אז מה יש בה?

Kryptonite

New member
את אמנית גרועה../images/Emo168.gif

כאחת שיוצאת מנקודת הנחה כזאת. דיעה שלי. הינה, סתירה לכל מה שאת אמרת. וכשאת אומרת שפופ זו לא מוזיקה אמיתית, מסריחה ומצוייה - את קובעת. והנקודה של ההודעה שלי - שבמקום להגיב אליה, הגבת בדיוק לכל מה שמסביב - שאת לא יכולה לקבוע בן אדם מה זה מוזיקה טובה, ומה זה מוזיקה מסריחה. לא נאה לך לשמוע בריטני? אל תשמעי, תהיי בטוחה שיש מיליונים אחרים שעושים את זה ורק נהנים מזה. להכנס לפורום בטון הכי מתנשא שקיים, להתייחס למעריצים כאילו הם נחותים ממך רק בגלל שהם נהנים מסוג מוזיקה שאת לא נהנית ממנה - זה - לפי דעתי - פשוט גועל נפש. ולפיכך, את חרא אמן בעיניי.

xtina 4 ever

New member
ומי את שתחליטי מה אמיתי ומה לא?

+
לפי דעתי מה שאת שומעת זה זבל אורגני מצוי. מרוצה?

אוי אוי אוי נו באמת

לא נמאס הא?! תראי חמודה "אמן אמיתי" כן משתמש בפלייבקים , תראי לי אמן אחד שלא השתמש בפלייבקים . בדרך כלל בתחילת הדרך לא משתמשים בפלייבקים כי אז באמת צריך להוכיח משהו , אחרי שהדבר הוכח , לפעמים משתמשים בפלייבקים ולפעמים לא . בריטני שרה פופ , השירים שלה אלו שירים שכיף "לרקוד אותם" , לכן לאחר שהיא כבר הוכיחה שהיא אכן זמרת איכותית , היא מרשה לעצמה להשקיע קצת יותר בהופעה , וכן היא נתברכה ביכולות ריקוד מדהימות , וגם בבלדות היא משתדלת לשיר בלייב . שלא תביני לא נכון גם אני הייתי רוצה שהיא תשיר יותר בלייב , אבל אני רוצה לראות אמן אחד שר ורוקד את הריקודים הגרנדיוזים האלו תוך כדי , אבל אני לא מוכנה לוותר על ההופעות המדימות שלה
באמת באמת שאין לי כוח לויכוח הזה היא רוקדת , היא שרה , היא מנגנת בפסנתר , היא כותבת , היא מלחינה מה היא לא? אני מציעה לך להפסיק כאן , כי יותר מתאים לילדים בכיתה ב' לכתוב את הדברים שאת כותבת כאן .

טורי איימוס.

בריטני ספירס? איכותית היא לא, זה פשוט שהשירים שלה מלאי קיטש ואולי יש אנשים שקל להם להתחבר לקצב ולסגנון, כי זה באפנה לאהוב את בריטני ספירס או משהו כזה.

טוב טוב

אם לא היית אומרת עכשיו הייתי בטוחה ב-100% שאת בכיתה ב' . לאהוב את בריטני ספירס זה באופנה?!
ובכן התשובה בגוף השאלה , לאהוב את בריטני בא מאהבה , מהאהבה שלי ושל עוד מיליוני אנשים כלפיה , כלפיה כבן אדם , שזה כולל את הריקוד , השירה , האישיות וכו' וכו' . את מוזמנת לשבת מול המחשב ולנסות לתרץ את הסיבה "למה לאהוב את בריטני" אבל אני מבטיחה לך שלא תצליחי! זה כבר מעבר לדעה אישית , את פשוט קובעת עובדות ומחליטה בשביל אנשים . איכותית?היא כן וזו עובדה , אם היא לא איכותית אז באמת שאני לא יודעת מה זה להיות איכותי. אני , אני מעריצה אותה שנה וחצי , לפני שנה וחצי אמא שלי קנתה לי את דיסק הלהיטים שלה , וכשמו כן הוא מלא בלהיטים . כן אהבתי עוד אמנים כמו סלין דיון , אבל עליהם מעולם לא ניסיתי לברר יותר , משהו בשירה של בריטני גרם לי להתאהב בה , ופשוט לרצות לדעת עליה עוד . אני לא מכירה הרבה אנשים כאלה , וכן ככל שבררתי עליה יותר אהבתי אותה יותר , ומה שעוד יותר שימח אותי היא העובדה שהיא א-נ-ו-ש-י-ת. את רוצה להיות עסוקה בלמצוא סיבות למה היא "לא כישרונית" שיבושם לך. תזכרי "אל יתהלל חוגר כמפתח" , אני בטוחה שתביני. באמת די פשוט די
אל תקראי בשביל לקרוא , תקראי ותפנימי .

