אז מה היה לנו?

Prototype

New member
לא מסכים בקשר לרוטס

אבלום לא רע, פחות טוב מהקודמים שלהם.. - ללא ספק. יש כמה קטעים טובים באלבום הזה, ואולי זה רק אני אבל אין למתופף נוכחות גדולה באלבום הזה, אני לא מרגיש את הוויב הזה שנקרא "רוטס".

עוד כמה דברים ששכחתם לציין

האלבום של - scarface : the fix שהוא האלבום הכי טוב של השנה (חוץ מהדיסק של טופאק - better dayz) בכל מקרה דיסק ענק של סקארפייס שישאר קלאסי רק רציתי להוסיף אותו... ועוד דיסק קלאסי שיצא ב-2002 הוא Dj Quik - under tha influnce

HaWk34

New member
המממ תוספות קצת

אקזיביט חדש יצא רויס הוציא גירסה 2 לדיסק שלו

HaWk34

New member
סעמק נלחץ שלח בטעות, המשך

איב הוציאה דיסק מיצי אליוט פאט ג´ו אריק סרמון הוציא דיסק חביב נראה לי שגם אל דה סנסי (אנלא בטוח) אה גם בון ת´אגס בלה בלה טוב זה מה שאני זוכר הייתה שנה לא רעה

SoulJ

New member
לא הבאתי באמת מה הכוונה

rock city 0.2 או מה שלא כתוב כי בעצם הטראקליסט הוא אותו דבר אז אימרי ידידי חובב האלפקות school me ראסמי אחי תסביר לי

TeeAnTee

New member
אני עדיין מסה להבין

מה ההבדל בין הגירסה השניה לראשונה של רויס, תעזור לי פה. ועוד תוספת, קומון חדש, מוזר והזוי צריך להתרגל עוד.

HaWk34

New member
הסיפרה 2 ליד השם?

לא הקשבתי עדיין לדיסק השני אז אין לי מושג...

RunNGun

New member
שנת 2002 של האקדוחן

קודם כל אמינם. תגידו מה שתגידו: שהוא ממוסחר, שהוא כוכב פופ, שנמאס כבר לרדת על כל העולם ואשתו - אמינם גורף פרסים כמעט בכל תחרות בה הוא השתתף, האמינם שואו מרקיע שחקים במכירות, "8 מייל" הוא אחד הסרטים המסקרנים שאני מעוניין לראות בתקופה הקרובה (ביחד עם "ביתר פרובאנס" של זאב רווח, סרט מעניין מאוד!), ואי אפשר להתווכח עם הכישורים של אמינם כ-MC. ליריסיסט גדול, דיסר ענק (דיסר מלשון Diss), וללא ספק אחד מחמשת הראפרים האהובים עליי. שנה גדולה לאמינם, והוא גם בונה לעצמו את השנה הבאה לדעתי. NaS - God´s Son - השנה שלו היתה די רדומה לטעמי, אבל היא מסתיימת יופי עם האלבום החדש שהוא אלבום פנטסטי. אני גם אתן עליו ביקורת מסודרת בקרוב. נאס הוכיח את כל מבקריו, לדעתי, שטענו שההצטרפות ל-Murder Inc של ג´ה רול וחבריו תמסחר אותו או תדרדר אותו - מה שלא היה נכון. אלבום מאוד אמיתי עם פנינות כמו "I Can", "The Realest Nigga Alive" והסינגל הפצייץ "Made You Look", וכמובן - השיר עם טופאק בגירסה האקוסטית, אחד הדברים הכי טובים שיצאו לדעתי בהיפ הופ בכלל. Snoop Dogg - גם ממנו לא שמענו הרבה ב-2002. הפרויקט של ה"Doggystyle Allstars" לא הוציא ולו סינגל אחד לרפואה והוא לא הצליח (לפחות אני לא שמעתי עליו). אבל הנה מגיע Paid Tha Cost שהוא אלבום פצייץ בעיניי, ולדעתי שנת 2003 תהיה מאוד מעניינת בקריירה של סנופ (ואולי גם בחייו לאור הביף עם שוג נייט...) Jay-Z - שמעתי רק כמה קטעים מהבלופרינט 2, כך שאין לי עדיין דעה ממשית - אבל הבלופרינט 2, לדעתי, הוא פוטנציאל לקלאסיקת היפ-הופ. ההשקעה שהיתה באלבום (קטעים כמו A Dream, או שיר הנושא Blueprint 2) צפויה להביא חזרה מיליוני עותקים בארה"ב ומחוצה לה, ואתם תשמעו עוד הרבה עליו הן בסוף 2002 וב-2003. Ja Rule - ג´רועל!!!! הסינגל האחרון שלו מסתכם אצלי במילה אחת: פחחחחחח. אתה לוקח זמר, לפחות שידע לשיר!!!! אתה לוקח מפיק, לפחות שידע להפיק!!! אחד השירים הכי מעפנים ששמעתי בהיפ-הופ. Thug Luvin. האלבום החדש שלו לדעתי יסתכם בכך שלקהל ימאס מכל צרחות ה"Murdaaaaa" המעיקות שלו והוא יהיה במגמת הדרדרות. 2Pac בדרך להוציא עוד אלבום מהקבר (די עם הבדיחה הנדושה הזאת!), אובי טרייס ו50 סנט (בעיקר האחרון) צפויים להמשיך להתקדם ב"שיידי רקורדס", D12 יראו את הדרך ההפוכה למטה, אמינם ימשיך להסתכסך עם כל העולם ולמכור תקליטים כמו הביטלס בשעתה היפה ביותר, סנופ ימשיך לעשן עוד ג´וינטים ולהפיק קלאסיקות, דרה יעשה את אותו הדבר בדיוק רק יותר טוב (מה עם אלבום הפרישה אגב?), וחבורת Murder INC ימשיכו להתלהב וליפול מכל המדרגות. תודה

