אז מה חדש פה?

idanchik

New member
תראי את הכל!

אני ממליץ לך להתחיל מהפרק הראשון ,עונה טובה ואם מתייחסים לעונה 9 זו עונה מצויינת (10..)

MoRoSH11

New member
בלי קשר לעונה 9, עונה 10 הייתה אחלה עונה

אני יודעת שהרבה פה לא מסכימים עם זה, אבל אני כן נהנתי מהעונה, ואני חושבת שבסה"כ, למרות הדחות מאכזבות לעיתים, ולמרות ששליישית הגמר לא הייתה השליישיה שרציתי (פרט לאניטה), אני מרוצה ממנה.

idanchik

New member
גם אני חושב שזו עונה טובה!

את הפרק הראשון לא ראיתי (כמו כל אלה שטענו שאירוויזיון זה פעם בשנה אז נראה אירוויזיון)
ואז שראיתי קצת לא יודע למה אמרתי טוב נו אין לי כוח זו עונה גרועה ואז יצא לי לראות פרק פה פרק פה
ורק שממש העונה נכנסה כבר לטופ 9 או 8 אולי ראיתי את כל הפרקים וגם פספסתי כמה..
ועכשיו מהחופש של ראש השנה התחלתי מהתחלה ממש מהאודישנים וזו עונה ממש טובה!

MoRoSH11

New member
טוב, היא לא טובה עד כדי כך

עונה 8 עדיין לוקחת אותה, וגם עונות 1-2 ו-4.

X יו יו S

New member
דירוג שלי שונה

אצלי מעונות שרשמת זה 4 1 10 ואז 8
את 2 ראיתי ממש קצת

MoRoSH11

New member
עם כל הכבוד לעונה 10, היא לא יכולה להיות

מעל עונה 8, אבל על טעם וריח וכו'.

idanchik

New member
אם יש משהו שגרם ...

שבכל פרק בעונה 8 יהיה ביצוע מעניין זו דיאנה גולבי :)
אהבתי גם את אדר גולד

midi11

New member

Dool

New member
עונה 8 הייתה אחראית לרגעים הקומיים הגדולים

בהיסטורית כוכב.
קוראים להם ליאור עקיבא (3>), אור גלעדי, אורן קוקו ונאור אלבז. רק על זה מגיע לה לקבל את תואר העונה הטובה ביותר.

ורק אני ממש אהבתי את נועה דויטש???
רציתי אותה בגמר
מעצבן אותי שהיא לא זוכה להערכה.
וגם בת נטף האדירה אם כבר... ואדיר גץ! ושחר היה חביב...

לא יודע אם בתולדות כוכב

אבל זו הייתה התקופה שהכי נהניתי לגלוש בפורום. כמות הצחוקים, המשחקים והרצפים הייתה בשמיים. והורן קוכו

אני חייב להגיד

שאני כנראה לא נותן מספיק קרדיט לביצועים הטובים שלו, כמו "מהמרחקים" ו"אין מדינה לאהבה". לקראת הסוף, מהפיינל 8 ועד הפיינל 5, היו לו כמה ביצועים טובים (רק חבל ש"אבא" שלו מחוויר לעומת הביצוע של עומר אדם).

הבעייה היא שגם היו לו כמה ביצועים ממש ממש נוראיים לדעתי, במיוחד שני הביצועים שבאו בזה אחר זה - "אהבה הישנה" (הידוע כאן בכינוי ססססססססלט ירוק) ו"זה הכול בשבילך" (הידוע בכינוי אדון קישוא), ששניהם מועמדים חזקים לתואר הביצוע הכי גרוע בתולדות כוכב לדעתי.

X יו יו S

New member
נכון בכל אופן

אני גם מדרגת לפי מה שאני זוכרת שהרגשתי בזמן צפייה
אז לא הרגשתי יש עונה מיוחדת

Moses The Fish

New member
עונה 3, עונה 6 ועונה 9 היו עונות גרועות

עונה טובה זו עונה שבה יש מספיק מתמודדים טובים, שמחזיקים ביצועים, וגם גורמים לקהל להיקשר אליהם. בעונה 3 היה רק את יהודה סעדו (טלי מיכאלי היתה זמרת מצויינת אבל חסרת כריזמה). בעונה 6 ישראל, ליבי וכרמל היו זמרים (קולית) מאוד לא טובים. גל אוחובסקי קרא לעדי אבישי "האחת", ובאמת היה לה פוטנציאל, אבל עם כל הספיילים ההזויים, בחירות השירים האיומות והמתמודדים הגרועים ביותר בתולדות התוכנית היא הלכה לאיבוד והקסם שלה פג.

ועונה 9? לא ברור לי מה נסגר שם. היה פוטנציאל גדול מאוד באודישנים, שולחן השופטים היה יחסית טוב. אני חושבת שהשלישייה שהגיעה לגמר (ובכלל החמישייה האחרונה בכללי) היו הטופ של העונה, אבל בכל זאת אף אחד מהם לא הצליח לייצר אימפקט רגשי חזק כפייבוריט, ועובדה היא שלמרות שהמון אנשים "מעריכים" את דוד, לא הרבה יצביעו עליו כפייבוריט מובהק. כנראה בגלל הפורמט המבולגן וכל התהפוכות שעברו בעונה הזו נוצר ניכור בין הקהל למתמודדים.

לכן ההימור שלי הוא שאם כוכב תגיע לעונה 12 - גם זו תהיה עונה מעפנה. וגם 15, 18, 21 וכו'...

למעלה