אז מה היה לנו היום?

גיל גיל

New member
אז מה היה לנו היום?

היו לנו 10 אנשים מדהימים שיש לי כבוד גדול, זכות ואת המזל להכיר. היתה לנו כמות אדירה של אהבה שפשוט זרמה מכל פינות הבית לרחוב עד שחתולי רחוב באו לראות מה קורה. היתה לנו הכלבה הכי יפה בעולם! היתה לנו מארחת מקסימה ומשגעת שאירחה אותנו בבית נקי ("שאפשר לאכול מרצפה" במבטא פולני כבד...) וחשפה את האב האמיתי של ילדיה (בן... איתך באבלך...). היו לנו שתי נוכחות טלפוניות שהפעם לא יכלו להגיע, אבל אין מה לדאוג... זה עוד יקרה... מה עוד היה לנו? חיבוקים! כמות אדירה של חיבוקים! חיבוקים מכל הגדלים הצבעים והמינים! (ובהזדמנות זו
לכולם!!!). היו נרות וקטורת ומים ויין (ובירה הייניקן אחת שנשארה מיותמת...). אבל הכי חשוב, היו שם 9 האנשים המדהימים האלה, שאפילו אם תכירו אחד מהם יהיה לכם כל כך הרבה מזל ואושר בחיים! אתם כולכם, אחד אחת, פשוט אנשם מדהימים ונפלאים!!! אתם בדיוק מה שאתם בפורום! זה מדהים! מאחורי המסך אתם נראים אפילו יותר טוב מאשר עליו!!! נ.ב. לכל מי שלא מצליח לישון כי חייב לדעת מה השיר השלישי במסגרת סיפורי הדבר הכי מדהים שקרה לי, השיר הוא Forever young של להקת alphaville האלמותיים... עוד נ.ב. מאיוש, המון בהצלחה!!! נזרקת למים ותצטרכי לשחות כי כמו שאמרתי, אני היום כל היום באשקלון... עובד על לימודים...
אפילו עוד נ.ב. אני אוהב אתכם!!! הכי!!!
ונ.ב. אחרון! מי שלא הגיע היום, שבוע הבא אנחנו בקיסריה!!! ושבוע אחרי זה, רחל נשמה... אנחנו וה-Matrix אצלך... לילה טוב!!! גילגיל.

רק לילה

New member
היי כולם... אפשר לדבר איתי!!!!!!!!

יש לי אינטרנט ואני אוכל לדבר איתכם כל השבוע... עד למפגש הבא.... תודה לכם על הערב.. היה לי מדהים ונורא נהנתי!!!!!! היה שווה כל נסיעה מזוויעה מהצפון....:))) נורא פחדתי ועכשיו אני רואה כמה אדיוטי זה לפחד ממכם!!!!! אתם אנשים מקסימים כל אחד מכם והיה לי ערב מדהים!!! הרגשתי שאני מכירה אותכם כבר שנים והיה לי ממש נוח איתכם.... תודה לקאיה על הארוח המקסים ועל ההתחברות עם הכלב.. תודה לדויד על הטרמפ.ועל השיחה המדהימה!! תודה לבן ששבר את הקרח ונתן לי חיבוק... תודה לזהר על האוכל...:)) תודה לחן על השתוף... תודה לגיל על היותו גיל גיל כמובן... תודה למיכל על האווירה... תודה למאיה על חוסר האמונה שלה בטלפתיה ורוחניות ועל כך שנתנה לנו אפשרות לדבר איתה על זה... ותודה לשני על ההסברים איך מגיעים הביתה!!! תודה לכולכם שהגשמתם לי את מה שדימיינתי ואפילו יותר!!!! לילה טוב לכולם ובוקר טוב למתעוררים!!!! ואני אנסה כמה שיותר לבוא ולדבר!!!! אוהבת המון את הקומונה שלנו ו אותכם!!
אחרון לערב זה!!! יערה.

