אז מה? מוכנים?

אז מה? מוכנים?

העיתונות מדווחת, אנשים כבר שם משלוש בבוקר. בקומפלקס שלנו כבר מצאנו מכוניות לא לנו, תושבי השכונות משכירים מקומות חניה. המחירים נעים בין 50 -85 דולר (המפתחות בפנים). רעיון יצירתי להרוויח מהעניין . אנימכירה לפחות אחת משוכנות הפורום שיכולה לעשות אתזה. הנה כתבה מהטורונטו סטאר. שנשרוד את התקפת האבנים המתגלגלות עלינו? ועוד לא אמרתם מי הולך?

Esther4

New member
תשובה לדודה המתוקה

התכוונת אלי????????? לא חשבתי לרגע לתת למישהו לחנות אצלי.ואני לא מבינה מדוע היו צריכים לשלם אצלכם כזה מחיר גבוה שבשטח של הקונצרט ישלמו רק 25 דולר!!

כמובן

שהתכוונתי אליך. (שכנות לא?). אז ככה אצלנו הפרזיטים חנו ללא תשלום . פשוט תפסו את החניה לאורחים. המחירים הגבוהיים הם של בעלי הבתים הסמוכים למקום האירוע. כיוון שהחניה באתר עצמו מוגבלת. וכבר תפוסה מראש. וכמובן שאין שם מקום לחצי מליון מכוניות. שומעים אצלכם?

Esther4

New member
לא שומעים כלום

מציעה לכל אלה שהולכים לשם שיעיפו מבט בעתון ויראו מה מותר ומה אסור להכניס למקום. הקנדים כאלה מטומטמים מותר לקחת 2 בקבוקי מים של 500 מ"ל אסור לקחת בקבוק של 1000 מ"ל. אסור שק שינה אלא שמיכה ויש המון אסורים למינהם.ראיתי שהם ממש מקפידים ובודקים את התיקים והילקוטים כי אסור להכניס אוכל צריך לקנות אוכל שלהם שהוא בטח יקר מאד.לו אני הייתי הולכת הייתי אומרת להם שאני אוכלת רק אוכל כשר ובטח שאין שם כזה דבר אז אולי היו מוותרים לי להכניס אוכל מהבית. כבר שמעתי בטלוזיה שכמה ח'ברה התעלפו מרוב החום ויש כאלה שנלקחו לבית חולים. אני מידי פעם שומעת סירנה באזור. אני אשב בנחת ואסתכל בטלויזיה.

מים.

כתוב בפירוש שיש ברזיות ומיים למילוי הבקבוקים בכל מקום. הגיונית, עדיף שני בקבוקים . כדי שלא לאבד אחד וגם כדי שאחד יהיה למלא תמיד. ומותר אוכל קל אבל לא צידניות עמוסות.. וזה טוב, אין מקום לא לשבת לאכול ולא לאכול בכלל בצפיפות הזו בתי החולים. הם בתי חולים שדה שהוקמו בשני מוקדים באיזור. אבל מה.. תראו איזה יום נפלא יצא לכל הבלאגן הזה. תזכרו טוב את היום היפה הזה. כי כמוהו תראו אולי רק בשבוע הבא. עד אז... החל ממחר... גשם גשם גשם וגשם

drz400e

New member
../images/Emo127.gifאנחנו הולכים,אחרי העבודה../images/Emo168.gif

מי עוד בא? אולי נעשה שם מפגש פורום....

תביא את הבלונים הכתומים?

אחרי העבודה? אתה חושב שתראו משהו? אנשים שם כבר מאתמול בלילה.

Maple Leaf

New member
מחכים לדיווח מהשטח

בתור מי שהעדיף לראות את האירוע מהטלויזיה בבית, אני מצפה מכולכם לדווח מפורט
מעניין אם כל העיר תהיה פקוקה או רק אזור הפארק..

swann

New member
אפילו גם אנחנו הולכים

נראה איך יהיה עם מאיה... והשמש... והרעש והבלגן. חבל שאי אפשר להכניס מצלמות. חוויות מחר !

כתוב שאסור מצלמות משום סוג

לדעתי ממש לא מקום לילדים אגב.. לפי מה שרואים בטלביזיה אני שמחה שאני לא שם. לראות בבית הרבה יותר נעים. הנה שוב רשימת המותר ואסור: Allowed items: Snack foods special dietary foods non-alcoholic beverages in plastic sealed containers, maximum of two 500ml sized containers, free water refills on-site cell-phones knapsacks and soft sided cooler bags beach towels cushions, sealed (no zippers) binoculars medications rain ponchos Prohibited items: cameras of any type umbrellas audio and video recorders chairs fireworks weapons including pocket knives alcoholic beverages cans and glass bottles camping or camping equipment (including sleeping bags) hard sided coolers bicycles, skateboards, roller blades, scooters pets, other than Disabled Assistance Animals

למעלה