אז... מה זה אימו?

אז... מה זה אימו?

יש ויכוחים של "זה לא אימו" "זה כן אימו" (ופול אאוט בוי הם כן אימו. כי אני אמרתי). אז מה נכנס להגדרה של אימו בכלל? איזה להקות הן אימו?

butbut

New member
xd פול אאוטבוי הם אימו?...לא יודעת..

אני חושבת שמוזיקה ה"אימו" היא פשוט הכללה.. כמו שיש"רוק". ואז יש 50 סוגי רוק...ככה זה

butbut

New member
חח אל תחשבי שאני בעצמי מבינה בזה...אבל

אני פשוט חושבת לפי ההיגיון. יש את הקטע של "הסקרימו"...שזה בעצם כמו הדיכאון שבמזרחית. זה ה"אימו" הקיצוני. אני חושבת שנגיד בולט פור מי ונלנטיין הם סוג של אימו-אבל חוצים אל גבול הרוק...הם כאלו...עדינים אפילו שהסולן מבצע גרולים נחמדים מאוד[יש לציין שנחמדים אף מאוד]. אבל נגיד...אלסנה...הם יותר בקטע של להיות מוקצנים. ברינג מי דה אריזון-הם גם מקצינים. פאפא-רוצ'\רוק...הם נקראים "אימו" כביכול. אני לאושבת שיש ממש להקות שאני יכולה לדעתת עליהם בוודאות שהם "אימו".

butbut

New member
אני יודעת-אבל כול אחד מגדיר אותם משהו אחר

אני לא מעריצה הדוקה שלהם- אבל אני יודעת שיש לשירים שלהם סגנון אחר עכשיו.. בכול אופן...שיהיה. אי-אפשר להגדיר לפי דעתי "אימו".

PerfectSP

New member
לדעתי,אלה כבר להקות אימו-סקרימו.. ../images/Emo190.gif

הבעייה היא.. שתלוי לאיזה מוזיקת אימו אתם מתייחסים^^ כי עם השנים שינה האימו את צורתו
בימינו, להקות כמו: פיונרל פור א פריינד,פול אאוט בוי,טייקינג באק סאנדיי,מיי כמיקל רומאנס,סאוסין אפילו מחשיבים אותם כאימו..
צריך להגדיר מה זה אימו, כדי לענות על השאלה. אבל על זה גם יש ויכוחים. כי אימו היה קיים אפילו בשנות השבעים
אבל עם הזמן דברים משתנים,כמו המוזיקה בנכללת בתור אימו..
פופ, אין לי כוח להתפלספות

butbut

New member
אממ..כן,מסכימה.

באמת ההגדרה של "אימו" כבר קשה להגדרה כי הכול השתנה היום.

XnevermindX

New member
ברינג מי דה הורייזן...

בהתחלה ממש לא אהבתי אותם, אבל אח"כ ממש התאהבתי בהם. לא יודעת, יש בהם משהו ממש מיוחד בעיניי. :)

חחחחח תגידי שאת לא רצינית../images/Emo223.gif

רוצים לקרוא לMCR ופו"ב אימו סבבה אבל אין שום קשר בין פאפא רוץ' לאימו כבר עדיף לקרוא להם מוזיקת ראפ מאשר זה ובוליט יש כאלה שקוראים להם סקרימו ויש כאלה שקוראים להם מטאל, אם מסתכלים על טרוויום שממש מזכירים אותם רק שהם באמת מטאל אז אפשר להבין למה קוראים לבוליט אימו

AnNa ChAn

New member
פאפא רוץ'?אימו?O.O../images/Emo129.gif

הם נו-מטאל, וטובים בלי קשר

RockSter

New member
מיי כימקל רומאנס כמובן :)

אני עדיין לא הבנתי את ההגדרה של אימו... זה כאילו מישהו דכאוני ורגשי כזה שחותך ורידים וכו'??

אימו זה סגנון מוזיקה

זה שירים דיכאוניים וכאלה , חח ואני לא ממש חושבת שמיי כמיקל רומנס אימו . ויש כאלה שמאמצים את ה"סטייל אימו" שהם כל הזמן בדיכאון , ויש להם פוני אימו וכל זה. . .

black rock star

New member
אוה גאש זו סטיגמה!../images/Emo103.gif

אימו בא מהמילה אמושיונל [=רגיש] בקיצור זה כאלה שמתבכיינים כמה החיים שלהם שיט
ככה לפחות איתמר מגדיר את זה

darklighter

New member
וזה אחלה...עדיף אימו על מזרחית../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

אבל MCR הם כבר לא כל כך אימו כמו פעם...

למעלה