אז מה היה לנו?

Gershenman

New member
אז מה היה לנו?

2002 קרובה להיגמר,ומפני שרוב הדברים המדוברים יותר יצאו אפשר כבר להתחיל לסכם אותה? את מי אפשר לציין לרעה? Jay-Z הוא השם הראשון שעולה לי לראש....אחרי הבלופרינט היה לנו מקום לציפיות...חבל שהבלופרינט השני היה חייב להרוס את זה..דיסק כפול שהשירים הטובים בו יכולים להרכיב רק אי פי.. The Roots-אוי איזה אכזבה..כבר התחלתי להאמין שהחברה האלה לא יכולים להוציא שום דבר רע...והחדש שלהם דוחה...באמת דוחה Eminem-אמינם הוציא בתחילת 2002 את The Eminem Show שזה אחלה דיסק,למרות אורך החיים הקצר שלו, אבל הפסקול של הסרט שלו,8 מייל-על הפנים..השירים שלו לבד דווקא בסדר..lose yourself מצויין.אבל ממש לא נהנתי לשמוע את הפסקול הזה מי נציין לטובה? Demigodz-אמנם את הדיסק שלהם הם הוציאו די מזמן,בסיבות פסח, אבל זה עדיין 2002...וזה אי פי מצויין..הפקות במקום של סלף טייטלד ואפאטי יותר דומיננטי בראפ ועושה את העבודה שלו מצויין Nas-האלבום החדש שלו, God´s Son הוא אלבום מצויין.90 אחוז ממנו אני ממש נהנה לשמוע..האלבום הוא עם אווירת אולדסקול אבל גם מחדש..השיר עם טופאק על הגיטרה האקוסטית הוא אחד הדברים הכי נעימים לאוזן ששמעתי בהיפ הופ Talib Kweli-בשמיעה הראשונה זה לא נשמע לי טוב..בשנייה התחלתי להתרגל וקלטתי דברים פה דברים שם ובשמיעה השלישית כבר ממש אהבתי..אלבום מצויין..לא ריפלקשן אבל בהחלט אלבום טוב Canibus-אחרי האכזבה האיומה והנוראה,C True Hollywood Stories, הוא למד לקח. הוא לקח מפיקים מצויינים מקנדה ואירופה(וספרד) והביא גם את stoupe מהג´דיי מיינד טריקס,לקח את קול ג´י ראפ להופעת אורח אחת והוציא אלבום מאוד מעניין.חיסרון בולט-חוסר פזמונים! היו לי עוד אלבומים בראש שיצאו השנה ששכחתי אותם..אתם מוזמנים להוסיף

Itai S

New member
מסכים עם הרוב!../images/Emo45.gif

רק יש משהו של PAC שעוד יותר נעים לאוזן -מומלץ ברמות מטורפות: 2pac-My block remix מדהים ומיוחד לאללה.

TeeAnTee

New member
../images/Emo45.gif מסכים...

חוץ מקניבוס שאני אישית לא אהבתי אף פעם, חוץ מאולי שני שירים שממש אהבתי באלבום החדש (אחד מהם זה באמת שיר מדהים (Liberal Arts עם Jedi Mind Tricks). חוץ מזה אל תשכח את הסוולן ממברס הבאמת ענק (אולי לא יותר מהקודם, אבל עדיין), כל שיר מלמליאן. ג´ורסיק 5 שאי אפשר שלא לפספס אותו אלבום מצויין בערך באותה רמה של קוואלטי קונטרול, חוץ מכמה שירים מיותרים. הביטנאטס החדש יצא ואכזב כמו אני לא יודע מה, שירים משעממים ונוטים לכיוון סגנון האולדסקול שעבר זמנו. חבל. את באסטה החדש לא הזכרת, ועדיף שכך.

TakTik

New member
../images/Emo45.gifגם מסכים../images/Emo45.gif

באמת סוולן ממברס הפציצו בענק אבל לדעתי החדש של ג´ארסיק פייב לא קרוב לקוואלטי קונטרול אבל עדיין ענקי

Psycho MC

New member
תגובות ל-GERSHENMAN...

ג´יי-זי: בלופרינט 2 זה אחת היצירות הטובות בזמן האחרון!!! חבל שלא שמת לב לזה... דה רוטס: אני תמיד ידעתי שהם חרא... אמינם: אורך חיים קצר של השואו? למה אתה מתכוון? והפסקול של "8 מייל" על הפנים? למה אתה אומר שרק השירים של אמינם שווים? שירים כמו "Wanksta" ו-"Places To Go" ממש טובים, אפילו נהדרים!!! גם "Eight Miles Running" של ג´יי-זי & פריוואי טוב, ועוד "Adrenaline Rush" של אובי טרייס נחמד... דמידוגז: מסכים... נאז: רק השיר עם טופאק אהבתי וזהו... לרוב נאז זה גועל נפש בשבילי... קאניבוס: חרא... חרא... חרא...

