אז מה יש בה?

mamasitaa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי XDDDDDD!!!

candyheart

New member
אוי איך אני אוהבת אנשים כאלה../images/Emo122.gif

האנשים שמדברים ככה זה דווקא אלה שהכי לא מבינים במוזיקה...

freesoul24

New member
אוייי פיספסתי..הבגרויות הורגות אותי

שיט!הייתי מתה לפשל אותה!אבל בעצם כבר נעשתה פה עבודה טובה!!!מאור אתה כמו תמיד קורע אותי !אגב...היא באמת נשמעת מאוד טיפשה,כזה פיגור והתנשאות עוד לא ראיתי!

candyheart

New member
חחח גם אני רציתי להיות פה../images/Emo7.gif

אבל בכל זאת הגבתי טיפה כי לא יכולתי להתאפק...

Twisted Shadows

New member
מה ניסית להגיד בכל השיחה הזאת

עדיין לא הבנתי Oo. כשרון זה הדבר האחרון שאפשר להגיד שאין לה.. לא יודע אם כשרון בשירה, אבל אם לא היה לה כשרון כלשהו היא לא הייתה מגיע לאן שהגיע

BrH

New member
בכל זאת

יש לה כישרון בשירה וכולנו יודעים את זה. נכון פעם היא שרה הרבה הרבה יותר טוב,אבל אני חושבת שעם הרבה כוח רצון ועם שיעורי פיתוח קול היא תחזור לקול הזה הרי הוא לא נעלם,ולדעתי גם עכשיו היא שרה מדהים,כשהיא שרה היא לא סתם שרה מילים ברצף,מלוות במנגינה,היא שרה מהלב וזה א' ב' בשירה.

Sam P

New member
אויש תעשי לי טובהההה ותנוחי

את אומרת שאנשים פה טיפשים? שאין כישרון בבריטני? ושהיא אמן לא אמיתי... אז איך בדיוק לעזעזל היא מכרה 85 מיליון עותקים בעולם..בטח כי העולם גם טיפש...ואיך האמנים האמיתיים לא מוכרים ככה? מוזר אה... פשוט קודם כל בריטני כן כותבת חלק מהשירים וגם אם לא..היא מבצעת היא לא חייבת לכתובב...ואני אומר את זה אובייקטיבית לא בתור מעריץ או משו אני לא מעריץ...אני אחד שכותב שירים ואין לי בעיהבכלל עם זה שהיאלא כותבת למרות שהיא כן...כל עוד השירים כאלה טובים חוץ מזה...זה לא הענין שהיא חייבת רקדנים על במה..היא יכולה להפגיז במה לבד גם... ואת יודעת יש אנשים שזה קצת משעמם אותם לראות זמר יושב על כסא וגיטרה ומנגן...כי זה משעמם..אז רוצים לראות שואו על במה והופעה אמיתית... וחוץ מזה אם זה מה שאת חושבת על עולם הפופ (Vרווחי והמוכר ביותר) אז את צאיכה מנוחהההה ללא קימה...ממשתנוחי ותפליציתשחררי קצת לחץ...בסך הכל אחלה מוזיקה יבשלה מה עשית סרט

Im Not Dead

New member
"צריכה מנוחה ללא קימה" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה