אז מה לעשות????

TheBeast

New member
אז מה לעשות????

יש לי חברה במשך חודש עכשיו (שלישית במספר... בערך) אני לא מחליחף בנות בקצב ואין לי חשק לעשות את זה אחרי החברה השניה שלי נשבעתי לעצמי שלא תיהיה לי עוד חברה וגם אמרתי את זה ואז היא הגיעה... זה פשוט היה קליק ועכשיו הסתבר לי שעשיתי טעות! אני פשוט לא מסוגל לסבול את כל הקוצ'י מוצ'י הזה וכל הזמן "I LOVE U" בקול הכי מתחנף שיש... היא נדבקת אלי ומתמרחת עלי כל הזמן... נשיקות, חיבוקים נון- סטופ!!! וגם אם אני יכול להתמודד עם זה אז אני לא מסוגל להתמודד עם כל השאלות שצצות לגבי עצמי! אני פשוט לא יודע למה יש לי חברה אחרי שאמרתי שלא תהיה לי אחת! ובכלל- האם אני אמור למשוך את זה את שזה יתפוצץ או לנסות לגמור את זה עכשיו? אגב- דבר חשוב.... אני החבר הראשון שלה והיחיד שנישק אותה (זה היה הקליק- פשוט התנשקנו!) ועוד משהו... אני דתי ואנשים מסתכלים עלי במבט שטני כשהיא מתמרחת עלי... זה קצת מוסיף לבעיתיות יש מישהו מספיק נאור שיתן לי את התשובה לדרך הנכונה כאן? אני אבוד!

ל י ס ו ש

New member
אממ... תקשיב...

אתה צריך לדבר איתה... ואתה יודע למה יש לך חברה אחרי שאמרת שאתה לא רוצה? בגלל שאתה מאוהב....=)

דתי?!

עד כמה שידוע לי הדבר אסור עפ"י הדת. אז או שאינך דתי או שהדת שלך שונה. בנוסף! אם כבר, מה אתה שם על האנשים? שיסתכלו ויוציאו תעינים שלהם! ולגבי העיקר, אתה מתכונן להתחתן מתי שהוא? בן כמה אתה?

TheBeast

New member
זה מסובך...

על זה יש כבר פילוסופיה שלמה... כל הקטע של הנגיעה והחברות דרך הדת יש את אלה שאומרים שהחברה הראשונה היא זו שאתה אמור להתחתן איתה יש את אלה שלא שמים על החוקים והמצוות והולכים עד הסוף
ויש את אלה שהולכים איתה יד ביד ולא רוצים להגיע לפיזיות מלאה או להתקרב אליה
שלא נשכח את אלה שאומרים שאסור להתקרב בכלל לבנות... כפי שאמרתי- מסובך ברור שאני רוצה להתחתן אבל.. בגיל 16 זה לא נראה לי ריאליסטי

Maybe Its Me

New member
שלום לך!

דבר ראשון:
ברוכה הבאה
עכשיו הבעיה שלך היא די מסובכת "זה פשוט היה קליק ועכשיו הסתבר לי שעשיתי טעות" אתה בכלל אוהב את חברה שלך? כי....כפי שהסברת את עצמך(לפי דעתי) מאוד קשה לך להיות במערכת יחסים עקב זה שנשבעת שלא תהיה אחת.. עכשיו, אם היא כה חשובה לך[או שלא] ואתה לא אוהב את כל הקוצ'י מוצ'י הזה נסה להסביר לה שלמרות שאתם חברים,אתה פשוט לא אוהב את כל הקטע של ההמרחות.. ונסה להסביר לה גם את הצד החברתי שבזה..(הדת) ו... תחשוב אתה- האם היא גורמת לך להיות מאושר? האם היא זו שאתה מאוהב בה כרגע? האם החברות הזו בכלל צריכה להיות? והאם אתה זה שצריך להפסיק את זה עכשיו או לחכות עד זה יתפוצץ? מה היא בשבילך? תחשוב... אני לא יודעת אם עזרתי או לא, אבל זה אמור להכניס אותך למחשבה...
בהצלחה לך, ותעדכן