Gershenman

New member
אוזניים חרשות..

בלופרינט 2 גועל נפש..ממש גועל נפש..בקושי יש שירים טובים.. ורוב השירים הטובים טובים בגלל האורחים וההפקות..גם זה לא תמיד איכס זה גועל נפש הרוטס תמיד היו חרא?אני אפילו לא אגיב להערה הטיפשית הזאת...למרות שאם אמינם יגיד שהרוטס טובים אני בטוח שתתחיל לשמוע פתאום הפסקול עלוב והאמינם שואו נמאס מהר... נאז?גועל נפש?פחחחחחחח.. קאניבוס חרא?אממממ..אני בטטח שזה שאתה אומר את זה לא קשור לעובדה שהוא בביף עם אמינם...ממש לא...ואני בספק אם שמעת את האלבום האחרון.. או ששמעת את הירידות על אמינם רק וזה הספיק שונא ילדי אמינם!(וגם את גיל שיידי)

Psycho MC

New member
GERSHENMAN

מה אתה דפוק?! אסור לי להביע דעה?! אם אני אומר שתמיד חשבתי שהרוטס היו חרא אז הם היו חרא בשבילי, כי לא אהבתי אותם, כנ"ל גם נאז וגם קאניבוס, ולא אכפת לי שהוא בביף עם אמינם... אתה לא רואה אותי רץ שומע מוזיקה של מובי? לא! וזה גם לא בגלל הביף שלו עם אמינם... ולא איכפת לי אם אתה שונא "ילדי אמינם"... שיהיה...

Pace

New member
מה אתה בכלל מתווכח איתו?

הוא חושב שד"ר דרה הוא אחד האמ.סיז הכי טובים (למרות שדרה בעצמו מודה שהוא ראפר די בינוני, ובעצם הוא מפיק). וחוץ מזה אמינם הוא זה שהכניס אותו לעניין של מוזיקה שחורה... אז תן לו כמה שנים, אולי הוא יפסיק לפלוט שטויות.

SoulJ

New member
אם הוא לא אוהב את מה שאתה אוהב

אז יש לו אוזניים חרשות? תראה איך אתה מתעצבן כי הוא לא אוהב את הראפרים שאתה אוהב מה איכפת לך??? גם אני לא מסכים עם רוב הדברים שהוא כתב אני מאוד אוהב את דה רוטס למרות שלא יצא לי עוד לשמוע את החדש אני לא סובל כללית את ג´יי זי לא מת על אמינם מאוד אוהב את נאס וקאניבוס אבל כמו שלי יש את הטעם שלי גם לו יש את שלו

Psycho MC

New member
שאני אדע רק...

התגובות של פייס וסול-ג´יי היו מכוונות אליי או ל-Gershenman...

bboy tb

New member
פייס דיבר אלייך

סול ג´י נדמה לי אל גרשנמן. לא הבנת שפייס דיבר אלייך שהוא הזכיר את העובדה (הקצת עצובה לדעתי) שדרה הוא אחד האמ סיז הכי טובים בעינייך... וזהו... Black Moon - Two Turntables and a Mic

Psycho MC

New member
כן אני אוהב את המוזיקה של דרה!

אז מה?! הוא מאוד מוכשר כראפר ושלא לדבר על ההפקות שלו... למה זה אמור להיות קצת עצוב?!

Pace

New member
"מוכשר כראפר"?

אתה יכול לומר שיש לו אחלה flow. אבל, שכחת שבד"כ הא לא כותב לעצמו את המילים? וזה חלק גדול בלהיות ראפר - להביע את הדעות שלך עצמך.

Itai S

New member
עד כמה שידוע לי דרה כן כותב לעצמו

ולסנופ... (אפשר לחשוב איזה מסר כבר יש להם...)

Psycho MC

New member
מה זה השטויות האלה?!

כל ראפר כותב לעצמו... רק המזוייפים מעתיקים מאחרים... אבל עדיין כותבים בעצמם...

Pace

New member
מי כתב לו? הנה.

בימי NWA מי כתב לו? Ice Cube ואח"כ גם Ren. אח"כ ב-Death Row? ראפרים מהחברה, כמו Kurupt וסנופ. היום? מי כתב את Still D.R.E? ג´יי זי. וגם אמינם כתב לו בחלקים של האלבום 2001. אלה עובדות. אז נכון, גם דרה כותב לעצמו, אבל כמו שאמרתי, בד"כ כותבים לו אחרים. צריך להסתכל עליו קודם כל בתור מפיק ענק ורק אח"כ בתור ראפר (סביר).

למעלה