אולי אנשים אחרים בפורום ישמחו לשמוע תשובה אמיתית לשם שינוי, במקום ניחושים ? אם אתה לא מסוגל לתת תשובה כאן בפורום מסיבה כלשהיא, אולי אף אחד לא מסוגל לתת תשובה כאן בפורום מאותה סיבה. אם אתה חושב שאפשר לתת תשובה כאן בפורום, קדימה - שים את המקלדת מתחת אצבעותיך והחל להקליד - אני אשמח להצטרף בעקבותיך. כל עוד אתה לא מוצא לנכון לשתף את חברי הפורום בתשובה \ ניחוש \ משהו, גם אני לא מוצא לנכון לשתף את חברי הפורום בתשובה \ ניחוש \ משהו.
מעניין התפקיד שהיה לו במשחק הטארוט הקדום בזמנו, כשהקלפים היו משמשים למשחק, לקלף השוטה היה תפקיד מאוד מיוחד, קצת דומה לקלף הג'וקר בקלפי המשחק המודרניים, אך שונה בצורה מעניינת. כאשר קלף הג'וקר יכול להניח את עמדת כל קלף שהשחקן חפץ בו, ובכך מסייע לשחקן לנצח, קלף השוטה היה קלף "תירוץ" - השחקן יכל להשתמש בו בכל עת, אך הוא לעולם לא היה גובר על שום קלף אחר. הוא היה מאפשר לשחקן לחמוק מהתמודדות במערכה, ועדיין לשמור את הקלף, בעת שהמנצח במערכה היה לוקח את הקלפים ששוחקו על ידי כל שאר השחקנים. בצורה זו הוא עוקף את כל חוקי המשחק.
מתייחס לשוטה כג'וקר: "מבין כל הקלפים של הסדרה הראשית, רק השוטה שרד בחבילת קלפי המשחק הרגילים, בדמות קלף הג'וקר.. הג'וקר יכול למלא את מקומו של כל קלף... השוטה יכול להיות כל דבר... בכל מקום שהוא..."
מוזר שהוא אמר ככה ../images/Emo4.gif טעות פופולרית
ידוע היום שזה דווקא הטארוט *שהתפתחו מקלפי המשחק הרגילים*, כשאלה הגיעו לאירופה מהעולם הערבי דרך ספרד, שהייתה בזמנו תחת כיבוש מוסלמי. הג'וקר לא היה כלל חלק מחפיסת המשחק המקורית, למרות שבזמנו לסדרות קראו כמו לסדרות שלנו בטארוט. הג'וקר הוסף לחבילה כנראה בארה"ב במאה ה-19.
לפי הסטנדרטים שאתה מציב(הלא הגיוניים ולא מקובלים כמובן) מבחינתך כולם לא בסדר ורק אתה יודע ובסדר. אתה יודע...כמוך יש המון בגהההה שטוענים שהם נפוליאון. תאמין לי תקבל שם תשובות לכל השאלות "הקשות"שלך. שוק חשמלי וכו'' יתנו לך תשובה מוחצת לחייך הקשים.