TheBeast

New member
אני חושב

שכתבתי שאני אוהב אותה (או לפחות חושב.. אני די מבולבל..) זה פשוט היה שיא המוזר... פעם ראשונה שאני פשוט- נישקתי מישהי ללא סיבה! הקטע הדתי יפחיד אותה לגמרי כי היא בערך חוזרת בשאלה... אני לא בטוח שאני מאוהב בה והאמת? היא פחות או יותר הכריחה אותי לומר לה שאני אוהב אותה היא הולכת ממש מהר והמיניות אצלה זה דבר קובע (לפי מה שאני רואה) אני לא מסוגל להתמודד עם כל זה אין לי מושג אם עזרת כי אני באמת חשבתי כבר על הכל (פחות או יותר) ואני לא יודע אם לשבור את זה כאן או להמשיך! יש עוד עצות???

sh53

New member
קודם כל אתה צריך לברר כמה דברים

עם עצמך. האם אתה בנוי לאהבה? האם אתה מוכן להשקיע באהבה? למה אתה סולד מהרגשות שלה כלפיך ולא נהנה מהן (קוצי מוצי, התמרחות, נשיקות וכו'). מה אומרת המילה "אהבה" מבחינתך? רק אחרי שתהיה מוכן לאהבה ותסכים לקבל אהבה של אחרים כלפיך וכמובן לא תסלוד מרגשות שהם חלק מאהבה, רק אז כדאי להכנס למערכת יחסים כי כשמשקיעים בך ומרעיפים עליך אהבה, זה אמור להיות הדדי ובטח שלא הרגשת מיאוס אצלך. כמו שכתבת אתה מבולבל, אז קח את הזמן לברר את הדברים עם עצמך. אהבה צריכה להגיע מבפנים ולא כששואלים אותנו אם אנו אוהבים את הצד השני או מבקשים מאיתנו שנאמר לצד השני שאנו אוהבים אותו. אם היא חוזרת בשאלה (כלומר התרחקה מהדת) ואתה דתי, אולי הדת תפריע לה ואולי לא, רק היא יודעת את התשובה והתשובה אצלה. אז אני מציעה לך לקחת הפסקה עד שלא תרגיש מבולבל, תפרד ממנה יפה, נכון שהיא תפגע, אין פרידה שמחה, אבל עדיף עכשיו מאשר שהיא תשקיע עוד ועוד במערכת היחסים ואתה לא תעריך את זה כי אתה מבולבל.

PEACE FOR ALL

New member
.....

בכל הסיפור הזה, לא שמעתי אותך אומר שאתה אוהב אותה. אז תשמע, אם אתה אוהב אותה, באמת באמת אוהב, לא שווה לך לסיים מערכת יחסים איתה בגלל דבר כזה. תדבר איתה. אין פיתרון אחר. תסביר לה איפה אתה עומד. קשר רומנטי, זוגי, זה לא רק חיבוקים, נשיקות וקוצ'י מוצ'י. אמנם זה חלק בלתי נפרד, אבל יש גם דברים מעבר לזה. תסביר לה את זה. תגיד לה שבמקום להמרח כל היום אחד על השני, אתם יכולים לצאת, לדבר, לטייל ולעשות המון דברים. לא חייבים כל הזמן לגעת אחד בשני. אבל שוב, זה במקרה שאתה אוהב אותה. אם אתה לא אוהב אותה, ואתם ביחד רק בגלל ה"קליק", אז בכלל אין על מה לדבר. לא משנה מה הסיבה, אם אתה לא אוהב אותה, אין לכם מה לעשות ביחד. לא חשוב אם יש קוצ'י מוצ'י או אין, אם אין אהבה, אין שום סיבה לקשר. נקודה. אז אני לא יודעת איזה משני המקרים מתאים לך, אבל מקווה שננתי לך קצת חומר למחשבה ושתעשה את הדבר הנכון בסופו של דבר. בהצלחה.

