אז מה יש לשוטה בשק

Jagreen

New member
אף אחד לא יודע?

מה מסמל הכלב בקלף השוטה? מה מסמל ומה בתוך השק של השוטה? מה מסמל הפרח שבידו של השוטה? ומה מסמך התנין שמופיע החפיסות שונות? בקיצור קלף השוטה כולו!!!!!!

Jagreen

New member
אז מה יש לשוטה בשק

למה היה כה חשוב לציין את השק?

רשף כשף

New member
רק אתה "יודע" כל השאר "מנחשים"

ואנחנו כנראה נמשיך להיות טפשים/בורים כהגדרתך

Jagreen

New member
בוקר טוב רשף כשף

ממך לא קיבלתי אפילו ניחושים איך ישנת? חלומות פז?

dmmr

New member
מישהו כנראה עיוות לך

את כל התיחסות לטארוט.... הקלפים הרבה יותר מסימבוליקה. וממש אין נכון ולא נכון. זה כלכך עניין של של שפה. בקלפים שאני עובדת איתם אין לא כלב ולא תנין..... אז בטח גם מי שצייר אותם לא ידע......

sagie.m

New member
כנראה ששוב פספסתי את התקשור עם וייט

(רציתי להוסיף חיוך בכותרת, אבל לא היה מקום) כל כך חבל, רציתי דווקא להשתתף בתקשור בו העלו את רוחו של וייט ולא הספקתי להגיע. דיברת בעבר על ידע מסודר הקיים שהוא המקור ונראה לי שאתה מדבר על סוג הידע המסודר הזה, כיוון שרק וייט יודע להגיד מה מסמל הכלב בקלפים שהוא יצר, או מה יש לו בשק. בכל אופן אם יש לך ציטוט או מידע רלוונטי המסתמך על כתבים (ולא על מידע שמישהו קרא ממשהוא ששמע ממתקשר שדיבר עם וייט המנוח), אשמח אם תשתף אותנו ומאד אשמח ללמוד. דרך אגב, יכול להיות שאתה מדבר על שוטה בחפיסה אחרת? לא של ריידר? אתה בטוח שאתה מסתמך על מישהוא המסתמך על הכתבים של וייט? כי אם זה לא וייט אז יש כל כך הרבה אפשרויות, ולצערי אין הסכמה: שחר הזהב, קראולי, מרסיי ועוד (וגם, כמובן וייט) - לכל אחד מהם יש הסבר אחר ורואה את הקלפים בצורה קצת שונה. אין מקור כתוב אחד וכולם שואבים את הידע שלהם ממקורות שונים. תבדוק את המקורות שלך ותחזור, ושלא תבין אותי לא נכון, אני תמיד רוצה ללמוד ולהכיר עוד כתבי מקור ואשמח לקבל מידע חדש. שגיא

Jagreen

New member
יש מקור אחד

כל האנשים הנחמדים שהזכרת כאן שאבו מאותו המקור כל אחד הבין בצורה קצת שונה או שלא הבין הכל בגדול אלו אנשים שונים, אשר רואים את הדברים בצורה שונה לא הייתה להם בררה אלה להסביר את הידע הזה בצורות שונות. אני לא רציתי ללמד או להאיר את עיניכם ויש לי סיבה למה לא לפרסם את מה שבלבי כאן. שמחתי לקרוא את התגובה שלך...תודה

Jagreen

New member
אתה רואה אתה ממש לא טיפש

אתה יודע מראש דברים אולי אתה נביא או מתקשר כמו רב חברי הפורום הזה?

בליעל

New member
לא צריך לתקשר או כושר נבואה

מספיק כושר הבנת הנקרא והבנה בסיסית של בני אדם כדי להבין שכל מה שאתה רוצה לעשות הוא להציג שאלות, להעליב את מי שעונה, ולנסות להציג את עצמך כמספיק חכם כדי לדעת שהתשובות שגויות אבל לא מספיק חכם כדי לשתף אותנו בחכמה שאנו אמורים להאמין שיש לך.

Jagreen

New member
אם רציתי...

להציג את עצמי כחכם גדול הייתי מוצץ תשובות מהאצבע מצוטט מורים גדולים ומנסה להוכיח לכולם שאני צודק כל מה שביקשתי ממכם - תשובות לא ניחושים ברמה של ילדים אתם מיעצים לאנשים אחרים זו אחריות לא יתכן שתעשו את זה רק מניחושים

בליעל

New member
אתה פשוט לא מטריח את עצמך

לעשות את מה שאמרת, אבל משיג את התוצאה בדרך אחרת - מציג את עצמך כיודע את מה שאחרים לא, ומעביר עליהם בקורת, רק בלי להטריח את עצמך להראות שאתה אכן יודע ונמצא בעמדה להעביר בקורת. לא שכנעת אף אחד שהתשובות שניתנו כאן הן ניחושים. לא שכנעת אף אחד שאתה יודע את התשובה, ושלו נזקקת לתת אחת לא היית מנחש. לא שכנעת אף אחד שאתה יכול לשאת באחריות לייעץ לאנשים אחרים. להעביר בקורת על אחרים זה קל, להוכיח את עצמך זה קשה, וברור לי למה אתה נמנע באופן שיטתי מלשים את עצמך בצד שעשוי לחטוף בקורת.

Jagreen

New member
לא ניתנו לי תשובות כלל

אתה מכיר אותי כל כך טוב ומנתח את אישיותי כל כך יפה שאפשר לכתוב עלי עבודה פסיכולוגית שלמה. תבדוק טוב יותר את מה שאני רושם לך בתשובות ואם אתה פסיכולוג כל כך טוב חבל על הכישרון המתבזבז שלך והזמן של שנינו

בליעל

New member
אתה חושב שלא ניתנו לך תשובות כלל

גם אני חושב שלא נתת לי תשובות כלל.

למעלה