אז מה היה לנו היום?

רק לילה

New member
לכם אנסים מקסימים!!!

אני מתנצלת מראס כי אין לי את האותיות (אות לפני ד אות לפני ת אות לפני פ ואות לפני ט) במקלדת אז תבינו אם יהיו טאויות כתיב... זהרי!!!!!!!!!!!!!!!! קראתי את מה סכתבת ופסוט לא האמנתי.. קראתי סוב וסוב וזה פסוט מדהים!!!! תודה לך אתה אדם מקסים ואתה מקרין זאת בסיפורים סלך ובויוכיום המקסימים!!! אוד נתראה!!!! ונכיר אפילו יותר טוב!!!
מובקת סוב!!! יארה (אפילו את הסם סלי אני לא יכולה לכתוב....)

מומלץ....

מומלץ לכל אדם לפחות פעם בחיים לפגוש את פורום להרגיש טוב פנים מול פנים. לא האמנתי שאנשים כאלו קיימים בכלל ושהם אמיתיים כמו שהם כותבים. אין לי משהו שנון להגיד כמו מיודענו... אבל רק רציתי לומר שלמרות כל העייפות של הבוקר שאחרי אני מאושרת. ואני רוצה שכולם יהיו גם, לכל חברי הפורום באשר הם זו פקודה וזה לשונה: תהיו מאושרים תמיד גם כשנראה שאין פנס שיאיר את החשכה בתוכנו. תחליפו את כל הפחדים באהבה והכי חשוב תהיו חופשיים כי תמיד יש לכולנו אלפי אפשרויות בכל רגע נתון ואנחנו מכתיבים את מהלך חיינו וככל שיש לנו יותר אפשרויות נגישות (שאנחנו באמת מסוגלים לממש) אנחנו יותר חופשיים. זו השאיפה שלי לפחות ואני מאחלת לכולם רק אושר. המון אהבה
(הפורום לימד אותי שזו לא סתם מילה) ו -
(גם את זה הפורום לימד אותי לקבל בשמחה) טל

Mאיה

New member
טלושינק´ההההה

את פשוט אור
, את כל כך מיוחדת, כל כך אמיתית. ואני כל כך אוהבת אותך!!! ואני כל כך שמחה שנפגשנו שוב, כי התגעגעתי אליך כל כך. אני לא יודעת להסביר את זה...אבל, ג´וליה שלי, עשית לי את זה! מתה עלייך! Mאיה.

מאיושששששששששששששששש..

אם עשיתי לך חצי ממה שעשית לי אז אני מאושרת. אוהבת טל

למעלה