אז מה יש בה?

חס וכרפס

אבל אני מניחה שאם חשבת שככה נגיב , יש בך צד שהיה מגיב ככה אם מישהו היה מדבר ככה אל מישהו יקר לך , זה הכל
חג שמח

Outrageous girl

New member
וגם יש עובדות

שבריטני היתקבלה בזכות הקול שלה ורוני בזכות הריקוד שלה!! וגם לא מזמן גילו את העניין עם המנהל של בריטני שבמשך שנה כיוונו את הקול שלה להיות צפצפני ונמוך כדי שיתאים לזאנר הפופ כי הקול שלה היה יותר מדי גבוה.. אז בבקשה ממך יש עובדות!!!!!

ספירס.

לא רציתי לגרום למהומה, באמת שלא. אני באמת תהיתי [ועדיין תוהה] מה כל כך מיוחד בבריטני ספירס. בשבילי היא הייתה ותשאר אותה זמרת מיינסטרים של פופ פשוט. ובכל זאת, נורא נהניתי לקרוא את התגובות המרוגזות של הגולשים כאן, היה נחמד. חג שבועות שמח, אולי יום אחד תגלו מי אני.

Outrageous girl

New member
אולי המדבבת של פיקצו מפוקימון?

לא נראה לי שאת יותר מזה..
תבואי לעיתים קרובות את משעשעת

mamasitaa

New member
בואי אני אסביר לך מיהי בריטני../images/Emo204.gif

בריטני היא בן אדם פשוט כמו כלונו, שאוהב לעשות מוסיקה פופ, לפעמים עושה טעויות, ומודה בטעויות שהוא עושה. לכן אנחנו אוהבים אותה כל כך. כי היא אמיתית, וכי היא לא עושה מעצמה איזה מלכה בגלל שהיא יכולה לפתוח בריכה מכל הדולרים שיש לה
כשאתה שומע אותה מדברת, העיניים שלך נוצצות, מכמה שהיא חמודה
היא כל כך כריזמתית, שאפילו עכשיו כשכתבתי את התגובה, הרגשתי גאווה שקיימים אנשים בעולם כמו בריטני
מקווה שעזרתי
יאנה

Outrageous girl

New member
צודקת, היא קודם כול בן אדם

ובן אדם אמיתי, היא לא מתנשאת, היא לא חושבת שהיא יותר טובה מכולם, היא תמיד מפרגנת לאמנים אחרים! היא בן אדם פשוט טוב לב וביישן...כמו שהרבה אנשים ואמנים אחרים שמקורבים אליה אומרים: איך אפשר לא לאהוב אותה? היא פשוט בן אדם מקסים

למעלה