TheBeast

New member
אנחנו יוצאים לכל מיני מקומות!

למשל יום ראשון הזה היה ממש מדהים ויצאנו לקניון ארנה ראינו סרט, צפינו בשקיעה.. היה ממש יפה ולמרות זאת.. יש את כל הקטע של ההתמרחויות- גם באוטובוס! לא משנה איפה נהיה- זה תמיד ככה... ואני עדיין לא יודע מה לעשות...

TheBeast

New member
אני כבר לא

יודע אני פשוט לא יודע אם מה שאני מרגיש כלפיה זה אהבה נראה לי שהנטיה שלי היא לומר "לא", "אני לא אוהב אותה" ומכאן השאלה היא מה לעשות?

PEACE FOR ALL

New member
אמממ...

אם אתה אומר שאתה לא יודע, זה אומר שאתה לא אוהב אותה. כשאוהבים מישהו, בטוחים בזה במליון אחוז. אז פשוט מאוד, אמרתי לך, זה לא קשור לשומדבר. בלי קשר לקוצ'י מוצ'י שלכם. אם אתה לא אוהב אותה, אין לכם מה לחפש ביחד. פשוט ככה. אם אין אהבה, אין שום סיבה לקשר. זה לפחות מה שאני חושבת. תסיים את הקשר הזה. לא יודעת, אולי אני טועה. אבל אתה שאלת לדעתי, וזו דעתי. מכאן, אתה תעשה מה שנוח לך. בהצלחה.

TheBeast

New member
בהתחלה...

רק בהתחלה אהבתי אותה כנראה.. זה היה קליק... לא הכרתי אותה טוב- אני עדיין לא והיא גם לא רוצה להיפתח אלי- היא שומרת על עצמה וגם לא בטוחה בעצמה אף פעם... בקיצור- היא התגלתה כסוג האנשים שהם לא בשבילי (לא לפחות בתור חברה) מכאן- מה אני אמור לעשות? איך לא לפגוע בה???

PEACE FOR ALL

New member
איך לא לפגוע בה?

להיות כנה. לדעת להגיד "זה לא מתאים לי". אחרת, היא תפגע יותר. חוסר כנות הוא דבר הרבה יותר פוגע מאשר האמת בפנים. ככה לפחות אני חושבת. תגיד לה מה את חושב, ותסיים את הקשר. זו דעתי.

אממממ.....

אתה אוהב אותה? אם כן תתמודד עם הבעיה הזאת תתרגל לפוצי מוצי אם לא אין לכם מה לעשות יחד

