אז מה היה לנו?

Itai S

New member
ראפר סביר בהחלט (ביחס לאחרים)

אבל אני עדיין נגנב כל פעם מחדש מהבית האחרון שהוא הוריד בFORGOT ABOUT DRE, איזה פרייזינג או פלואו- "Now all I get is hate mail all day sayin Dre fell off What cause I been in the lab wit a pen and a pad tryin to get this damn label off?"

Pace

New member
אה, טוב שהזכרת את השיר הזה...

כי אמינם כתב לו את רוב השורות בשיר. אז מה Psycho MC, שטויות?

Psycho MC

New member
לדעתי זה כן שטויות!!!

וזה לא משנה את היחס שלי לגבי דרה!!! הוא עדיין ענק!!!

Gershenman

New member
זה לא שטויות יא טמבל

דרה בעצמו אומר את זה שג´יי זי כתב את Still D.R.E גם היה סרט באם טי וי על הקליפ וזה והוא מספר למה הוא בחר בג´יי זי לכתוב לו את זה.. וגם איזי אי ואייס קיוב כתבו לו בNWA ואז סנופ כתב לו(וגם לדאז) ובחדש אמינם וסנופ וגם אקזיביט כתבו לו. מה שכן,יש שירים שבאים ממנו, כמו The Message

Gershenman

New member
זה לא שטויות יא טמבל

דרה בעצמו אומר את זה שג´יי זי כתב את Still D.R.E גם היה סרט באם טי וי על הקליפ וזה והוא מספר למה הוא בחר בג´יי זי לכתוב לו את זה.. וגם איזי אי ואייס קיוב כתבו לו בNWA ואז סנופ כתב לו(וגם לדאז) ובחדש אמינם וסנופ וגם אקזיביט כתבו לו. מה שכן,יש שירים שבאים ממנו, כמו The Message

Psycho MC

New member
למה קודם מפיק ואח"כ ראפר???????????

אני רואה בו את שניהם! וזה שהוא לא כותב את כל הליריקס זה לא משנה, עדיין אני אוהב את המוזיקה שהוא עושה!

Itai S

New member
כי הולכים לפי במה הוא יותר טוב

הפקות זה הצד החזק (מאוד) שלו

Psycho MC

New member
ראפר גרוע? מפיק סביר?

בוא´נה... תגידו עוד שאמינם הוא שחור וטופאק עדיין חי...

Y.L.N

New member
זאת דעתי...

חוץ מהפקה מרשימה בקרוניק ובדוגיסטייל...שום דבר אחר של דרה לא התלהבתי ביטים סבירים לכן לטעמי הוא מפיק סביר... ראפר גרוע כי אני לא יכול לשפוט מישהו בתור ראפר אם הוא לא כותב את המילים של עצמו ושוב זאת רק דעתי הצנועה שברור שבתור DICKRYDER של אמינם וחבריו אתה לא מסוגל להכניס את זה לקופסא...

Itai S

New member
אז אתה לא יכול לשפוט אף ראפר

-לפי מה שאתה אומר, כי אף ראפר (כמעט ממש כמעט!) לא כותב לבד לעצמו.

Y.L.N

New member
זה לא כלכך מדויק...

יש הבדל בין להעסיק כותב(גוסטרייטר) לבין להתייעץ או לקבל הערות על הטקסט ממישהו אחר ולפי זה לשנות... רוב מי שאני מעריך כראפרים כותבים את המילים... ושוב זה רק איך שאני שופט ראפר , לא אמרתי שככה צריך לשפוט...

Gershenman

New member
אעלק

כל ראפר שמכבד את עצמו כותב לעצמו..כל ראפר Ghostwriters זו אחת התופעות שהכי מלגלגים עליהן בהיפ הופ כל אחד שאמיתי לעצמו לא יבקש ממישהו לכתוב לו אולי איזו שורה או שתיים..אבל זהו

Pace

New member
אתה רואה, הוכחת סופית שאין לך מושג.

אתה משנה את הדעות שלך כמו גרביים... הרגע אמרת, "כל ראפר כותב לעצמו... רק המזוייפים מעתיקים מאחרים...". הופ, אחרי שמפריכים בקלות את הטענות שלך, אתה טוען: "וזה שהוא לא כותב את כל הליריקס זה לא משנה, עדיין אני אוהב את המוזיקה שהוא עושה!" מדהים איך בתוך שניות אתה משנה את ההשקפה.

da^Lord

New member
יודעים מה? אולי גם אני לא מבין גדול

אבל דרה בעיני הוא חתיכת היסטוריה, ואני אוהב את הראפ שלו. ברור שכשראפר כותב לעצמו זה יותר טוב אבל גם ככה אני אוהב לשמוע אותו, יש לו מה שצריך בשביל לראפרפ. ובתור מפיק- בעיני הוא בין הטובים שיש.. תהרגו אותי אולי,אבל אני מעדיף אותו על טימבה´לה/מיסי והנפטונס (גם אותם אני אוהב כמפיקים אבל פחות מדרה)

Psycho MC

New member
אני מסכים איתך במאה אחוז!!!

גם אני אוהב את הראפ שלו, למרות הכל. וגם אני מעדיף אותו כמפיק על כולם (חוץ מאמינם... סתם
)

Gershenman

New member
כרגע הוכחת לי שצדקתי

כשאמרתי שאתה גרופי של אמינם. אמרת שזה גרוע כששותבים למישהו.. אבל כשגילית שמישהו שחבר של אמינם כותב לו..אז זה בסדר i rest my case

Psycho MC

New member
תגובות ל-GERSHENMAN...

1. אני לא טמבל 2. אתה טמבל 3. לא איכפת לי מה שכתבת על דרה כי אני מילא יודע את זה כבר 4. עזוב אותי ואת הקטע של אמינם!!!

למעלה