אז... מה זה אימו?

אוקיי../images/Emo223.gif

ראיתי עכשיו את הקליפ של RIOT [זה אמור להיות שיר חדש?] ואני אולי יכולה להבין איך הגעת למסקנה הזאת אני עדיין לא מבינה מה עבר על הסולן שלהם חח הוא ממש נראה שונה בקיצור שמעי עוד שירים שלהם ומרוב השיעמום אני סתם נכנסת כאן לריבים מיותרים

Billy Shirs

New member
זה לא ריב, זה דיון../images/Emo3.gif

ותודה שהזכתר לי! Riot זה מה שראיתי ביוטיוב. הדבר היחיד שאהבתי בקליפ הזה זה שלמתופף היו מקלות אדומים. ושמעתי דיי הרבה שירים שלהם, האמת, הם ממש טובים

PerfectSP

New member
משהו אחד שאני לא מבינה.. ../images/Emo190.gif

מה בדיוק אימו בטוקיו הוטל?!?!?@#$% אוקיי,הבערך פוני של ביל שמופיע לו מדי פעם על השיער,אבל בדר"כ זה קופץ^^ אבל חוץ מזה...איזה מאפייני אימו יש להם?! אני חייבת לציין שלכל להקה יש שירים שמדברים על האמוציות(כאילו על רגשות^^) הם כאילו... מה זה לא מזכירים לי אימו><"

black rock star

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

הם לא אימו בגרוש. חוצמזה לכל להקה יש לפחות שיר דיכאוני אחד שאומר "בוהו היא זרקה אותי אז אני חופר לכם כמה אני עצוב" עזבו את זה שבכל שירי הדיכאון זה: "הגלגל מסתובב" "ילדה" או שאר מילים-מפגרות ומשפטים-וואנבי-יצירתיים-עמוקים-ומתוחכמים

Billy Shirs

New member
כל ההופעה שלהם...

"אני כזה מגניב וקשוח, אני משתמש בשני אייליינרים כל יום ומפנפן את השיער במשך שעתיים כשאני קם בבוקר אבל בעצם אני לא שם זין על אף אחד ואני רוקיסט קשוח ומגניב באמת באמת".

אימו זה קיצור של אימוציונל ../images/Emo115.gif

זאת אומרת, רגשני כזה. ובכלל, אימו זה סגנון מוזיקה. הלבוש, הסגנון, השיער, הם רק דברים שהתפתחו בזמן האחרון. "אני מגניב" "אני קשוח" מתאר כמעט את ההפך מהכביכול "אימואים". אימו יותר מדבר על רגשות, ועל אנשים רגישים. קשוחים זה הדבר האחרון שתוכל להגיד עליהם D:

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

הפורום הזה קורע אותי

Dashboard Confessional ../images/Emo115.gif

להקת אימו, בלי שום עוררין. גם The Starting Line מאוד קרובים אליהם בסגנון, אז נראה לי שאפשר להכליל גם אותם. [אני סתם לא קשורה D:]

מה שבטוח ../images/Emo115.gif

פוב הם ממש אבל ממש לא אימו. הם כ"כ ההפך ! לא חושבת ששמעתי שיר ממש עצוב שלהם [לא שאני מעריצה גדולה שלהם, כן? פשוט לא נתקלתי באחד] רוב השירים שלהם דיי שמחים ומצחיקים והכל P:

זה נכון שרוב השירים שלהם הם שמחים../images/Emo223.gif

אבל יש להם גם יציאות כמו "הוו ויר סו מיזרבל אנד סטונינ..." [תתעלמו מהעברית-אנגלית העילגת באנגלית יהיו לי 10000 שגיאות] או "אם הם ידעו כמה האומללות אהבה אותי" ושטויות כאלה.. אבל בכללי המוזיקה שלהם שמחה והם לא בוכים כל היום בגלל שחברה שלהם עזבה אותם אלא אומרים לה תודה על הזיכרונות חחח והם לא אימו! תודה.

למעלה