אז....מה דעתכם?

Serf SaN

New member
מממ

אתם יודעים, אם אף אחד לא יגיד את דעתו, התחרות קוספליי החדשה תישאר ככה. לטוב או לרע. P: אם עדיין לא הבנתם, זה הקונספט החדש שהולך להיות מהיום והלאה בכנסי אנימה בישראל. כדאי לקרוא. [גם כי אם אתם מתכוונים להירשם לתחרות בגאקקון, אתם צריכים לדעת את החוקים קודם. ס.ס]

innocence

New member
זה לא ממש לטעמי.

מצד אחד אני שמחה שיהיה סוג של סינון, אבל מצד שני הוא אומר שוב ושוב שהמטרה הסופית היא להפוך את התחרות למסקרייד, ואם אין לי כישרון שירה/משחק/ריקוד? האם זה אומר שהתחפושת שלי פחות טובה? והאם בעקבות ההעדפה לקטעים כאלו מספר הקוספליירים "נטולי הכישרון" תקטן? אם כן, זה לא הוגן בכלל ואני לא אוהבת את זה.

Serf SaN

New member
גם אני לא ממש מחבב את זה,

להגיד לך את האמת. זאת אומרת, שככל שיהיו יותר לייב-אקשנים, ככה תקטן ההזדמנות שאת, אני, וכל קוספלייר טוב אחר נעלה על הבמה בכלל. כאילו היחס הוא שאנחנו מדרגה שניה, וצריכים לחכות שיתפנה מקום בלייב-אקשן ואז יתפנה גם מקום בתחרות קוספליי עצמה, ואנחנו נוכל להכנס. כי לא ממש בא לי לעשות לייב-אקשן. אני רוצה להציג את הקוספליי שלי כפי שהוא, ע"פ רמת התפירה והביצוע. ובמיוחד לא אחרי הביזיון שהיה בתחרות הלייב-אקשן הקודמת, יקח לי קצת זמן עד שאני אבטח באמא"י שהם באמת מסוגלים לבצע דבר כזה בצורה רצינית.

innocence

New member
וגם לא אמור להיות קשר לדעתי.

תחרות קוספליי היא תחרות קוספליי ותחרות לייב אקשן (או "סתם" לייב אקשן) הוא קטגוריה משלו. למה זה צריך לבוא אחד על חשבון השני? ואם יש לי קוספליי מדהים ונפלא ומדוייק, אבל יש לי פחד במה? שגם העלייה על הבמה כרוכה בהרבה אומןץ, עכשיו ידרשו ממני גם להפגין ביטחון עצמי ולשיר ולרקוד? ואם אני לא מצחיקה? או לא יודעת לכתוב טקסטים מעניינים? או סתם הדמות שלי ממש לא כזו מעניינת שיש לי מה להציג איתה? (ואם מישהו מתחפש למאנה, הוא אפילו לא מדבר!) לא ירחק היום שגם החוקים האלו לא יחזיקו.

דעתי בעיניין....

מצד אחד הסינון מעולה, מצד שני רק מאסקרייד זה פשוט לא זה, אפילו בכנסים בחו"ל יש אנשים שעולים ל WALKS ON כמו שלמשל עינב עשתה, ולא מציגים משהו של ממש. (חוץ מהקוספליי כמובן XD) אני אישית בעד סינון קוספליירים, וכן, עד כמה שזה נשמע רע..... אם יש קוספליי שנראה כמו הצרות שלי לא צריך להעלות אותו. וסורי שזה נשמע מגעיל, אבל זה ממש לא הכוונה לאנשים שפחות טובים בתפירה... או וואטאבר. אלא לאנשים שלא משקיעים ואומרים טוב הבגד הזה דומה, נגזור קצת את זה..... ויצא אותו דבר. כי זה לא משמעות קוספליי, בקוספליי צריך להשקיע... ואפילו אם יש מישו שלא ממש מבין בתפירה אבל משקיע ורוצה להשקיע, רואים את זה. אני בעד גם פגישת כל קוספלייר עם השופטים, להראות תמונות ושיצלמו אותו. זה רעיון אדיר ומקצועי. אבל לא רק מאסקרייד!!!! כלומר, שיהיה כלול בזה גם WALKS ON! כי למשל אם יש מישהו שמתחפש לדמות ואין לו קאסט, אז כן... לפעמים באמת יש לו איזה מופע להציג. אבל לרוב.... אין, וזה מבאס כי לרוב יש קוספליי של יחידים ממש מושקעים שראויים לזכות.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif יהיה שיפוט על תחרות קוספליי

עם כל הקטגוריות שהיו בפורים + קטגוריה חדשה לתלבושת בי"ס הטובה ביותר, ויהיה שיפוט על המסקרייד. עד כמה שאני יודעת, על המסקרייד לא יהיו קטגוריות ויהיה מנצח אחד עם המסקרייד הטוב ביותר.