Mאיה

New member
יערונתתתתתתתתתתתתת

איזה כייף ואיזה כייף...ואיזה כייף ואיזה כייף(קופצת משמחה) איזההההההההה כייףףףףףףףףףףףף! היה לי עצוב לשמוע שלא תכתבי לנו שבוע שלם- 7 ימים- זה המון זמןןןןןןןן! ועתה קיבלתי בשורה נפלאה בבוקר זה! ונותר לי לאמר: ישששששששששששששששששששששששששששש ועוד משהו, את מקסימה!! אוהבת אותך(ועתה זה רישמי) Mאיה. נ.ב. מה יש לכם מטלפתיה? ומי אמר שהוא לא מאמין בטלפתיה? אני מאמינה בטלפתיה...רק תלוי באיזה רמה מדובר. טלפתיה אני חושבת שכולנו חווים. אבל בואו לא ניסחף ונגזים. בן דיבר על העברת אנרגיות ומסרים לאנשים שאינם לצידך ותוך כוונה מוחלטת לבצע זאת. טלפתיה שקוראת כיד המקרה בלי שהתכוונת...לזה אני מאמינה, פחות או יותר... ואני...תמיד מוכנה להקשיב.."מכל מלמדיי הישכלתי- זה הציטוט הנבחר שלי(גם בכרטיס האישי שלי...)

רק לילה

New member
מאיה מקסימה!!!

תודה לך!!!!! האלית לי כיוך אנקי אל הפנים!!!! נהנתי מכברתך כל רקא (ק במקום האות הסליסית באלף-בית ו-א במקום האות לפני פ) ואני כבר מצפה להפקס סנית!!!! נכון סאני נסמאת כמו מפקרת ככה אם הסקיאות כתיב???
בכל אופן תודה אל אתמול אל סהקסמתם לי כלום סלא לכולם מתאפסר לקבל אותו... ותודה אל המכתב המקסים ססלכת לי!!! אוהבת המון המון יארה!! (אם האות סבאה לפני האות פ)

