אז מה....מה נשמע?

וואלה אחותי...

הכל דבש! מה איתך? :) מנסה לבדוק עד כמה את יכולה להרגיז את רוית ויוסי על הודעה חדשה? :)

או קי א'-אני בן......./images/Emo13.gif

ב'. פשוט העניינים לא זזו כאן היום וקיבלתי אישור לפתוח כל יום הודעת מה נשמע

אופסי :)

WELL WELL WELL זה עדין לא מצדיק את העובדה לשאלתי אלייך : "מה נשמע? " :)

סורי אבל "ואלה אחותי" תפס את רוב

התשומת לב שלי ...
מה איתי...לומדים...קשה. ביום שישי סיוט אחד מאחורי (מתכונת בהיסטוריה). אחר כך כבר יגיע משהו אחר...(ביולוגיה
).. יהיה בסדר

כל דקה. פשוט כל דקה תברך על זה

שאתה לא צריך ללמוד את מלח"ע ה-2 שיצאה לי מכל מקום בגוף... וול..עפתי לעבוד..אחזור בערב

shikma r

New member
בגרות בספרות יום חמישי..

המורה יצאתה לארג'ית הגישה אותי על 80 דבר ציון שבהחלט לא מגיע לי לנוכח העובדה שלא הגעתי לשיעורי לא הגשתי לעבודות ולמגן האחרון לא הואלי בטובי להופיע. מגן בסוציולוגיה על 4 ספרים הופצץ ע"י היום. היה טוב זה המקצוע שלי.מהמקצועות שלא משנה כמה לא אלמד אוציא ציון טוב:) (כנ"ל פסיכולוגה). עזבו לימודים. אחד שהייתי איתו ו"זכה" שאחד השירים של אלאניס יכירו לי אותו וייתפרו עלינו (HANDS CLEAN) זכה לדעת ששיר זה מזכיר לי אותו, ביקשה שאשרום את המילים,התלהב וביקש שאשלח לו את השיר. אז זהו-יש לו שיר שיזכיר אותי. גם הוא חייך חיוך ציני\אירוני כשקרא את המילים והבין עד כמה הרבה ממנו זה אנחנו (הפרשי הגילאים והכל)... זה היה במצלמה אז ראיתי את התגובה שלו :) סתם עידכנתי

shikma r

New member
או.קיי יש יותר מידי בעיות בהודעה

בשביל שאתעלם מטעויותיי... תיקונים.. חח "..לא הגעתי לשיעורים,לא הגשתי לה עבודות ולמגן האחרון לא הואלתי בטובי להופיע...מגן בסוציולוגיה הופצץ על ידיי היום." "..ביקש שארשום לו את המילים..." זהו.תיקון טעות.לא יקרה שוב.

אה לא עשיתם כבר בחורף?? אז זה רק

ספרות מורחב דוחסים הכל עד ינואר ואח"כ יש להם עוד חצי שנה שלמה של ספרות??

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifיש לי בי"ס מיוחד.../images/Emo11.gif

אנחנו עושים ספרות בשנה..
וזהו..
אבל כל השנה..

Kill Bernard

New member
בדיוק. ../images/Emo9.gif

וספרות מורחב זה בכלל לא כזה גרוע!
יש לי ביולוגיה בחירה ראשונה שזה מספיק שעות, אז חשבתי ללכת על הדבר הכי קל שיש. וזה זה. לפחות בבי"ס שלנו. לא עושים כלום. ויש את היחידה השלישית שזה קולנוע. רואים סרטים כל השנה, ואז עושים תסריט עבודת גמר ביום (סיימנו בשעתיים, ויצא טוב..
) ומקבלים 100. ואם תחשוב על זה ככה - לכולם יש שנה ספרות רגיל + שני מוגברים? לנו יש חצי שנה ספרות וחצי שנה מורחב, + מוגבר אחד. בסה"כ זה יוצא שווה. אתה בכל מקרה לא צריך להקשיב בשיעור. (רק שאז, כמו במקרה הנפלא שלי, אתה נמצא יום לפני הבגרות עם 20% חומר כתוב, שגם הוא מהאינטנט - כלומר ממש גרוע, ועם 0% אנרגיות להתחיל לקרוא את זה אפילו. אבל, אלה החיים.
)

אני גם כמוך. ביולוגיה וספרות.

לי גם יהיה בערך 20 אחוז מוכתב כי היא לא אוהבת להכתיב (ובני אדם בכללי, אבל זה לא לכאן
). זה לא נורא רק צריך מורה נורמלית ואני לא התברכתי מה לעשות
היא נותנת לי ציונים גבוהים ויותר מזה אין לי ציפיות אחרות ממנה.. היחידה שלנו הייתה על ספרות מחאה. איזה שיעמום יאללה. ועוד עשינו מבחן פנימי על כל החומר. ממש לא קל. אבל סבבה..

o0Invisible0o

New member
נו, אז מה עם שרשור "מה נשמע?" חדש?

הבטחת כל יום, לא?XDXD |לאקשורה|

כשהעניינים נתקעים אז סבבה ../images/Emo9.gif

חוץ מזה למה כל המעמסה נופלת רק עלי? אני בעד יום אני יום את

למעלה