XannieChan

New member
בעד כמעט הכל

אבל יש לי פחד במה אז מסקרייד זה לא בשבילי :\

Matereya

New member
^^^^ מה שניצן וגאיה אמרו

זה ממש מטומטם לחבר שתי קטגוריות שונות ביחד...כאילו...קוספליי ומאסקרייד זה בכלל שמים ומים <_> אני לא מבינה את החיבור חוץ מהעובדה שאותם אנשים שעושים קוספליי יכולים גם להציג איתו מופע משלהם. זה עוד יותר מטומטם שזה בא על חשבון הופעת יחידים. WTF? >>" אני, כאמור, בעד הסינון. באמת יש אנשים שסתם זרקו על עצמם בגדים ולדעתי לא צריכים לעלות לבמה. צריך אולי לארגן אפילו במה נפרדת שבה כל אחד יוכל לעמוד ולהצטלם (היה משהו דומה, אבל זה לא היה מספיק לדעתי, או שזה היה רק בכנס אחד). אבל צריך גם לתת צ'אנס לאנשים שלא ממש מבינים בתפירה ובכל זאת משתדלים הרבה. והרעיון של שיחה עם השופטים + הצגת התהליך=מצויינות. רק שבאמת יישמו את זה כבר ועמדו מאחורי המלים וההבטחות שלהם @.@

happy berry

New member
פףףף:/../images/Emo210.gif

גיא אתה עילג,מה יש לא להביןD: אז ככה, לפי דעתי סגנון התחרות החדש גרוע מכמה סיבות~ דבר ראשון,המערכונים בארץ [אוקיי,לא רק מערכונים,גם קטעי שירה ~אלאס~ וריקוד] לא בדיוק ברמה גבוהה מספיק בשביל לבסס עליהם תחרות קוספליי שלמה. וגם אם המערכונים בארץ יהיו ברמה טובה,נניח,עדיין ההגברה תהיה דפוקה [תשתדלו לא להיות אופטימים] וזה יהרוס את כל המערכון,גם אם הוא היה בעצם ממש טוב. דבר שני, הכנת קטע היא לא ערובה לקוספליי טוב,יכולים להיות 10 קאסטים שיעלו קטע,אבל מה,התחפושות שלהם יהיו מהגהינום [ולא במובן הטוב של הגהינום]ולעומתם חבורת קוספליירים עם תחפושת מושקעת וטובה שלא זכו לעלות,כי הם לא עשו קטע. תגידו אם משהו נראה לכם דפוק פה. דבר שלישי,לא כולם יכולים להעלות קטע,לא כולם רוצים להעלות קטע,ולא לכולם יש את האומץ להעלות קטע. אז בואו פשוט נגביל את כולם,כי אם אתם לא רוקדים/שרים/סטנדאפיסטים פוטנציאלים . דבר רביעי ואחרון [ונראה לי שכיסיתי פחות או יותר את כל מה שרציתי לומר]-תבינו שלא כל מה שעושים בארה"ב צריך לעשות גם! דאמט!!!! אז ככה עושים בארה"ב,אז מה?? זה לא אומר שזה טוב,ההפך הוא הנכון-אם ככה עושים בארה"ב,צריך להשתדל מאוד שלא לעשות ככה גם כן. שום דבר טוב לא יצא מהמקום הזה. סליחה אם ההודעה תוקפנית מידי,אני חולה ועצבנית.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif אבל לא ככה הולכת התחרות ;-;

עליית קוספליי בנפרד ומסקרייד בנפרד בלי קשר בין השניים!

innocence

New member
זה לא מה שמשתמע מההודעה.

"משם, מי שיעלו למסקרייד הם הקוספליירים הטובים ביותר. ככל שיהיו יותר מערכונים יעלו פחות קוספליירים "

Winged Serpent

New member
אנחנו לא מנסים לעשות את זה רק כי זה מה שנעשה

בארה"ב, אנחנו מנסים לעשות את זה כי להמשיך כמו קודם אי אפשר. אז כן, אפשר היה להישאר עם תחרות קוספליי עם סינון בלבד ואני מניח שחלק מהאנשים היו מרוצים, אבל למה לא לנסות להעלות את זה לרמה אחת גבוה יותר? למה לא לתת לקהילה צ'אנס להעלות תכנים משלהם? וחוץ מזה, עם רמת הפסימיות שמשתמעת ממך ("גם אם המערכונים בארץ יהיו ברמה טובה,נניח,עדיין ההגברה תהיה דפוקה [תשתדלו לא להיות אופטימים] וזה יהרוס את כל המערכון") אני יכול לשאול אותך - מה הטעם לקום היום מהמיטה? גם ככה הולך להיות חרא יום. מעבר לזה, אני אשנה את הניסוח מאחר ונראה שדי הרבה אנשים לא הבינו את כוונת המשורר (I am the poet). וגם אני חולה, משתדל לא להיות עצבני.

happy berry

New member
....

"עם רמת הפסימיות שמשתמעת ממך ("גם אם המערכונים בארץ יהיו ברמה טובה,נניח,עדיין ההגברה תהיה דפוקה [תשתדלו לא להיות אופטימים] וזה יהרוס את כל המערכון") אני יכול לשאול אותך - מה הטעם לקום היום מהמיטה? גם ככה הולך להיות חרא יום." באמת שהיה לי הרבה מה להגיב לך,אבל המשפט המאוד חביב הזה הוציא לי את כל החשק. ועם כל הכבוד,אני לא פסימית,אני ריאליסטית.

Winged Serpent

New member
התכוונתי למינימום של עוקצנות וללא רצון לפגוע

בהודעה שלי, אז התנצלות עמוקה אם זה העליב אותך. מה שכן, אני מבקש ממך לתת לנו צ'אנס. אנחנו מנסים כי אכפת לנו והתמורה שלנו הוא ההנאה שלך, וכשאת מתבאסת אנחנו מתבאסים (עד לגבול מסוים). בגלל זה התוכניות שלנו נעשות למען הכיף שלכם ואם אנחנו מרגישים שמשהו לא יעבוד אנחנו משנים.

למעלה