אז מה יצא לכם בבינדורית?

אז מה יצא לכם בבינדורית?

הטיפש יעשה 6000 3000 3000 ואז יבין שטעה ויעשה 4000 2000? ומי ענה על 6? למה?

shaharg3

New member
עשית רק לפי הנאיבי או גם מתוחכם??

לדעתי צריך להתלונן על זה שהמרצה לא היה נוכח בבחינה. זה כבר מוגזם מה שקורה פעם אחר פעם במבחנים בבר אילן,המרצים מרשים לעצמם יותר מדי,זורקים עלינו ואנחנו לא מתלוננים.צריך לפנות לראש המחלקה בנושא הזה,קורה יותר מדי פעמים שאין למי לפנות במבחנים.. מה דעתכם??

אני חושב שלפעמים צריך להתלונן

אבל לא הפעם. נתנו לנו מבחן עם המון בחירה, והשאלה היותר "קשה" היתה על הנאיבי אז בחיאת דינאק, חאלס עם ההתבחינות. מה כבר היה לך לשאול? מה? מה זה היוון?

shaharg3

New member
הבעיה היא לא מה היה לי לשאול

אלא שזה כבר נהיה מובן מאליו שהמרצה לא מגיע למבחן. כבר 3 מבחנים רצוף שאני הייתי בהם לא היה מרצה נוכח: חשבונאות מתקדמת א-ד"ר צור מוסר ואחריות חברתית-ד"ר וולף ועכשיו כלכלה בינדורית-ד"ר שוורץ אנחנו כבר מקבלים את זה כמובן מאליו ולכן המרצים מרשים לעצמם לזרוק עלינו זין: לא להגיע לבחינות ולהחזיר ציונים אחרי חודשיים. תמשיך לקבל בהבנה את החרא שמאכילים אותך מר מיקרו היקר...

garysnail

New member
צודק,

המבחן היה באמת פשוט אבל זה לא משנה. מספיק שלסטודנט אחד נוכחות המרצה תעזור בשביל שהוא יהיה שם. ואם מדברים על מרצים ביזיוניים, אציין את הד"ר החוצפן אזרנרט שהשבוע ימלא חודש לזמן בדיקתו את המבחנים בכלכלה בינלאומית. אני חושבת שאם מרצה לא מספיק לבדוק בשבועיים, שיתחיל לכתוב מבחנים אמריקאיים ויתן למכונה לבדוק. עד מתי???

dudidoo24

New member
זה לא קשור אם המבחן קל או לא

חייב להיות מרצה/מתרגל במבחן. תמיד יש שאלות, תמיד קיימת אי בהירות לגבי כוונת המרצה, ואני לא מסכים שזה היה ברור במבחן הזה. זה פשוט מקומם שמרצה לא מוצא לנכון להתאמץ להיות במבחן. אין לזה שום תירוץ.

shaharg3

New member
אם אתה רוצה

אפשר ללכת להתלונן בנושא הזה לראש המחלקה,הסגן שלו או מי שזה לא יהיה.אני כנראה אהיה ביום שני באוניברסיטה אפשר ללכת יחד.ככל שיבואו יותר סטודנטים יהיה לזה יותר אפקט.בשביל מה אנחנו משלמים 15000 שקל??

למעלה