אז... מה זה אימו?

Dirty wings2

New member
על הסטייל כן.../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

על המוזיקה לא. הם מתבססים על רוק,יש הבדל בין רוק לאימו,זה סיגנונות שונים.

Dirty wings2

New member
FOB../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

הם פאקינג לא אימו!! כיאלו באמת,יש הבדל בין רוק,לאימו! אימו זה יותר בכיוון של צרחות,בשירים של FOB בקושי שיש,אם בכלל. קצת הקצנת,אם כבר היית מביאה להקות אימו אמיתיות ולפי הסיגנון של האימו,ולא סתם להקות שסתם הדביקו להם תווית של 'אימו',כי fall out boy לא-נחשבים-מוזיקת-אימו. חח נקודה,סוף פסוק

ממה בדיוק אימו בפול אאוט בויי !?

הם הכי לא אימו בעולם ! כמו שפיט אמר " מוזיקת היפ הופ יותר אימו מפול אאוט בוי " והוא צדק ! אימו זה להקות שיש להם שירים דכאוניים , ופול אאוט בוי בדיוק ההפך מזה .

אממ אני לא ממש שומעת אימו וכאלה . . .

אבל אומרים שמיי כמיקל רומנס הם אימו , אני לא ממש מסכימה עם זה .

darklighter

New member
פול אאוט בוי זה פאנק רוק../images/Emo190.gif

והשירים שלהם שמחים... כמו השירים של NOFX וסאם 41 ורוב השירים של בלינק182... כנ"ל פאניק...

אין פאנק?

איפה אתה חי? ומשהו מוזר לי פה, בכל השרשור הזה, בפורום אימו, אף אחת לא הצליחה להביא כדוגמא אפילו להקת אימו אחת?
*תתעלמו ממני, סתם באתי לחטט פה*

Fall Out Liel

New member
אממ להקות שקוראות לעצמן אימו?../images/Emo168.gif

ת'אמת אף פעם לא הבנתי ממש מה ההגדרה של זה. במוזיקה ני לא יכולה להגיד מה אימו ומה לא, אבל במראה/סטייל כן, לפי מה שידוע על זה..[שלאימואים יש פוני לצד והם חותכים ורידים ודיכאוניים וכו'..]

ועכשיו ברצינות../images/Emo223.gif

נראה לי שדוגמה קלאסית למוזיקה זה Hawthorne Heights ובכלל נראה לי שהשיר הכי 'אימואי' ששמעתי בחיים שלי זה From First To Last - Waltz Moore [תקשיבו למילים] פו"ב זה לא אימו וגם MCR זה לא המוזיקה שלהם ממש שונה גם טייקינג באק סאנדי יש הרבה שקוראים להם אימו ובתכלס יש להם יציאות כאלה לפעמים >> אבל שאר המוזיקה שלהם בכלל לא מתקרבת למושג אז אני לא חושבת שאפשר לקרוא להם אימו ואני עדיין בתהליכים של שחזור כל השירים שנמחקו לי מהמחשב ככה שהרבה להקות מתאימות נמחקו לי.. אה גם דשבורד קונפסיונל קוראים אימו אבל נראה לי שאם כבר אפשר לקרוא להם אימו לייט XD

GD ROCKS

New member
חח מה אני עושה פה?

מכר זה כלכך אימו. גם אני הייתי פעם מאלה שמתווכחים על זה שהם לא, אבל בחייכם תקראו את הליריקס ואז תבואו ותגידו לי שהם לא אימו. דאשבורד בכלל זה הכי אימו בעולם. ממ.. לאיודעת. קיצור בייXD

PerfectSP

New member
חחח רותי!!!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

עזבי,כולנו, בלי לשים לב אפילו, מוצאים את עצמנו בפורום הזה
חחחחח

Billy Shirs

New member
FOB הם כל כך אימו...

שזה כואב. גם טוקיו הוטל אימו בטירוף, פאניק אט דה דיסקו אימו, ואולי זה סוג של הימור אבל לדעתי גם Three Days Grace.

TDG ממש אבל ממש אבל ממש לא!../images/Emo223.gif

וטוקיו הוטל זה פופ בכלל מה עובר על אנשים פה?!

Billy Shirs

New member
כמו שנאמר פה

לכל אחד יש הגדרה משלו לאימו. אני חושבת ש3DG הם אימו בצורה מטורפת, ראי שורות כמו I'd rather feel pain than nothing at all ו - I will not die when you're beside me, איך אפשר להגיד שהם לא אימואים? וטוקיו הוטל... נו באמת. את ראית את ביל?

וכמו שגם נאמר../images/Emo223.gif

"לכל להקה יש שירים שמדברים על האמוציות(כאילו על רגשות^^)" יש שיר חדש של איזו זמרת ששרה you cut me open an I keep bleeding, I keep keep bleeding.. [דווקא שיר חמוד] אז זה אומר שהוא נחשב לאימו? לא אימו זאת גם המוזיקה, אתם יודעים דבר כזה שנקרא מלודיה וגיטרות וזה משפיע המון על האופי של השיר אם לא אז גם לנירוונה אתם יכולים לקרוא אימו XD

Billy Shirs

New member
אבל גם המנגינה שלהם אימואית!

זה שהם משתמשים בגיטרות בהחלט לא אומר שהם קשוחים. הקליפ היחיד שלהם שראיתי היה Get Out Alive נדמה לי, ונראה לי שאפשר למצוא תמונה שלהם מתחת להגדרה של "אימו" במילון. אולי המנגינה של Riot היא מעבר ל"אבובובו" הממוצע, אבל קחי למשל את Over and Over. אגב, אני נקבה יחידה, אז את יכולה להפסיק לפנות אליי כ"אתם".

למעלה