Kryptonite

New member
וזו הודעה../images/Emo168.gif

של מעריצה שרואים שבריטני נגעה בה. אם לבריטני יש או אין כישרון, יש או אין לה קול, יש לה הופעות או אין לה הופעות - זה לא משנה. כל עוד היא הצליחה לעשות את זה, לגעת במישהי - היא אמן, ואני רק יכול לאחל לך בהצלחה שתגיעי לדבר כזה.

Shiri from the block

Active member
א'-היא ועוד איך כותבת את השירים שלה וגם מלחינה בנוסף. ב', אם לזה את קוראת משו שמעצב אופנה אמר לה ללבוש ברחוב, אז סבבה, תמשיכי להיות עיוורת כמו שאת. ../images/Emo13.gif (האמת שהלבוש ממש לא נורא, פשוט את התמונות הבאמת נוראיות שלה לא טרחתי לשמור אז אין לי דוגמא יותר טובה לתת לך..)

BritneyHeart

New member
כן כן בלה בלה בלה../images/Emo4.gif

מי כתב את אבריטיים והלחין? מי כתב את סאמדיי והלחין? מי עזרה לכתוב כמעט את כל האלבום ITZ ? מי עזרה לכתוב את Lonely ? ועוד כמהה ... אז תבררי לפני שאת פותחת את הג'ורה שלך. ובקשר איך ללכת לראות אממ אם תראי תמונות שלה מאז בערך 2005-2006 את חושבת שמעצבים יגידו לה ללבוש את זה ? כי אם כן הם ממש גרועים. מה היא לא עושה בשביל המעריצים שלה ? הכל אז זה זלזול שרה נורא ? הלוו תחילי לשמוע שירים שלה (ולא רק אלה שיצאו כסינגלים) ונראה מי שרה נורא.... נכון יש שירים עם קול גרוע (כי אז היא לא התאמצה) אבל רוב השירים יש לה קול מדהים. ובקשר ל"היא כל מה שאמן אמתי לא" את על אקטה או מה? אמנים "אמיתיים" היו מתים להופעות כמו שלה וליופי כמו שלה ועוד מלא תכונות אז Shut up. שיהיה לך יום נעים שבת שלום וחג שמח.

BritneyHeart

New member
אה כן

ואני רואה חופשי את יורדת על אומנים אחרים אומרת "מה יש בה?" אז בואי אני אגיד לך משהו .. מה יש בך ?

BritneyHeart

New member
לך משהו=אותך משהו ../images/Emo12.gif

פעם שנייה כבר זה קורה אתמול ועכשיו

מה יש בי?

יש לי שמיעה אבסולוטית, הרמונית ומלודית מולדת. יש פחות מ500 אנשים בעולם כולו עם השמיעה שלי יש. יש לי אלבום משלי. יש בי יופי. (הזכרתי את זה כי אתם לא מפסיקים לדבר על החרא הזה.) יש בי חֹכמה. יש בי הרבה יותר ממה שלכל הפורום הזה יש ביחד. אני אפסיק כאן את ההודעה כי זה כבר יורד לפסים אישיים. חג שמח.

למעלה