אז מה אתם הייתם עושים עכשיו?

• פותח הנושא scso
  • פורסם בתאריך

MOR149

New member
הוא בהרבה יותר טוב

לא יודע איך הוא משעמם פה אנשים. אחד הגדולים שהיו בשנים האחרונות בWWE. גם בזירה הוא לא כזה גרוע כמו שעשו ממנו. היחיד בעיניי שהוציא מבאטיסטה את 2 מתוך 4(ה2 האחרים זה עם פינלי וטייקר) קרבות טובים בקריירה של המגודל. אני מאמין שאם הוא היה במקום סינה אלוף לשנה הוא היה מספק יותר תסחורה. סינה מאוס מהתחת כל קטע שלו ממוחזר אם זה בראיון או אם זה בזירה.

Sid

New member
../images/Emo45.gif

מעדיף בכל יום נתון את קנדי על סינה.

אני אפתיע ואומר

שאני לא מת עליו על המיקרופון. מהפרומואים שלו שראיתי, הפרומו היחיד שבאמת אהבתי היה ברסלמניה 23. בסדר, הוא מתאבק נחמד על המיק והוא באמת אחד הטובים כיום על המיק ב-WWE. אבל זה לא כזה הישג גדול. כבר מזמן אין לנו מתאבקים כמו רוקי, אנגל, ג'ריקו, אוסטין, אדי, מייקלס ואייץ' שבאמת היו גאונים על המיק. אם תשים את קנדי מולם, הוא יהיה מתאבק מאוד נחות. גם אם רוד דוג היה כיום ב-WWE, הוא היה אחד המתאבקים הכריזמטים ביותר. תקראו לי "מישהו שחי בעבר" מבחינת רסלינג, אבל ככה זה. מאז הפרומו של מייקלס במונטריאול, לא היה פרומו אחד ב-WWE שאשכרה ריגש אותי/עורר בי התלהבות.

Hulk Rules

New member
גם קנדי ממוחזר, אם זה בראיון ואם זה בזירה

לא ראיתי ממנו שום שיפור ביכולות שלו בזירה, בין אם זה בברול, טכני או אוויריות. לא ראיתי ממנו תרגילים חדשים (וברכיות לא נחשבות לתרגילים). ראיונות ופרומואים? כלום ושום דבר, כל פעם אותה צעקה למיקרופון, והשטיקים הרגילים של היל בינוני. עובדה שהפרומו הכי זכור שלו השנה היה בו הוא פיספס את המיקרופון שירד מלמעלה.

ירון316

New member
מה שאני הייתי עושה...

בתחילת נו מרסי וינס יוצא ומודיע שבמיין איבנט יהיה קרב מרובע על אליפות ה-WWE שבתוכו רנדי אורטון, שני מתאבקים שיוכרזו במהלך האירוע ומתאבק אחד שיעשה קאמבק. במהלך האירוע יוכרזו קנדי ולאשלי כשני המתאבקים הפעילים שייקחו חלק באירוע. בכל מהלך האירוע, תתמקד המצלמה ברמזים באיזור הלוקר רום, כגון תלבושת הזירה של ג'ריקו שתלוייה באחד הארונות, שלט של SAVE US 222 על איזשהו קיר, שלט של "האלוף הכי גדול שהיה חוזר" ודברים כאלה. במיין איבנט, יוצאים לפי הסדר קנדי, אורטון ולאשלי ומסתכלים כולם על הטייטנטרון כשעולה הווידאו של SAVE US 222. לאחר הווידאו כמה שניות המתנה מתחילה המוזיקה של ג'ריקו ועל האייפרון עולה.... JBL. הוא צוחק על הגיקים של האינטרנט שממציאים לעצמם תיאוריות קונספירציה ואומר שכריס ג'ריקו עושה מספיק כסף מהופעות ולא צריך את כפיות הטובה שלהם. הוא מציג את המתמודד הרביעי, אומאגה, שניצח בקרב מוקדם את טריפל אייץ' ברמאות כלשהי. הקרב מתחיל ובמהלכו, עוברים למאחורי הקלעים שם מוצאים את JBL שוכב מחוסר הכרה מתחת לשלט שהראו מקודם של SAVE US 222. בסיום הקרב בו מנצח רנדי אורטון, מופיע שוב הקליפ של SAVE US 222. ג'ריקו סוף סוף יוצא לפופים אדירים, חותך פרומו ומודיע לרנדי אורטון שהוא לא יחזיק בתואר לזמן רב. הרי לכם קאמבק מפתיע, פיוד מעניין ורייטינג לראו שלמחרת.

