אז מה יש בה?

אני לא מתכוונת להגיב על זה בכלל

ואל תתחכם ותגיד "הנה הגבת" , כי אני בטוחה שהבנת למה התכוונתי יום טוב שיהיה לך

היא לא כותבת את השירים שלה.

היא הולכת למעצבי אפנה שיגידו לה מה ללבוש כשהיא הולכת ברחוב. היא עושה הופעות גרנדיוזיות כדי להסיח את הדעת מהדבר החשוב במוסיקה- הקול, השירה, המקוריות - מה שלא באמת קיים אצלה. היא מתייחסת בזלזול אל המעריצים שלה. היא שרה נורא. היא כל מה שאמן אמתי לא.

חחחחחח

הייתי מציעה לך לבדוק את העובדות לפני שאתה מדבר . תשמחי לדעת שהיא כותבת חלק גדול מהשירים שלה וגם מלחינה אותם! תשמחי לדעת שהיא ל-א מתייחסת בזלזול אל המעריצים שלה היא שרה נורא? זו דעתך האישית והעובדות מדברות בעד עצמן היא כל מה שאמן אמיתי היה ר-ו-צ-ה ל-ה-י-ו-ת תראי אם את "כבר יודע את התשובות" אני לא מבינה למה נכנסת לכאן? לגרור ויכוח , תיצרי ויכוח וירטואלי בראש שלך , וגמרנו! יום טוב שיהיה לך
ובאמת אם אין לך ביקורת בונה עדיף שלא תגידי דבר , ובטח ובטח שלא כאן .

אמן אמתי לא צריך רקדנים ו"שואו".

אמן אמתי לא משתמש בפלייבקים. אמן אמתי צריך רק במה, קהל, גם אם מדובר באדם אחד לכל הפחות, וגיטרה, כי הוא הרבה יותר מוכשר מבריטני ספירס. אני כאן כי כיף לי ומשעשע אותי לראות שיש אנשים טפשים שממשיכים לדבר שטויות על זה שבריטני שולטת והכי טובה שיש בעולם המוסיקה. אולי היא באמת טובה, בז'אנר הפופ המסריח והמצוי.

BritneyHeart

New member
הבנתי אותך

כי שמתי לב שאת "יורדת" על אומנים בז'אנר הפופ. אז איזה ז'אנר את אוהבת בדיוק ?

Shiri from the block

Active member
לא רק פופ גם היפ הופ וראפ, גם הם משקיעים בהופעות שלהם עם רקדניות ותאורה מפוצצת וכל זה... כנראה היא אוהבת רוק.

candyheart

New member
גם אמני רוק משקיעים בהופעה שלהם...

*אהמ*פינק פלויד*אהמ* זה לא דבר רע להשקיע בהופעות...

כל מה שלא במיינסטרים.

המוסיקה האמתית היא המוסיקה האלטרנטיבית, רוק של הסבנטיז, רוק אסייאתי.

BritneyHeart

New member
למה אני לא מתפלא שאמרת את זה?

רוק ממש מוזיקה יפה ושם ממש יודעים לשיר נכון? צעקות חופשי זה השירה שם ממש יפה...

אתה מדבר על מטאל.

לא כל השירים שקיימים ברוק הם מטאל ו\או אלבומים של סליפנוט או קריידל.

BritneyHeart

New member
טוב עזבי

זה הספיק כבר. אני הולך לאכול להכניס משהו לכיבה
ביי שבת שלום שיהיה לך. וחג שמח (אני בטוח שהוא שמח בשבילך אחרי מה שעשית עכשיו)

Kryptonite

New member
את אמן גרוע.../images/Emo168.gif

ובן אדם בעל דיעה גרועה עוד יותר, אם יורשה לי לציין. מוזיקה היא דבר אינדיבדואלי ופרטי. המטרה שלה זה לגעת בך - יש כאלה שעושים את זה דרך מילים עמוקות, לחנים מתחכמים, אקורדים מקוריים וסוג של שירה זה או אחר - העיקר שהוא נוגע בך. יש גברת אחת שעושה את זה עם קול מדהים, שירי פופ מצויינים, מופעים מעולים ועצם העובדה שהיא בן אדם מדהים בפני עצמה רק מוסיפה לה. מי את בכלל שתבואי ותקבעי מה איכותי ומה לא? בתור "מוזיקאית", את צריכה להתבייש בעצמך שאת באה וקובעת למישהו אחר מה זה מוזיקה "טובה" ומה זה מוזיקה "גרועה". כל אחד מתחבר ועושה לו את זה המוזיקה שהוא אוהב. קודם לכי תלמדי על מה זה להיות בן אדם, לפני שאת מטיפה לאחרים על טעם במוזיקה. במקומך, גם לא הייתי מתגאה שסיימת י"ב...

אני לא קבעתי לאף אחד שום דבר.

וכך גם אתה לא יכול לקבוע לאף אדם מה לאהוב ומה לא. אף אחד לא יכול לעשות את זה. מי אתה שתקבע שאני בעלת דעה גרועה? אנשים לא יכולים להגיד דברים כאלה על דעות של אנשים. ועל סמך מה אתה אומר שאני אמן גרוע? הקשבת פעם למוסיקה שלי? סתרת את כל מה שאמרת בהודעה שלך.

למעלה