אז מה דעתכם?

אז מה דעתכם?

למה בריטני הכי שווה וכל השאר לא? מה גורם לה להיות מיוחדת? מעל כל השאר (מדונה, כריסטינה, קיילי, מאריה?)

xtina 4 ever

New member
עיניין של דעה.../images/Emo210.gif

למה אני צריכה להסביר את הדעה שלך על בריטני? לי יש דעה שונה. אני לא חושבת שהיא יותר מיוחדת מאף זמרת שפירטת.

Misstoti

New member
../images/Emo28.gifמי אמר .??

בריטני שווה מאוד !!Q ומי אמר שהשאר לא ?? ואני יגיד לך מה גורם לה להיות מיוחדת:זה שהיא שרה מדהים !! וזה שהיא יפה !!

Britney Style

New member
...

לפי דעתי בריטני נשמעת יותר טוב מכל הזמרות שציינת (חוץ ממאירה) היא רוקדת מדהים ונותנת שואו מטורף בכל הופעה! ובנוסף לזה היא חמודה, עממית ,לבבית וצנועה. והכי חשוב יש לה עוד את כל הקריירה לפנייה היא מאוד צעירה ויהיו לה עוד המון תקליטים להוציא ובעוד המון סוגי מוסיקה להתנסות.

דעתי בנושא../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

בריטני מיוחדת מכל מיני סיבות שעושות אותה מי שהיא. בריטני הייתה הראשונה שהכניסה אותי לעולם הפופ וגרמה לי להתחיל לאהוב את זה,עד התקופה בה בריטני פרצה אל התודעה אני לא זוכרת את עצמי בכלל שומעת מוזיקה. בריטני גרמה לקראש,היא שברה את כל מה שהיה נהוג והיא גם הביאה איתה משהו חדש ורענן שקשה שלא לאהוב. אם מסתכלים על התקופה של פעם,בריטני הייתה האחת והיחידה,בניגוד להיום,שעוד 100 כוכבות פופ משודרגות מקיפות אותה,והן כמובן ממשיכות את דרכה שלה כביכול. היא הייתה היחידה שעשתה את זה לפני כולם,היא הביאה את זה,היא התחילה עם זה. אני גם חושבת שבריטני מיוחדת בגלל עוד הרבה סיבות. היא תמיד היא,אף פעם לא נכנעת לאחרים,היא תמיד עושה מה שבראש שלה,אין לי גבולות ואני אוהבת את זה
יש לה את כל מה שמחפשים בכוכב כדי להעריץ אותו - היא מפורסמת[אין אדם שלא מכיר אותה,פשוט אין!],היא מוכשרת,היא יפהפייה והיא פשוט גורמת לך לאהוב אותה. יש לה יופי כובש ואופי מקסים,היא אדם טוב לב ומתוק שאי אפשר פשוט לא לאהוב. ועל כך היא מיוחדת
בכל אופן,אני לא חושבת שכל השאר לא שווים,היום אני למשל מאזינה בכמויות לזמרות שונות וזמרים חדשים ואני לא אגיד שהם פחות טובים מבריטני,כי מן הסתם שהם לא יהיו פחות טובים ממנה. היום לא קשה ליצור מוזיקה טובה,היום יש את הכל בכדי לעשות זאת והכל ממוחזר,2 דקות והופ,להיט חדש שמתנגן ברצף ברדיו. אבל מה שהיה בתקופה של בריטני היה מיוחד וחדשני,השירים שלה שפעם שמעתי מרגשים אותי גם היום,אחרי ששמעתי אותם כמעט מליון פעמים[בלי הגזמה],פשוט אף פעם לא נמאס מזה. פעם הייתה רק בריטני אחת ויחידה,ומסביבה לא היה אף אחד שיחקה אותה או שיחליף אותה היום יש כ"כ הרבה בובות ברבי מזמרות שכבר קשה לדעת מי באמת טוב ומי לא. אבל בריטני תמיד תהיה המלכה
,ולא משנה מה יגידו לי או כמה ישכנעו אותי שלא.

למעלה