מה שהכבאים אומרים, זה מה שנכון. הביטוח לא יכסה את הרשלנות, המדינה לא תפצה על רשלנות. לעבאים ממש לא אכפת מהתחשבנויות כאלה ואחרות, אלא רק מחקר האמת. לאחר ששמעתי שהנבלות בעוטף עזה הכריחו את הע[ו]בדים התאילנדים או המיובאים האחרים לעבוד בזמן ירי הרקטות, לא טרחו להשיג להם מיגון הולם.. אם אי פעם הזדהיתי אתם ועם אומללותם, נגמרה ההזדהות שלי.חקלאים בדרום טוענים שהציתו להם שדות (כשהמקור הוא ארגוני טרור ברצועה) , בעוד שהכבאים טוענים שמדובר ברשלנות. מה לדעתכם קורה שם?
אתה מעדיף סחורה חקלאית מורעלת מעזה?מה שהכבאים אומרים, זה מה שנכון. הביטוח לא יכסה את הרשלנות, המדינה לא תפצה על רשלנות. לעבאים ממש לא אכפת מהתחשבנויות כאלה ואחרות, אלא רק מחקר האמת. לאחר ששמעתי שהנבלות בעוטף עזה הכריחו את הע[ו]בדים התאילנדים או המיובאים האחרים לעבוד בזמן ירי הרקטות, לא טרחו להשיג להם מיגון הולם.. אם אי פעם הזדהיתי אתם ועם אומללותם, נגמרה ההזדהות שלי.
מה הקשר? בוא תנסה להסביר לי.אתה מעדיף סחורה חקלאית מורעלת מעזה?
אני מקווה שראית את הכתבה היום שהייתה בחדשות 12 בנדון.
בירה נשרמה הקשר? בוא תנסה להסביר לי.
לא הייתי מגדיר את זה כהצדקה אלא כאמפתיה והבנה שלא הייתי רוצה להיות במצבם ולכן איני יכול לשפוט אותם על ניסיון הישרדותם.לא מקבל את ההגיון הפשטני שהצגת כאן, תוך הצדקת רמאות כבסיס נכון וצודק, והאשמתי בכך שהם רמאים.
לא, זה לא אותו מקרה. חלקם הגדול, אני די בטוח, מבוטח בחברת ביטוח.לא הייתי מגדיר את זה כהצדקה אלא כאמפתיה והבנה שלא הייתי רוצה להיות במצבם ולכן איני יכול לשפוט אותם על ניסיון הישרדותם.
הדבר שקול מבחינתי למי שבא לגנוב כיכר לחם מסופר בשביל להאכיל אל ילדיו.
לפי כמות האירועים והמועדים שלהם, ממש לא בלתי סביר שאכן החקלאים צודקים. אגב על-פי ניר דבורי מדובר בין השאר בבדואי שהצית כמה וכמה פעמים את האזורים. כלומר, כן פח"ע אבל מרצע"ז.חקלאים בדרום טוענים שהציתו להם שדות (כשהמקור הוא ארגוני טרור ברצועה) , בעוד שהכבאים טוענים שמדובר ברשלנות. מה לדעתכם קורה שם?
מי יודע, אולי הם שרפו בכוונה בעצמם על מנת לקבל כסף מהביטוח. אני הייתי עושה את זה, אם הייתי יודע שזה ישתלם לי.מה שהכבאים אומרים, זה מה שנכון. הביטוח לא יכסה את הרשלנות, המדינה לא תפצה על רשלנות. לעבאים ממש לא אכפת מהתחשבנויות כאלה ואחרות, אלא רק מחקר האמת. לאחר ששמעתי שהנבלות בעוטף עזה הכריחו את הע[ו]בדים התאילנדים או המיובאים האחרים לעבוד בזמן ירי הרקטות, לא טרחו להשיג להם מיגון הולם.. אם אי פעם הזדהיתי אתם ועם אומללותם, נגמרה ההזדהות שלי.
התכוונת אליי? חוץ מזה, צריך להגיד אמון. באימון הכוונה היא למשהו ספורטיבי.חבל
רמת חוסר האימון שאתה מפגין כלפי הממשלה והחוק, די מטרידה.
אין לי הוכחה שאני צודק. מצד שני, מה האינטרס של מערכת הביטחון ומערך הכבאות לשקר? כדי שהם לא יצטרכו לעבוד קשה? אם לשם אתה רומז, הרי שהם פוגעים בבטחון המדינה וזה סופר חמור.לגבי כל המדמיינים על הצתה ע"י בעלים וכו' מסיבה כלשהו, בדרך כלל מדובר בקיבוצים. אלה מתקיימים נהדר גם אם נשרף להם שדה ל"ע וגם אם יש בעיה עם איזשהו יבול פעם. די מגוחך בעיני לקפוץ ישר להאשמות מבלי שיש אפילו רבע בדל ראיה שמחזקת את התיאוריה המומצאת.
א. זה שאין לך הסבר למשהו לא אומר שהמצאת הסבר שאין לו שום ראיה, הופך את ההמצאה לנכונה.אין לי הוכחה שאני צודק. מצד שני, מה האינטרס של מערכת הביטחון ומערך הכבאות לשקר? כדי שהם לא יצטרכו לעבוד קשה? אם לשם אתה רומז, הרי שהם פוגעים בבטחון המדינה וזה סופר חמור.
זה שאצל הערבים יש תרבות שקר, לא אומר שכל היהודים דוברי אמת. במיוחד כשאומרים "נשמה, באבא שלי" וכדומה. ככל שה- ח' וה-ע' מסולסלים יותר, זה יותר חשוד.מסקנה, אם חקלאי היה מעוניין לשרוף את השדה של עצמו כדי להונות את חברת הביטוח, לא היית רואה אותו מתראיין בטמבליזיה וטוען שמדובר בבלון תבערה מרצע"ז.
וזה כמובן גם לא אומר שכל החקלאים היהודים משקרים.זה שאצל הערבים יש תרבות שקר, לא אומר שכל היהודים דוברי אמת. במיוחד כשאומרים "נשמה, באבא שלי" וכדומה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.