MOR149

New member
אממ

יש מלא אפשרויות שאני לא יתנגד. קרב משושה עם ג'ף קנדי אורטון קרליטו מיק פולי וג'ריקו
חלוםםם. אם ניהיה מציאותיים אז אפשרי בהחלט לארגן קרב בין אורטון לטייקר לא שאני ישמח לאחד כזה אבל טייקר יכול לבוא לקראת התואר הזה ולהחזיר את התואר שמגיע לו. אני מאמין שזה גם יקרה כי יש מחסור בראו עם פייסים. ג'ף מול אורטון זה כמו קרב ראו כזה מעפן בלי עניין. קנדי צריך לקחת את התואר במניה. אומגה וטריפל לדעתי לא יכנסו לקרב הזה. מסיבה פשוטה. לאומגה ולקנדי לא יתנו את התואר עכשיו בגלל האשיות(זאת רק דעתי) וטריפל לא נראה לי ירצה לזכות בתואר בצורה כזאת מאז החזרה שלו. נקווה שיעמידו מיין איבנט טוב וששלטון בנג'ימן יקח את התואר.

Break The Wall

New member
לא יקרה לעולם.

WWE מכבדים את אליפות ה-WWE, ולא משתין עליה בקשת כמו אליפות הקרוזוייט.

pufpuf

New member
אבל זה מה שהם עשו

אחרי שאדג' נפצע, וקאלי והורסוויגל זה פחות או יותר אותו דבר רק שכל אחד מהם נמצא על הקצה השני של הסקאלה...

Break The Wall

New member
נכון..

אבל יש הבדל. הזכייה של קאהלי הייתה יותר לגיטימית מכיוון שהזכייה שלו הייתה אמינה. הוא גבר עליהם כי הוא גדול ויש לו "כוח", וזה לא שהוא בא וגנב את התואר. גם אחרי הפיודים שלו מול טייקר ואחרים הוא היה אמין יותר לזכייה, למרות שאתה צודק, יש להם בערך אותו כישרון בהיאבקות.

אסף Day

New member
מה?

נראה את קאלי עושה ספלאש מסולם קטן כמו שיש בחנויות נעליים...

pufpuf

New member
אתה בהחלט צודק בקטע של הלגיטימיות

ואין ספק שקאלי הוא יותר לגיטימי, אבל בשורה התחתונה (לפחות לטעמי) כשהוא זכה באליפות, כן הרגשתי שה WWE משתינים על החגורה בקשת. לצערי, לאור זה שאני לא רואה מה עוד יש להם לעשות עם קאלי בסמאקדאון, אני לא כל כך משוכנע שהם לא עלולים לעשות את זה שוב בנו מרסי...

nadavr1

New member
אני היחיד כאן שרואה את הפלוס בלתת לקאלי את

אליפות העולם? נכון שאנחנו "החכמים" לא נהנה מקרבות האליפות, אבל תנסו להסתכל על זה מנקודת מבט של מארק תמים. אליפות העולם מבחינתו יושבת אצל הענק המאיים קאלי, ועכשיו נשאלת השאלה מי הגיבור שיצליח להביס אותו בשביל האליפות.. בטיסטה עשה זאת לפני כמה שבועות ב-PPV, ובעיני הילדים הוא יצא גבר-גבר..

Nurd4Life

New member
ענקים הם כביכול אובר עד שהם מפסידים

אז הם אמורים להיעלם במהירות. קאלי הפסיד 3 הפסדים נקיים כבר בחצי שנה האחרונות, שניים מול סינה ואחד מול באטיסטה. זה הזמן שהוא יתפוגג לו ביקום.

nadavr1

New member
התכוונתי לזה שנתנו לו את האליפות כשזה קרה

ולא לזה שיתנו לו את האליפות עכשיו. ואני מסכים עם זה שבאמת עכשיו שקאלי הפסיד את האליפות לבטיסטה אז הגיע הזמן שהוא יעלם..

pufpuf

New member
למה שנסתכל על זה ככה?

זה העלה את הרייטינג של סמאק או את הביירטס? לא, התגובה של המארק התמים לקאלי כאלוף הייתה להעביר ערוץ או מקסימום לפהק.

Sid

New member
השתינו על האליפות הזאת בקשת

כבר ברגע שהפכו אותה לצעצוע מסתובב.

למעלה