמגיע לי ושאני לא אחזור לבד. מיד אח"כ הלכתי ללשיכת התעסוקה שביטלו את ההפנייה שלה ולא ישלחו עליה עוד אנשים. בערב חזרתי עם בעלי {ולצערי הרב גם עם הוריי כי לא היה לי עם מי להשאיר אותו} היא אמרה שהיא לא מוכנה לשלם לי ונצא מהחנות , לא הסכמנו לזוז מפתח החנות אז היא התחילה לסגור עלינו את הדלת בכוח ולקללל אותנו ולצעוק עלינו , היא סגרה את הדלת עלי כשהוריי עלי בידיים שלי והיא מחצה לו את היד בין הדלת לכתף שלי {מזל שיש לי כתף שמנה ומרופדת} מסכן הוא יתחיל לצרוח אז היא התחילה לצעוק שאנחנו מביאים את הילד שיעשה סיצנות, פה כבר נאבדו כל העשתונות והתחלתי לצעוק עליה חזרה , בעלי הרגיע אותי וישבנו על הספסל מול החנות כי רצינו לדעת אם ומתי היא מתכוונת לשלם לי את הכסף שמגיע לי {דיי הרבה למרות שזה מינימום}אז היא הזמינה לנו משטרה וסיור עירוני {לזוג עם ילד קטן שיושב על ספסל} כשהמשטרה באה היא התחילה לקרוא לבעלי שקרן ועוד כל מיני ברכות ואני הלכתי משם עם הוריי , המשטרה בעלי ובעלה הגיעו להסדר שאני אקבל את הצ'ק בדואר ב15 לחודש הבא. אחרי שהמשטרה הלכה היא עמדה בפתח החנותצ ואמרה שאני מגעילה ומנוולת ושהיא תוריד לי את עניין הטבעות {בעיצוב ועבודת יד שלי!!!} מהסכום שהיא צריכה לשלם לי רק להזכיר שכל החרוזים נשארו אצלה בריצפת החנות אני לא לקחתי אפילו לא חרוז אחד הביתה. ההודעה הכי ארוכה שכתבתי איי פעם בתפוז , מתנצלת על שגיאות הכתיב אני לא חוזרת לקרוא שוב ולתקן כדי לא להתחרט כבוד לכל מי שהצליחה להגיע לשורות אלה.

אני ממש בהלם איזו אישה מגעילה

ואת זה אני עוד אומרת בעדינות...... אני לא מאמינה שיש אנשים כאלה שלא איכפת להם מאף אחד אלא רק מעצמם, ובטח לא בכזו רמה.... היא ממש צריכה להתבייש לה. ולך אני שולחת המון המון חיבוקים, וטוב שסיימת לעבוד שם. חוץ מזה אני יודעת שמחפשים מזכירה בבית ספר בתפן, אם את מעוניינת.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

צר לי על מה שעברת! נשמע פשוט נורא! תודה לאל שאת לא ממשיכה שם יותר!!! שולחת לך
גדול לעידוד ומקווה שבקרוב תמצאי עבודה חדשה וטובה!!!

leelach

New member
מתוקה קודם קבלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שהוצאת את מה שהיה לך עליה וזה הקל קצת עלייך- מה זה הדבר הזה?? יש אנשים כאלה??????? אל תוותרי לה ושתתן לך כל מה שמגיע לך, מעבר לזה אני מאמינה שיש אלוהים למעלה והוא ישלם לה באותה מטבע אם לא יותר- לא מאמינה על החוצפה והגסות רוח מי היא שתדבר אלייך כך?? אני הייתי מספרת לכל מי שאני יודעת עליה שאם הייתה לה קצת עבודה אז שלא תהיה לה בכלל שיהיה לך בהצלחה מיסיסיפי יקרה
ואל תקחי יותר מידיי ללב היא לא שווה את זה, דפדפי אותה

mAmA MiSiSiPi

New member
אני מנסה לדפדף אבל אני עדין נסערת

בגלל זה גם קשה לי להירדם חבל לי על כמות הדמעות שטפה את לחיי היום. אני צריכה לשמור אותן לאירועים משמחים.

היא נשמעת אישה איומה. חויה לא נעימה בכלל.

מקווה שתמצאי עבודה אחרת בקרוב. אם אשמע על עבודה טובה בעיר אעדכן אותך.

