אז מה היה לנו,,,,?

אז מה היה לנו,,,,?

גרי ומדליקה,, נמר ורעייתו,, אנוכי ובן זוגי,, נושי,, חתיך מהמם מקורי ומיכל 25 מקורית,,גיורא ורעייתו,, חוף דאבוש,, הרצליה,, פינוק של אוכל,, ובכלל לא באנו לאכול,,חחחח ,, רק לנשנש,,, ים של צחוקים,, בגלל ,,,,,,נושי,,,,,,בגלל,,,,חחחחחחחחח,,,, ו,, יו,,
,, נושי, תני לראות את הקוטר... אגב, 750,,, DO YOU WANT A CUP OF TEA????
,, על זה דיברתי,, חחחחחחחח,,, היה ערב של כיף,, ארגון מהיר וזריז של נושי,, (שאגב, עדכנתי אותה שאני לא בעניני נשים,, וביקשתי שתהיה עדינה איתי,,,,חחחחחחח) נחמד לפגוש את כולם,,, שתהיה גמר חתימה טובה,, ובהזדמנות זו,, למכירה,, סובארו אוטומט,, שנת 99 חחחחחחחחחחח,,,,,,,, ביייייי

גיוRא

New member
סססס אוחתאק מה היה לנו,,,

מדליקה שולחת את ג´רי עם 5 שקלים לנשנש,,,, נושי,,גם כן זותי,כולה להוריד ת´חזייה ביקשנו,,,, המלצר היה מבסוט מ-עוד 50 שקל,, והיא בשלה {מתעקשת ל´שאיר לו ת´תחתונים},,,, ואת ביכלל שולינקה יקירתי,,,,,, מאופו ישאר לך זמן לעיניני נשים ,כשאת קולהזמן בעיניני כלבים,,
חחחחח,,,,,,היה אחלה,,,,, שיט למישו יש מברשת לחול בנעליים?,,,,,,

חחחחחחחח,,גיורא,,,

קולה,, הזמן,, משחק מילים, ,אה? תגיד,, נכון שאבא של הבלונדי,, נשמע מבטיח?? ו= 750 == יו
,, תראי לי מה הקוטר? גם ככה המלצר לא הבין,, בא הבעל בית,חחחחחחחח

גיוRא

New member
מה לי ולאבא שלו,,,,,אני,,,,,,

דווקא חיכיתי ,, לאחותו,,, או שהיא גיסתו?,,,,,,,, עלאק, כל דקה שאלה "אתה בא?" "אתה בא?" ומה זהההההה הבריזה,,,,,,,, מזל שהבאתי לי סנדביץ´ מהביית,,,,,,,
חוצמיזה אנ´לא יודע מה מחר,,, אבל היום השמש כבר זורחת,,, תודה שולינקה שהזכרת לה,,,,,

בוקר טוב שולינקה ../images/Emo24.gif

אופו נושי היום???? געגעתי ל-750
תגידי,,,,,, מה עם אבא של הבלונדה - חחחח וואלה נשמע מבטיח - לכי עליו! תגידו - מישהו יודע מה קרה לו - כן כן לזה שרץ כל הערב...... חחחחחחחחחחח 14/9 חוף דאבוש, הרצליה - ערב מהנה! גיוראאאא - בפעם הבאה שאשתך לא תביא לי לשמור לה היין - ברור?? חחחחחחח יותר מחצי נשפך על ה-750 - חחחחח. מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

נושיייייייי,,,,,../images/Emo124.gif

DO YOU WANT A CUP OF REA....? יו,,
זרקי בדיחה לסיום,, שהקול הערב ישמע וישמיע,,, חחחחחחחחח,,,,,נזכרת וצוחקת,,,

חחחחחחחחח גיורא../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מה עם ה-750 ?????? יאלה נושי - לכי תורידי ....... חחחחחחחחחחחחח באמת היה אחלה ערב, אני מאוד נהנתי בחברתכם. הילדים בבוקר שאלו אותי - "אמא" מאיפה כל החול הזה - חחחחחחח בוקר טוב לכולם, וצום קל, גמר חתימה טובה. מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

גיוRא

New member
כן כן כן ואני עומד לי ובוהה בגלים,,

אולי אולי שלירי תגיע לחוף,,,,,,{הבלים},,

זהר nj

New member
איזה שנה??

למה אני מחפש משומשת במצב טוב... "משומשת במצב טוב"..הבנת?? נשואות נשואים... לא הייתי פה לא הגבתי מה את רוצה ממני אני בכלל לא ב פורום הזה אין לי מחשב בכלל אני לא יודע ל יכתוב התאדתי המקלדת נעלמה לי יש לי כאב ראש אני מדליק נשואה זו.. מה עוד צור ישועתי ו היא שעמדה .והיא ש העמדה אם אשכחך ים אז חמתי תעלם[הלוואי]

חשבתי...

שמן הראוי היה שתזמיני אותי...סך הכל...זה לא היה בחוף הצוק... חחחחחח...

ואני חשבתי,,,,

שתפקידך לא לחשוב,, חחחחחחחח,,, כשהגדולים מדברים חביתוש שותק,,,חחחחחח,,,

למעלה