אז מה חדש פה?

Moses The Fish

New member
נו, אז?

עממי=רע?
בסופו של דבר ה"עממיים" הוכיחו את עצמם.
התוכנית הזו היא לא שירימון או רסיטל במוזיקה, היא נקראת "כוכב נולד", והיא מבוססת על פורמט שהמציא מפיק בחברת תקליטים שעייף מלהמר על מה הקהל יאהב. סיימון קאוול חשב שלתת לקהל להחליט מה הוא אוהב יעבוד יותר נכון לחברות התקליטים. עכשיו, העובדה שהתעשייה בישראל קשה יותר, קטנה יותר, צינית יותר וכל ההתפתחות האמנותית שלה מעוותת לחלוטין משפיעה ישירות על ההצלחה של מי שזכה בפופולריות הרבה ביותר בקרב הקהל שצופה, אבל בתכל'ס, אפשר לומר שפרט למקרים בודדים, הקהל עם הטעם העממי צדק: עידן עמדי היה מנצח את דיאנה גולבי בלי קרב הראש בראש שנתן לה יתרון (של כמה, שני אחוז? זה כלום), מישהו יודע מה עלה בגורל הסינגל של דוד לביא? יש לי תחושה שלירון רמתי "העממי" מופיע יותר ממנו. ורוני דלומי, שכשזכתה הוכתרה פה בפורום ל"זוכה הגרועה ביותר" ב"גמר הגרוע ביותר", עובדת מסביב לשעון, מושמעת ברדיו וזוכה לפרגון - יחסי - בתעשייה, לעומת יקירת הפורום מיי פיינגולד. עוד דוגמאות? נינט, שנחשבה לסינדרלה (אולי הכי עממיקו, וגזעני, שאפשר), זכתה בכמעט מחצית מהקולות בגמר שלה והיא עדיין הכוכבת הכי פופולרית שיצאה מהתוכנית. שירי מימון נאלצה "לרדת אל העם" עם שמעון בוסקילה בשביל שמישהו ייזכר שיש לה שירים. נכון שיש אנומליות כמו בועז מעודה (שכבר בעונה שלו לא הבנתי מה הביג דיל. יש לו תמיד פרצוף של אהבל כשהוא שר, הוא כל כך לא מחובר לעצמו שזה מדהים), או יהודה סעדו המוכשר שזכו לפופולריות "עממית" עצומה ונכשלו. אבל זו דרכו של עולם, או לפחות עולם המוזיקה בישראל - הרדיו מפרגן רק לשירים הכי דלוחים (ולדלומי, מתברר, למרות שגם על דליחות שיריה אפשר להתווכח), קהל קוני הכרטיסים הוא אוכלוסיה כל כך מצומצמת וקטנה, שקשה ממילא לפרוץ.

אגב, מה שהתכוונתי לומר, ואולי המילה פייבוריט לא היתה כל כך קשורה, היא שאני בדרך כלל קולעת בהימורים שלי. המון אנשים בפורום הזה אוחזים בקרני המזבח עם פייבוריטים הזויים, וכשפייבוריט (הזוי, הזוי, לא מוכשר והזוי) עף להם אז "זו העונה הגרועה ביותר!!!111" או "הגמר הגרוע ביותר!!!1111". וזו היתה הנקודה שלי - אם אני העם, ואין לי בעיה להיות העם - עם אשכנזיותי המלאה ומגוריי במרכז, אני גאה להיות עממית על כל הגזענות האצורה במילה הזו בקונטקסט הזה - אז אני צודקת, כי העם צודק. וזה הוכח, כפי שכתבתי...

MoRoSH11

New member
בעיקר על הפסקה הראשונה

boGrod

New member
אני לא מבין למה משנה לכם מאיפה כל מתמודד?

הוא שר טוב? הוא כוכב? נגמר הסיפור.
למי אכפת איפה הוא גר? זה מוריד/מעלה ממנו?

אורישקי

New member
אתה ממש לא הבנת על מה דיברנו

דיברנו על מצב שבו אנשים מתגייסים לטובת מי שגר ביישוב שלהם.

boGrod

New member
הבנתי מעולה. וזה בולשיט אחד גדול.

מי שניצח ניצח כי הוא טוב ולא משנה מאיפה הוא מגיע.
כל ההתגייסות שאתם מדברים עליה זו שטות שלא משפיעה על התוצאה.

shirblabla96

New member
לדעתי

10 היא הכי גרועה יחד עם 3.
כי 3 לא ממש התחילה עם כישרונות אבל 10 התחילה עם מלא כישרונות ועפו בגלל פורמט מטומטם שזה עוד יותר מעצבן..
וזאת העונה היחידה שאפילו לא חיבבתי מישהו שהיה בגמר

MoRoSH11

New member
אגב, השיר הזה תמיד קשור אצלי להאנטומיה

כי הוא היה השיר של הפרומו לעונה 2 או 3 ביס, כשהיא (איזו עונה שזאת לא תהיה) שודרה שם.

MoRoSH11

New member
ולמה את שומרת לעצמך דברים כאלה? :?-P

עוד לא הגעתי לעונה החדשה :)

shirblabla96

New member
אני

הפרק הראשון לא היה משהו היה דיי מאכזב והרגיש שהסדרה התעייפה כזה.
אבל הפרק השני היה ממש טוב!!

tamiamir

New member
אני!!!!

מסכימה עם שיר לגבי הפרק הראשון- פרק מעפן!!
הפרק השני קצת יותר טוב אבל לא ברמה שהייתי מצפה..
רוצים אקשן!

shirblabla96

New member

לפחות הפרק השני היה יותר טוב בצורה משמעותית בפרק הראשון כבר חשבתי שהסדרה נהרסה לגמרי והפרק השני נתן תקווה והקטע עם כריסטינה באמבטיה היה מרגש ומפחיד.

למעלה