אז....מה דעתכם?

coral chan

New member
../images/Emo210.gif לא לא לא!

אוף נו בוריס ניסח את זה כל כך גרוע~~ אני אסביר לכם: נגיד יש שעתיים של תחרות (אולי יותר, לא יודעת), שעה תוקדש לעליית קוספליי לבמה והשעה הנוספת תוקדש למסקרייד. בשעה הראשונה, המתחרים שיעלו לבמה יעלו רק כדי להציג את הקוספליי שלהם לקהל, ומתחרים אלו הם אלה שעברו את האודישנים שבוצעו בבוקר\צהריים, ומתוך כל המתחרים האלו שעלו יבחרו המנצחים בשלל הקטגוריות השונות. הם מתכננים להעלות מספיק קוספליירים, כך שלא יהיה מצב שמישהו פה לא יעלה, אל תדאגו. XD הם לא יגבילו את זה רק להכי-הכי-הכי טובים סטייל-עינב. בשעה של המסקרייד יעלו הקטעים שעברו את האודישנים. מובן? לפי דעתי זה אחלה. 3:

gogatsu

New member
תודה לאל על הפרשנות של קורל...

לדעתי זה מעולה, אבל די מזכיר את מה שהם עושים תמיד (כאילו, זמן קבוע ופרסים לזה וזמן קבוע ופרסים לזה). אני מניחה שאת כל הסיבוך הזה הם עשו כדי להסתיר את העובדה שהם בעצם רוצים לעשות סינון של כל הfail שמגיע בד"כ XD

BomberBY

New member
זאת המטרה אחרי הכל

כי אף אחד לא רוצה לראות על הבמה 250 איטאצ'י ועוד 200 רייטו ו150 אל. אז בעיקרון, אני לא מאמין שמישהו מהרצינים פה בפורום לא יעלו, אבל הגרועים באמת ירדו.

אם ככה...

אז סבבה!!! ^^ FINE WITH MEH~~~~ :D אני פשוט הבנתי בהתחלה שלא יהיה אנשים שעולים להתחרות בלי מאסקרייד, אם ככה זה סבבה לגמריי. ואגב בוריס צודק ב-100% בקשר לארגון יותר טוב של התחרות כי כל שנה התחרות נורא מבולגנת ולא מאורגנת טוב..... אה ובוריס תמשיך להיות המנחה אתה ענק D: אני חושבת שצריך לפתח הרבה יותר את המאסקריידים בארץ אבל הבעייה היא שאין כל כך הרבה אנשים כמו בארה"ב, ולכן זה יוצר סבירות יותר נמוכה של אנשים לעשות את זה.... בעייתי במקצת, אבל אם יהיה לפחות 3 מאסקריידים טובים זה כבר שווה את זה!

HeineW

New member
זה יגדל כמו תחרות הקוספליי...

ב2005 היו אולי 10 קאסטים ו20 אנשים שעלו לבמה השנה היום איזה אלף איש על הבמה @_@

Keitarou

New member
XDDDDD

בוריס ,מה קרה ליכולת ההתנסחות שלך!? בכל מקרה.. פנאן.. =)

Winged Serpent

New member
היה לי המון מה לומר ולא שמרתי על סדר

אני אשנה את זה ברגע שיפסיקו לדפוק לי בראש עם פטישים

Winged Serpent

New member
ההודעה שונתה למשהו יותר יוזר-פרנדלי

אם כי אנשים עדיין שואלים שאלות מסוימות, אני מניח שזה בלתי נמנע -_-; ואגב הייתי חולה, וכשעבר החום החלו כאבי הראש. אבל אני בריא ומשופר עכשיו!

