אז מה יש לכם על המדף?

מירטל

New member
וזה לא כולל ...

שום דבר מסדרת ה"שחק זאת בעצמך" - סיפרי משחק....

איזו מהדורה של אגדת חמשת הטבעות יש לך?

כי במהדורה 3 שיש לי יש רק ספר בסיסי אחד וזהו..... ואגב, אתה יכול בבקשה להסביר לי מה זו מיומנות הסטטוס בקתולהו ימי הביניים ומה הן לעזאזל מיומנויות הdreaming והדרימס לור מארצות החלום?

תשובות

א) מהדורה שנייה ב) סטטוס - גרסת ימי הביניים לCredit Rating של הגרסא המודרנית. חלימה - המיומנות לעצב את ה"מציאות" של החלום כרצונך. כמו חלום צלול. ידע חלומות - כמו ידע אזורי בעולם הער - הכרת ארצות החלום, התרבויות שלהן והיצורים שחיים שם.

אתה יודע, בתור שונא ק20 יש לך המון שיטות ק20

בכל מקרה, ממליץ בחום על אגדת חמשת הטבעות מהדורה 3 (ק10 אבל לא של וויט וולף אלה גירסה מיוחדת של ק10 הנקראת "roll & keep"), ספר בסיס אחד וזהו שניתן לקנות מאמאזון במחיר די טוב, 26.5 דולר לא כולל דמי משלוח, בארץ אפשר אולי להזמין מפריק אבל זה יעלה איזה פי שניים או פי שלושה יותר..... בחנות של הקוביה מצאתי דווקא ספר הרחבה למהדורה 3 אבל לא את ספר הבסיס, לכו תבינו......

יש לי רק 4 מוצרי ק20

ספר שחקן, ספר שה"מ, מידנייט והרפתקה. כל השאר זה מו"ד ומוד,מ ממהדורות קודמות, ויש לזה ערך היסטורי ונוסטלגי.

גורבש

New member
ספר אחד

ADND מהדורה שניה שחבר שלי קנה בכיתה ח' ונתן לי אותו כשנמאס לו.

ננסק

New member
חדר המשחקים שלי

נתתי כבר תיאור מקיף למדי (לא לגמרי מפורט כמו שניתן כאן) בהודעה הזו: http://forum.vgames.co.il/showpost.php?p=714931&postcount=39

Serpent Axis

New member
ואני כבר חשבתי שלי יש יותר מדי

אני צריך לשמור את התמונות האלה למקרה שמישהו יעיר לי על גודל האוסף שלי. אני תמיד אוכל לטעון שזה סתם מדף צנוע לעומת אוספים רציניים יותר.

Blue Beetle

New member
האוסף הצנוע שלי

מו"ד 3.5: שלושת ספרי הבסיס (באנגלית) Unearthed Arcana Book of vile darkness Advanced Bestary המצוין ו- Advanced Gamemaster Manual המיותר (שניהם של green ronin) Spells & Spellcraft , Citywork, Wildscape של fantasy flight עולמות / מערכות לק-20: Midnight (לגרסהה 3) Ghostwalk Nymbe blue rose (כרגע באומנה אז לא על השולחן) עוד ק20 / שונות: d20 modern grimm אקזלטד: ספר הבסיס (מהדורה שנייה באנגלית) מדריך למנחה + הרפתקה (מהדורה שנייה) sidereals (מהדורה שנייה) - הרכישה הטרייה ביותר שלי fairfolks (מהדורה ראשונה) אחרים: Herosystem (מהדורה חמישית) witchcraft (שעבר טראומה קשה כי הוא היה מונח על הרצפה בדיוק כשהחדר שלי הוצף) changelings:the lost בנוסף, יש כל מיני ספרים מההזדמנויות שונות שניתן היה להוריד בחינם (וחוקית) בפורמט pdf שטרחתי להדפיס (כמו המדורה הראשונה של אקזלטד, book of eldrith might ואחרים)

Serpent Axis

New member
GRIMM!

מישהו פה הבטיח לנו שמישהו לא יחזור היום הביתה - וכנראה הוא התכוון אלינו. Blue Rose אמור להיות מעניין. את Сhangeling: The Lost עוד לא יצא לי לבדוק.

למעלה