אחי מה-doggy style all star

יצאו שלוש סינגים עד עכשיו ולשניים מהם יש וידאו קליפ... בכל מקרה גם ה-doggystyle all star הוא דיסק מפוספס כי יש שם הרבה דברים טובים!

ועוד משהו לא הייתי אומר של-nas

הייתה שנה חלשה (הייתי אומר שנה עם טעות ענקית - החתימה ב-murder inc) בכל מקרה הייתה לו שנה מצויינת שהתחילה עם still matic אח"כ הוא שיחרר את ה -lost tapes עוד דיסק ע-נ-ק והיום יצא גם - god´s son שעדיין לא שמעתי אבל אני בטוח שהוא משהו טוב..

TeeAnTee

New member
God´s Son

אלבום משובח לדעתי, לוקח את הסטילמאטיק בקלות. במיוחד השיר על אמו שנפטרה לפני שנה שיר בשם Dance יפהיפה. The Cross Last Real Nigga Alive I Can (עם סימפול מיצירה של מוצרט). קיצר מהדברים היותר טובים ששמעתי השנה.

da^Lord

New member
למעשה סאבלימינל לקח את זה מ..

can i kick it (yes u can) של tribe called quest

Igeezy

New member
גם לדעתי GOD´S SON לקח את

סטילמאטיק...אבל שניהם לא מתקרבים לרמה של ה"לוסט טייפס" כמובן.

tomoshe

New member
תשמע, תראה

השירים של הרוטס עם גיל סקוט ועם נלי פורטדו היו ממש טובים ככה שיש כמה יציאות טובות באלבום. חוץ מזה סנופ הפתיע עם אלבום טוב מאוד, ומיסי אליוט לא הפתיעה עם אלבום מקפיץ ביותר. תגידו מה שתגידו אבל מבחינתי אשאנטי הייתה הפתעה נעימה לטובה, בלאקלישיוס ממש לא ריגש אותי והחדש של ג´יי זי לא טוב אבל השיר A DREAM הוא מהטובים שלו אי פעם. אפילו מיס דינמייט הייתה חביבה לכמה דקות וגם קמרון הוציא אלבום סביר. קניבוס נשאר ניג´ס מה לעשות והנפטונס חזרו לכבוש את פסגת העולם באלף ואחת דרכים שונות. אמינם היה אמינם (טוב) ותסלחו לי אם אני אגיד שהאנדרגראונד השנה ממש לא הוציא מספיק דברים מענינים וטובים - אבל ממש.

תוספות

אל דה סנסאי מהארטיפקטס (שאותו הזכיר אימרי) הוציא אלבום די נפלא שעשיתי עליו ביקורת בפורום אחר שאני באמת צריך לזכור לפרסם פה... היי אנד מייטי- המשך טיפה פחות טוב לHome field advantage אבל בהחלט דיסק קצר וקולע. Cage הוציא אלבום בינוני להחריד... מה עם ג´וראסיק פייב? - פאוור אין נאמברס דיסק חביב ביותר שתי אוספים חביבים - סאונדבומבינג 3 והפאטביטס 2 סוולן ממברס חדש ישן שדי אהבתי... וזהו... אני חושב.

למעלה