זהרי

New member
תודה

אז ככה בהתחלה התרגשתי מאוד לא ידעתי מי אתם והרי איני נמצא בפורום הרבה זמן...כאילו שאני נדחף בקומונה לא לי.. אבל.. הוכחתם לי שאפשר אחרת.. שאם כל אחד פותח את זרועותיו ניתן לחבק בכל האהבה שקיימת בעולם... לכם יש את זה בכמויות שאינן מוגבלות...כמו שכל אחד יכול להכנס לפורום ולהרגיש חלק מאיתנו...ללא כל מסיכה או חומת הגנה... והעיקר...הרגשתי תוך רגע שייך..חלק מכם...וכעת אני יכול לומר חלק מאיתנו. וכולכם מקסימים כל אחד בפני עצמו בעל יכולות אדירות של נתינה וכוחות עצומים של אהבה. לך גיל..שלמדת אותי מה זו אהבה ....בחיוך שלך ידעת כיצד לגשר בין חששות ותהיות..ולא שכחת גם לחשוב על כל אחד ואחד כאילו היו אלה בניך הנמצאים והנשארים... אהבתי בך את החברות שלך..לא למעלה מאיתנו אלא חלק מתוכנו...שבית אותי בקסמך. לך קאיה ומרגול...שתיכן כמו זוג אוהבות את אשר האחת יודעת השניה מרגישה תודה לך על כך שנתת לי להרגיש נפלא...עד כמה שידעת למרות כל מה שעברת להעביר את הקמצוץ בתקווה ובסובב אותך...לקחתי ממך מספר דברים שלכאורה לא נראו לך חשובים.. לך מיכל..רציתי ראשית להתנצל בפנייך...היה לי מאוד מביך..והרגשת זאת.. את מקסימה ומאוד הופתעתי מהחום שאת מקרינה..כל כך כמו בכתיבה... רציתי לדבר איתך המון המון...אבל כאילו הלשון עצרה...ואת הרגשת.. אז מקוה שפעם הבאה ....ושמחתי כל כך לראותך..את זה אוליי הרגשת בתוכך.. וקראתי שוב את מה שכתבת וקישרתי עם החברה שלך...שהגיעה... לך שני...ראיתי כיצד נכנסת לכל זה...אבל בין רגע הית כמו חלק מזה.. אמנם בן כל הזמן הסתיר...אבל ראיתי בך משהו מאוד מיוחד..כמו מישהי שכל הזמן מביטה ויודעת דברים..גם ללא מילה בשפתיה...רציתי לקחתך לביתך.. ראיתי שהציבו שמירה עלייך...אז סמכתי על השומר...כי הרי הוא שוטר..
לך דויד..כל מילה שאומר תהא פחות ממה שנכתב או שיכתב... אתה כמו קסם מהלך...כאילו שכל גופך אומר אהבה...אתה שובה באישיותך וכבר בהתחלה הבנתי עד כמה אתה זה אתה...ובהתחלה חשבתי שהחיוך שלי שובה עד שראיתי את שלך... לך Mאיה וואו מה אומר...הוקסמתי...הוקסמתי...ועוד לדעת שאת כמו BROTHER כמו שאומרים בUSA אז בכלל נתת לי בין רגע להשיל מעליי את כל חומות ההגנה שלי...חייכת חיוך רחב...ואני מודה...גם לא הובכתי כשחיבקת... לך בן...מה כבר אומר עליך...החיבוק שלך הוא הנשק שלך...או אוליי הנשק שלך הוא באהבתך לכל אדם...ואתה באמת אוהב...כמו שאני כותב...כולך כאילו אומר..אני מרבל כל אדם באשר הוא...וראיתי זאת בך... וגם כולם נתנו לך בחזרה... לך יערה...אני עוד חושב עלייך..כל כך הוקסמתי מהאישיות שלך...ואומר לך את האמת...הבטתי עלייך כל הערב...וראיתי כל מה שכבר ידעתי כשהבטתי עלייך לראשונה...כל מה שעברת כאילו השתקף בעינייך...ואת הכי בוגרת מאיתנו... דומה שכל מה שכול מה עברנו הינו כאין וכאפס לעומת מה שעברת...ואת ידעת ושתקת...ואני הרגשתי. לך טל...האמת לא יודע מה לומר...דברת איתי...כאילו קראת אותי...וזו אחת הפעמים היחידות שמישהי קוראת אותי...ולא ידעתי מה לומר באותו הרגע וזה לא שלא רציתי...פשוט את הית כל כך מלאת רצון ..מישהי שלא ידעתי כמו שאומרים איך לאכול אותך...אז פשוט שתקתי... ורציתי לומר לך משהו....וזה מכל הלב...תודה לך ... אז לסיכום... ממליץ לכל אחד ואחת גם אם זה היום הראשון שהם נכנסים לפורום...הצטרפו אלינו..היו חלק מאיתנו... אה שכחתי עוד משהו... לאיב....שמחתי לדבר איתך בטלפון...כאילו הית איתנו במאמץ שהשקעת בשבילנו.. ולך רחל..הגם שהית רחוקה מאיתנו...חשבנו עלייך ואפילו הקדשנו לך שיר... אז תודה לכם..לכל אחד מאיתכם... תודה זהרי

deep ocean

New member
:))))))

עכשיו אני מרגישה באסה למה לא נשארתי כבר לישון אצל מישהו?! גם ככה לא נרדמתי אז לפחות הייתי נהנית איתכם.... לא נורא :) רק מרגישה קצת בחוץ.... כל כך רציתי להישאר איתכם אתה לא יודע כמה!

Mאיה

New member
כל כך כייף לקרוא את המילים שלך..

ואיזה כייף שלקחת חלק איתנו. נכון שהכל שם היה אמיתי? זורם? ממש כמו בחיים... עכשיו כשיבוא בחור או אפילו בחורה כמו תמוזB וידברו בגנות משהו שהם לא טרחו לקחת בו חלק, ידברו סתם מהאוויר...נראה לי שיהיו כאן מלא קופצים- שאינם וירטואלים יותר!

וואווו.......

במילים בטח שאי אפשר לתאר את חברי הפורום ובמיוחד אותך, איך מעבר לכל הכאב, הבדידות שחלקת עמנו הצלחת להקרין אדם אוהב, חם, רגיש ואיכפתי אני יודעת שקשה לך לדבר על זה אין לך מושג כמה לי קשה אבל אני מקווה שנמשיך להפגש יחד עם הפורום ולאט לאט נלמד לקבל ולא רק לתת. שיהיו לך חיים מדהימים till we meet again
(איזה כיף שאפילו שקשה פנים מול פנים לחבק בפורום אפשר באופן חופשי ואפילו להרגיש טוב עם זה.....) טל

לכולם- ותגובה לזהרי.

