אז מה היה לנו היום?
היו לנו 10 אנשים מדהימים שיש לי כבוד גדול, זכות ואת המזל להכיר. היתה לנו כמות אדירה של אהבה שפשוט זרמה מכל פינות הבית לרחוב עד שחתולי רחוב באו לראות מה קורה. היתה לנו הכלבה הכי יפה בעולם! היתה לנו מארחת מקסימה ומשגעת שאירחה אותנו בבית נקי ("שאפשר לאכול מרצפה" במבטא פולני כבד...) וחשפה את האב האמיתי של ילדיה (בן... איתך באבלך...). היו לנו שתי נוכחות טלפוניות שהפעם לא יכלו להגיע, אבל אין מה לדאוג... זה עוד יקרה... מה עוד היה לנו? חיבוקים! כמות אדירה של חיבוקים! חיבוקים מכל הגדלים הצבעים והמינים! (ובהזדמנות זו
לכולם!!!). היו נרות וקטורת ומים ויין (ובירה הייניקן אחת שנשארה מיותמת...). אבל הכי חשוב, היו שם 9 האנשים המדהימים האלה, שאפילו אם תכירו אחד מהם יהיה לכם כל כך הרבה מזל ואושר בחיים! אתם כולכם, אחד אחת, פשוט אנשם מדהימים ונפלאים!!! אתם בדיוק מה שאתם בפורום! זה מדהים! מאחורי המסך אתם נראים אפילו יותר טוב מאשר עליו!!! נ.ב. לכל מי שלא מצליח לישון כי חייב לדעת מה השיר השלישי במסגרת סיפורי הדבר הכי מדהים שקרה לי, השיר הוא Forever young של להקת alphaville האלמותיים... עוד נ.ב. מאיוש, המון בהצלחה!!! נזרקת למים ותצטרכי לשחות כי כמו שאמרתי, אני היום כל היום באשקלון... עובד על לימודים...
אפילו עוד נ.ב. אני אוהב אתכם!!! הכי!!!
ונ.ב. אחרון! מי שלא הגיע היום, שבוע הבא אנחנו בקיסריה!!! ושבוע אחרי זה, רחל נשמה... אנחנו וה-Matrix אצלך... לילה טוב!!! גילגיל.
היו לנו 10 אנשים מדהימים שיש לי כבוד גדול, זכות ואת המזל להכיר. היתה לנו כמות אדירה של אהבה שפשוט זרמה מכל פינות הבית לרחוב עד שחתולי רחוב באו לראות מה קורה. היתה לנו הכלבה הכי יפה בעולם! היתה לנו מארחת מקסימה ומשגעת שאירחה אותנו בבית נקי ("שאפשר לאכול מרצפה" במבטא פולני כבד...) וחשפה את האב האמיתי של ילדיה (בן... איתך באבלך...). היו לנו שתי נוכחות טלפוניות שהפעם לא יכלו להגיע, אבל אין מה לדאוג... זה עוד יקרה... מה עוד היה לנו? חיבוקים! כמות אדירה של חיבוקים! חיבוקים מכל הגדלים הצבעים והמינים! (ובהזדמנות זו