meianeko

New member
אני בעד~

ואם זה אכן כמו שקורי אמרה, זה מעולה. העניין של השיחה עם השופטים לדעתי הוא המבורך ביותר, בייחוד בשביל האנשים פה (ובמקומות אחרים) שמשקיעים מזמנם ומרצם ותופרים את התחפושות שלהם בעצמם, ומנסים להיות הכי מקצועיים שאפשר, גם אם אין להם את הידע המתאים, כמוני למשל. קצת נמאס לי שנה אחר שנה (למעט פורים הזה, כמובן) להשקיע תקופה ארוכה בתחפושת ולהפסיד למישהו ששילם *אולי* קצת יותר ממני והלך לתופרת. לא שאני עושה את זה כדי לזכות, אני באמת נהנית מזה, אבל פורים שעבר קצת הוציא לי את הרוח מהמפרשים.. ואם כבר בזאת עסקינן, אני לא חושבת שלא צריך לתת מקום לאנשים שהלכו לתופרות, ממש לא. אבל אולי כדאי לתת להם איזו קטגוריה נפרדת, או כדי לא לפגוע בהם באיזושהי צורה, לשים אותנו בקטוגוריה נפרדת, של "הום-מייד" או משהו... ודבר נוסף, אולי כדאי גם לעשות סינון של הלייב אקשן.. או לפחות לראות את הקטעים קודם ולוודא שכולם ראויים לעלות לבמה, לא מבחינת יכולת המשחק/שירה/ריקוד/עמידה על הראש של אנשים, אבל לפחות לבדוק שהתוכן ראוי... ואני עדיין מסכימה, באופן כללי, לא רק בקוספליי, שחסל סדר האמריקניזציה הזאת (ואני סוג של אמריקאית @_#"), אבל אני בעד זה בכל אופן.. ובוריס.. - ג'רי סיינפלד! אתה אדיר! תמשיך ככה~ נתראה בפורים~

coral chan

New member
../images/Emo210.gif יהיה סינון של המסקרייד לפני הקום עצמו

וכרגע אני לא בעד להפריד בין הום מייד לבין תופרת, כי אין מספיק מזה ואין מספיק מזה. מה שכן, אני בעד קטגוריה לתפירה הכי טובה ודברים פרטניים כאלו. אבל בקטגוריות כלליות יותר כמו הקוספליי הכי טוב או הקוספליי הכי דומה, גם תחפושות שהם לא הום-מייד יוכלו לזכות.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif עודכן! ../images/Emo41.gif

בוריס (ואני) ניסחנו מחדש את ההסבר לתחרות הקוספליי והמסקרייד, ועכשיו הוא עידכן את ההודעה באמא"י. ^^

מצויין! נשמע טוב~

אם זה יקרה אז סוף סוף תהייה תחרות קוספליי נורמלית בארץ... הוריי D:

saarshemer

New member
דעתי בנושא

נראה לי שהמהלך הזה בוצע בזמן... אך מאידך יביא עמו "ציריי מעבר" כרגע נוצר מצב שבו יש יותר מדיי קטגוריות שאפשר לזכות בהם: תפירה דמיון לדמות מסקרייד קאסטים וכו... מה שיגרום לקוספליירים לרצות להשתתף בכל התחרויות ללא קשר לאיכות הקוספליי ("היי, יש לי הזדמנות לעלות עוד פעם לבמה אבל הקוספליי שלי לא משהו.....נו מילא") נכון שיש סינון של שופטים, אבל אני ממש לא מקנא בשופטים אם זה מה שהולך לקרות

meianeko

New member
לדעתי ריבוי קטגוריות זה מצוין

כי זה נותן הזדמנויות לכמה שיותר אנשים, ואנשים שונים.. (AKA לא רק האנשים הקבועים שנחנשבים להכי טובים...) הסינון ימנע את זה שיעלו אנשים שלא צריכים לעלות וישאיר רק כאלה עם פוטנציאל לזכות בקטוגוריה כלשהי, וזה לא שיכריזו על קטגוריה ואז אנשים שחושבים שהם מתאימים יעלו.. כל מי שיותר לו לעלות יעלה פעם אחת והשופטים יחליטו באיזו קטגוריה מגיע לו לזכות, אם בכלל..

גם אני בעד ריבוי קטגוריות

זה מגניב וכייף שיש הרבה קטגוריות שאפשר לזכות בהם~ ולפי מה שמיכלי אמרה D:

למעלה