חשבתי,,, שלא תפקידך הוא לחשוב,, "כשהגדולים מדברים חביתוש שותק,,חחחחחחח
ש שולינקה 27 New member 15/9/02 #18 חשבתי,,, שלא תפקידך הוא לחשוב,, "כשהגדולים מדברים חביתוש שותק,,חחחחחחח
מ מדליקה אמיתית1 New member 15/9/02 #21 גיורא????????? אופו אתה??? עדיין מצחצח את הנעליים?? חחחחחחחחח מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיך בך"
גיורא????????? אופו אתה??? עדיין מצחצח את הנעליים?? חחחחחחחחח מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיך בך"
ג גרי המקורי New member 15/9/02 #23 שולינקה נהנתי אתמול מאוד מ-750 ../images/Emo3.gif שולינקה יש לך בעל אחלה מאוד נהנתי לשוחח איתו,מסרי לו ד"ש. נהנתי מאוד מכל שעה,מכל דקה,מכל שניה, מכל שבריר של שניה. חחחחחחחחח דיי לא רוצה להמשיך עוד אתם בסוף תתפסו ת.ת חחחחחחח [URL='http://'] לא חותם על משכנתא[/URL] ג´רי
שולינקה נהנתי אתמול מאוד מ-750 ../images/Emo3.gif שולינקה יש לך בעל אחלה מאוד נהנתי לשוחח איתו,מסרי לו ד"ש. נהנתי מאוד מכל שעה,מכל דקה,מכל שניה, מכל שבריר של שניה. חחחחחחחחח דיי לא רוצה להמשיך עוד אתם בסוף תתפסו ת.ת חחחחחחח [URL='http://'] לא חותם על משכנתא[/URL] ג´רי
ה ה נ מ ר New member 15/9/02 #24 מה היה לנו? היה טוב וטוב שהיה אז ככה היה נחמד מאד חבל שלא באו עוד אנשים ונקווה שיהיה עוד פעם בינתיים מזל טוב לאשתו של גיורא וגמר חתימה טובה לכולם
מה היה לנו? היה טוב וטוב שהיה אז ככה היה נחמד מאד חבל שלא באו עוד אנשים ונקווה שיהיה עוד פעם בינתיים מזל טוב לאשתו של גיורא וגמר חתימה טובה לכולם
מ מדליקה אמיתית1 New member 15/9/02 #26 אשתו של סער??? ביום כיפורים אסור להיות להעצב - הראי על פנייך ולא במפגש הבא, תוזמני. שיהיה לך גמר חתימה טובה וצום קל. מדליקה "אם כלשה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"
אשתו של סער??? ביום כיפורים אסור להיות להעצב - הראי על פנייך ולא במפגש הבא, תוזמני. שיהיה לך גמר חתימה טובה וצום קל. מדליקה "אם כלשה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"
מ מדליקה אמיתית1 New member 15/9/02 #27 אסור להעצב = אוף חייבת תיקון ../images/Emo3.gif מישום מה הוספתי "להיות" - חחחחחחחח ובנוסף "מזל טוב" לאשתו של גיורא, ליום הולדתה, המון אושר ובריאות. מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"
אסור להעצב = אוף חייבת תיקון ../images/Emo3.gif מישום מה הוספתי "להיות" - חחחחחחחח ובנוסף "מזל טוב" לאשתו של גיורא, ליום הולדתה, המון אושר ובריאות. מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"