nobodys girl

New member
תנשום עמוק

כי העצה שלי עומדת להיות ארוכה...
נלך בצורה ששולת אפשרויות. קיי? אתה אוהב אותה?
לא?
תפרד ממנה, וכמה שיותר מוקדם יותר טוב. עם הזמן הקשר ביניכם יעשה חזק ואינטנסיבי יותר ויהיה יותר קשה לחתוך?
כן?
יופי. אתה חושב שאתה מסוגל לעשות פשרות כדי להגיע למצב ששניכם מרוצים מהקשר?
לא?
שוב. לחתוך את הקשר בהקדם האפשרי. אם אתה לא מסוגל לנהל מערכת יחסים שבה אתה נותן ומקבל, אז הקשר עם הבחורה הזו באמת לא בשבילך.
כן?
יופי. האי נעימות שנגרמת לך מכל הפוצי מוצי היא בגלל האנשים מסביב?
כן?
אז תנשום עמוק ותתעלם. מה שאנשים מסביב חושבים לא צריך להפריע לך. אתה צריך לקחת בחשבון רק אותך ואותה. זה בסיס לקשר מוצלח.
לא?
יופי. אתה חושב שאתה מסוגל לדבר איתה?
לא?
חבל. אתה צריך להעביר לה את המסר איכשהו. שב עם עצמך, תעשה רשימה של כל הדברים שמפריעים לך בקשר הזה ותכתוב לה מכתב שיכלול את כולם. לא בצורה פוגעת, בצורה עדינה. היא בטוח תעריך את הכנות ותתאים את עצמה אליך במישור הזה. לפחות בציבור.
כן?
אתה במצב הכי טוב שאפשר אם הגעת לכן. אתה אוהב אותה מספיק כדי לעשות פשרות, אנשים מסביבך הם לא האישו ואתה באמת ובתמים רוצה לתקן את מה שמפריע לך. קח אותה פעם אחת לשיחה רצינית. בלי קושקוש מושמוש תסביר לה- זה לא קשור לרגש, זה גורם לי אי נוחות, אכפת לי ממך, אני רוצה שנעבוד על זה, אני חושב שהקטעים הפיזיים הם רק ענייננו וצריכים להיות מאוחרי דלתיים סגורות, בחברה שאני חי בה זה לא מקובל וכו' וכו'. אל תתבלבל, אל תתן לדמעות להשכיח ממך את המטרה שלך. רק ככה זה יעבוד. תהיה קר וישיר. תן לרגשות להתפרץ אחר כך. מעבר לזאת, אני לא חושבת שאתה צריך לקחת את זה קשה במיוחד. אז מה שאמרת שלא תהיה לך חברה? הכרתם. ואם הקשר הזה טוב לך, הצהרות כאלה הן באמת שוליות. כל פעם שאני נפגעת ממישהו אני מצהירה שלהיות לבד זה הכי טוב. וכל פעם עובר חודש עד שאני מכירה מישהו שגורם למחשבה הזאת להתגמד ולהכנס לאיזה תא אפל במוח. תהנה מהרגע. אל תציב לעצמך מטרות שלא אפשרי לעמוד בהן. האדם הוא יצור חברותי, אנחנו צריכים בני זוג. שיהיה
שלך, אדוה

TheBeast

New member
אנשים...

תודה לכוווולכם על העזרה הרבה... זה נגמר, אין מה לעשות. האהבה חייבת לפעמים לכבות אבל אני עדיין אעמוד לצידה כמובן שעוד כשבוע היא תקלוט מה קרה (עזבתי אותה.. לא יותר מזה) ואז היא תתחיל להתרחק ממני בצורה דרסטית- אני כרגע מרכך את הכאב שלה עם כמה חיבוקים (אני אוהב לחבק אנשים!)
אבל עוד שבוע היא תנסה להתחיל להתרחק כדי לשכוח ממני ומהכאב שנתתי לה להרגיש אני מצאתי את עצמי נכנס לחיים של אנשים בצורה רגשית (קשר רציני) כדי לשנות אותם שיניתי אותה גם כן- לטובה כמובן (בלבד) והכנתי אותה גם לחבר הבא שלה אחרי שהיא תנטוש אותי היא תחזור עם מטען של שאלות שיפחתו ושנאה שגם היא תפחת אני מקווה שאני מוכן לזה- אני יודע שהיא תהיה ו... nobodys girl- תודה רבה על הניתוח המעמיק לא זלזלתי לשניה וקראתי הכל למרות שזה כבר הסתיים דרך החשיבה שלך מאוד נכונה והכל אמיתי לגמרי- תמשיכי לעשור כאן לאנשים לאהוב אני בטוח שאני אתחיל לעשות את זה LOVE & LIGHT 2 EVERYBODY! תודה לכולם!

TheBeast

New member
עוד דבר אחד....

אתם מוזמנים לעולם שלי http://blogs.tapuz.co.il/thebeast ואם זה לא חוקי לפרסם את זה כאן... מצטער- לא מצאתי שלטי "אין כניסה" אני אשמח אם מישהו ימחק את זה במידה וזה לא במקום הנכון

למעלה