גם אני הרגשתי נפלא.. שייכת.. פורום מדהים. ומי ייתן ונעשה פגישה בעוד 34 וחצי שנה ועדיין נחייך ונאהב ככה. שני

Kaya

New member
יששששששש !!!!!

היתה לי הרגשה שתוכלי להתחבר !!!!! מתוקתי - איזה כיף היה לפגוש אותך (ואת כולם - אבל על זה אפרט אח"כ) העונג היה כולו שלי!!! אוהבת
וכבר מתגעגעת
אני. נ.ב קאיוש מוסרת לך ד"ש.... כל הלילה שאלה - מי זאת שישבה ולא ליטפה אותי אפילו פעם אחת????? אמרתי לה - זה בסדר.... היא כבר מתגברת על העיניין.... היא פשוט לא מודעת לזה
אוהבת.

התכוונת תודה גם לטל לא???? ../images/Emo8.gif

סתם... מתוקה שמחתי מאד לפגוש אותך לדעתי היופי הפנימי והחיצוני שלך מדהים. שיהיה לך שבוע נפלא טל

Mאיה

New member
ומה עוד היה לנו היום?

לא גילינו הרבה... היה לנו מנהל פורום מדהים!! ויש לנו כעת מנהל פורום: מדהים, מקסים, נפלא, מתוק, עדין, ובחור שיודע לחבק(יפעת, לא לקנא!...
) אוףףףף, זה היה מפגש מדהים!

זהרי

New member
אני מכיר את מנהלת הפורום

רק שניה...זה אומר שהיא תעזה לי פרוטקציה? טוב אוליי לא...מה שבטוח עדיין החיבוק שלך עוד מורגש אצלי...
זהרי

Mאיה

New member
זהרייייייייייייייייייייייייי

יה חנפן!!!!!!!!!!!
- הסמקתי, רואים? Brother, מה אתה עושה ער בשעה כזאת??? (כאילו שאני לא יודעת...) פויה!! אני מקווה שהחיבוק שלי לא העיק, כי קראתי עתה שלא הרגשת פתוח מספיק לחיבוקים.. אני פשוט הלכתי עם התחושות שלי... מקווה שלא התעלקתי. next time...חיבוק מוחץ!! לא כמו החיבוק הלפלפי של תפוז(אלק, פוס ידיים החיבוק שלהם...לא יכלו להביא חיבוקי סגור...כזה שאתה מרגיש שאתה באמצע חיבוק? לא כאילו אתה צריך להתחנן
-רואים על מה אני מדברת?)
anyway, אוהבת, Mאיה(מנהלת ליום אחד- איזה כייף לרשום את זה!
)

זהרי

New member
טוב אז ככה יהיה בפעם הבאה

את ידי אפרוש אקלוט אותך בין הזרועות חזי מול חזך יצמד ברוך גופי יתחכך בגופך בחום ואז אשק לך על הלחי אטעם את עורך בי ואלחש לך Mאיה שלום ואדאג שגם להתראות.. זהרי

Mאיה

New member
מה ביקשתי בסך הכל??

חיבוק לא היית מסוגל לתת היום, אתה כבר מבטיח ארוטיקה?? זה כי אתה בטוח שלא תהיה מסוגל?? אהממממ...

זהרי

New member
את יודעת Mאיה

אני לעולם לא מבטיח את מה שאיני יכול לקיים אז אני מודיעעעעעעעעעעעעעעעעע פעם הבאה ליד כולםםםםםםםםם ממני אלייך מנהלת יקרה חיבוק אוהב חיבוק מחמם חיבוק של אור שיעשה לך רק טוב... ואני יודע לחבק ..והאמת גם לעסות...רק שראיתי את טל...והתגמדתי לידה... היא כל כך מתוקה... זהרי

למעלה