לוליLuli

New member
מיסי היקרה קודםכל חיבוק מחוייך לעידוד ../images/Emo24.gif

צר לי שעברת חוויה וימים שכאלו לא נעימים בלשון המעטה במיוחד שזה מגיע אחרי תקופה שחיפשת עבודה ,ואני בטוחה שחלק מכאב הלב היה לא רק היחס המזעזע של האשה האיומה והמתוסבכת הזו,אלא גם ההרגשה האישית שאוףףף למה זה ככה כשסוף סוף מצאת עבודה... אבל... הכול לטובה! וההפסד כולו אבל כולו שלה! היא הפסידה עובדת מדהימה ומוכשרת בטירוף. ויותר מכך היא הפסידה מישהי מיוחדת ומקסימה-אותך! ,שכל אחד אחר היה משכיל להבין שהוא רק מרוויח שאת לצידו .קודם כל כאדם וגם כעובדת! אז צאי עם ראש מורם מהסיוט שעבר עלייך ממי,נגבי את הדמעות (שטוב שיצאו)ותמשיכי הלאה.כי מצבך הנפשי חשוב יותר מהכלכלי.ולא שווה אף שקל שהיית נשארת שם. יבוא משהו אחר.משהו יותר טוב! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!
ושולחת לך חיבוק גדול ועידוד מכאן !!!!

incognita22

New member
איזו אישה עם בעיות....

וואו, שלא נדע החוויה שעברה עלייך.... מהכירותי הוירטואלית איתך (דרך תשובותייך כאן ובפורום הורים לתינוקות) אין לי ספק שההפסד כולו שלה. מישהי מיוחדת ומוכשרת כמוך תמצא עבודה אחרת (עם אנשים הרבה יותר שפויים) והיא לנצח תישאר ממורמרת ולא כל כך שפויה. מיבכלל נותן לה את הזכות לדבר ולהתנהג כך לאנשים?! היא הבוסית שלך אז זה אומר מה? שאפשר להשפיל, לרדות ולעלוב בך?! חוצפנית! היא לא שווה את הדמעות ואת העצבים שלך.... חזקי ואמצי, ואני בטוחה שממתינה לך עבודה עם אנשים מקסימים, כזאת שיעריכו אותך בה כפי שמגיע לך. בהצלחה!

mAmA MiSiSiPi

New member
היא כנראה חושבת

שנשים שבאות אליה מלשכת התעסוקה זה נשים שאין להן מה לאכול בבית ושכ"כ ירצו את העבודה שיהפכו לשטיח לרגליה , לא הייתי מוכנה לשתוק על כל זה.

mitsi miaoo

New member
../images/Emo24.gif אני ממש בהלם

איזו בהמה! לאחרונה אני נתקלת בהרבה מעסיקים כאלה. התגובה שלך הגיונית בעיניי, גם אני הייתי לוקחת את זה קשה. לפחות את יודעת שהכסף יגיע אלייך בסוף ואם היא תוריד לך את עלות הטבעת אז תיגשי לשם ותיקחי את מה שזקוק לך בשביל להכין אותה כי למה שתשלמי על מה שלא לקחת. ומי שעושה סצנות עם ילד קטן זאת היא ויש לה בעיה חמורה אם היא מערבת אותו. תהיי חזקה ומקווה שתמצאי עבודה בקרוב.

mAmA MiSiSiPi

New member
אני יתבע לה את הישבן

אם יהיה חסר אפילו שקל אחד. היא יצאה החוצה לצעוק לאנשים במרכז שאיזה מין אמא אני מביאה את הילד שלי לבכות לה בשביל הכסף.

שושית123

New member
אני פשוט בה-ל-ם-!!!

איזו התנהגות נוראית!! חבל לי שעברת חוויה כה מפוקפקת, לצערי לא חסרים מטורפים.... אני שמחה בשבילך שאת כבר לא עובדת שם, נשמע שזה לא המקום האידיאלי לעבוד בו! ואני בטוחה שתמצאי משהו אחר, טוב יותר! מעולה שעמדת על שלך, ומעולה שעצרת את הכדור השלג הזה ולא אפשרת לה להמשיך עם ההתנהגות המזעזעת שלה!

tiger mom

New member
../images/Emo201.gif אני לא מאמינה שנפלת על אחת כזו

דווקא את, שאת כזו נשמה טובה ועדינה נפלת על היצור המגעיל והשפל הזה טוב שעזבת. שום סכום כסף (ואני לא מזלזת בכסף) לא שווה את היחס המשפיל הזה. והפפסד כולו שלה, כי חוץ מזה שאת נשמה טובה, את גם מאד מוכשרת והיא בקלותאתה יכולה להגיע איתך להסדר שתעשי דברים, תמכרי בחנות ותתחלקו בכסף. מקווה שתמצאי משהו יותר טוב בקרוב

אלKטרה

New member
מסכנה שכמוך ../images/Emo10.gif

רציתי לכתוב "אני בשוק", אבל אני לא, כי הרמות שאנשים מגיעים אליהם כבר לא יפליאו אותי. צר לי שנאלצת לסבול אצל אישה מטורפת כזאת, שבוע של גהנום, כי נראה לי שיום אחד הוא יותר מדי אצל אישה כזאת, בעצם שעה אחת זה יותר מדי. העיקר שעזבת ותעמדי על שלך בנוגע למשכורת, שהיא לא תפחיד אותך עם צעקות ואיומים, מי היא סך הכל? חיבוק מנחם ענק ממני, מחכה לך עבודה הרבה יותר טובה

למעלה