אז מה....מה נשמע?

Kill Bernard

New member
היי היי היי, חוצפנים אתם - ../images/Emo11.gif

משאירים אותי בחוץ?
חלוקה הוגנת, היי.

אז יומיים אני יום איילת.

כשבא לכם תפתחו..מקסימום נתזז את רוית ויוסי למחוק את ההודעות שלנו כשזה יעבור את הגבול, לא לדאוג

Kill Bernard

New member
לא הבנתי את החישוב שלך. ../images/Emo3.gif

באיזה חלק אני נכנסת בדיוק?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gifגם אני לא..XD

טוב בואי נשתלט על העסק
אני מחר, את מחרתיים ואז הוא וככה נמשיך..XDXD הולך?

תקשיבו ותקשיבו טוב. אני בא לקראתכן.

אני-> הדס-> אני-> איילת. וזאת הפשרה האחרונה...! ~אייקון של הדס ואיילת משחדות את רוית לחסום את מורן~

Kill Bernard

New member
חה. ממש. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo11.gif

יודע מה. חכה. פשוט חכה ותראה..

Rוית

New member
ילדים, אל תריבו...../images/Emo140.gif

פשוט תמצאו פשרה הולמות ופרית לכל הצדדים, תנסחו מכתב של 10 עמודים, תשלחו העתקים אלי, אל יוסי ואל תפוז, חכו שנעביר את זה בהצעת חוק וצאו לדרך! פשוט וקל!

shikma r

New member
נפטרתי מהבגרות בספרותתתתת

והיה סבבה לגמרייייייייייי :) עברנו עוד אחת! נשארו עוד 4!! 3 מהן אני לא פוחדת (סוציולוגיה,לשון והיסטוריה) ואחת מפחידה ומרתיעה (מתמטיקה אלא מה..) בקרוב הכל ייגמר ויהיה לי קצת זמן לעצמי ולחברים:)

shikma r

New member
שום לעעדדדדד!! מחכה לי שנה הבאה.

עוד ספרות בפתח.. אבל הפעם אני אהיה בעיניינים מתחילת שנה ויהיה לי הרבה יותר טוב. פוש אחרון לשנה האחרונה במסגרת ביה"ס... יהיה טוב

אה את בי"א??? גדד חשבתי שאת בי"ב

איזה קטע שעדשיתם השנה את הבגרות...אז כמה יחידות זה היה? יחידה?

shikma r

New member
based on what!?!?

לא אמרתי משהו על י"ב.. :) טוב נו אבל זה לא חדש שחושבים שאני גדולה יותר.חפיף לא חדש לי. ואל תשאלי אותי כמה יחידות והכל אף פעם לא הבנתי בזה.. אבל אני גם שנה הבאה עושה ספרות..

כי לא שמעתי על כאלה שעושים בגרות

קיץ בספרות בי"א זה הכל
אם את לא במורחב אז את עושה בסה"כ 2 יחידות. אני מתאר לעצמי ששנה הבאה יש לך יחידה והשנה יחידה. אצלנו זה יהיה הרבה יותר סיוט....2יחידות בחורף, שנה הבאה ועוד 2 בקיץ... ספרות מורחב=סדיזם

shikma r

New member
תירוץ התקבל :)

אז אשמח בחלקי ואומר -טוב שיש רק 2 יחידות ספרות ואודה מקרב לב על השירים והסיפורים המשעממים שמלמדים אותנו.

למעלה