אז מה אתם הייתם עושים עכשיו?

• פותח הנושא scso
  • פורסם בתאריך

Sid

New member
מקווה מאוד, אין סיבה שלא

סינה מן הסתם גם לא יכול לרדוף אחרי התואר, אז אין צורך בחגורה שמאפיינת אותו כאשר שני יריבים שלא קשורים אל סינה יתחרו על התואר.

meidadc

New member
האמת היא שזה נכתב בצחוק

אבל מדהים לראות שזה הוציא מכם תגובות ריציניות.. זה מראה את רמת הציפיות הנמוכה שלכם מה WWE

meidadc

New member
האמת היא שזה נכתב בצחוק

אבל מדהים לראות שזה הוציא מכם תגובות ריציניות.. זה מראה את רמת הציפיות הנמוכה שלכם מה WWE

Nurd4Life

New member
מה יעשו/מה אני הייתי עושה

מה יעשו : לפי דעתי זה זמן טוב מבחינתם לתת לטייקר את האליפות. אני בטוח שהוא ישמח לזכות באליפות המרכזית ולא במשנית של סמקדאון, הוא הרבה מאוד זמן לא היה ברו, ואפשר לתת את טייקר-אומגה שעוד לא ראינו, טייקר-אורטון שלא היה כבר כמעט שנתיים, וגם ככה אין משהו מעניין לעשות איתו בסמקדאון. מה אני היתי עושה : נו מרסי כל כך ריק מקרבות, שאפשר פשוט לעשות את זה אירוע שמקדש את אליפות הWWE. כמה קרבות כבר הכריזו? 5 כולל אליפות הWWE? זה אומר שיש 4 קרבות, אחד מהם זה קרב נשים. אפשר לעשות טורניר מצ'וקמק שממנו יצא קרב טריפל טרת' במיין איבנט : אורטון יעפיל אוטומטית לקרב כי הוא מגיע לו, טריפל מול אומגה יהפוך להיות קרב העפלה, יחד עם באטל רויאל עם כל המשתתפים של רו שממנו יצא המתאבק השלישי.

ggaall1

New member
הייתי מאוד רוצה..

שטריפס, ג'ריקו, ריי או אפילו ג'ף או מאט הארדי יקחו. אפילו אורטון זאת אפשרות סבירה.. נראה לי שאני ייצא מרוצה בסך הכל כי אני אוהב כרגע את רוב המאיין איבנטרים בראו חוץ מקנדי.

קורקרצה

New member
לפי דעתי...

צריך לתת את התואר למישהו כמו ג'ף הארדי. נמאס כבר לראות את החגורה הזו סביב המותניים והכתפיים של מתאבקים שהדבר היחיד שהופך אותם למתאבקים זה רק בגלל שהם נכנסים לזירה ועושים דברים מוזרים שם. למרות שהריצה של סינה עם התואר הייתה מרשימה, היא לא הייתה כזו מדהימה. חוץ מקרב נגד שון מייקלס, כל שאר הקרבות של סינה לא היו שווים בגרוש, אפילו הקרב נגד לאשלי ונגד אורטון. אני חושב שצריך לתת לאיזה פייס כמו הארדי החזיק את החגורה ולתת לו פיוד נגד אורטון או מישהו אחר. לתת לטירפל H את החגורה זה יהיה נחמד, אבל זה לא כזה שונה מסינה, כי שניהם אהובים על ידי הקהל של WWE ושניהם לא המתאבקים הכי טובים של הדור (אייץ' יותר טוב, אבל הוא עדיין לא מספק את הסחורה כמו מתאבקים אחרים). אנשים צריכים להבין שתקופה אחרת החלה בהיאבקות, תקופה בה הקהל מתלהב יותר ממהלכי היי ריסק מדהימים (
כמו זה שפול לונדון עשה בRAW האחרון
). מהלכים שמתאבקים כמו אייץ' כבר לא עושים כלום לקהל שבאמת יודע מה היא היאבקות ולא לקהל המטומטם של WWE. אני חושב שהארדי יכול להיות אלוף טוב, ואם לא הארדי אני בטוח שיש עוד אנשים ברוסטר של WWE שמוכנים להפוך לאלופים. אבל אם נכנס לראש של ויני מאק, אתם תראו את קאלי או מארק הנרי לובש את החגורה וכל הרוסטר עושה לו ג'ובים. במקרה הטוב נקבל את אורטון או מר קנדי בתור אלופים, במקרה הרע נקבל את הורנסווגל בתור אלוף. הדבר היחיד שיכול להציל את התואר זה אם כריס ג'ריקו באמת ישוב לWWE ויקח את האליפות, אבל אני לא בטוח שזה יקרה ביום ראשון הזה. טוב אפשר לצפות רק לטוב או לרע, נקווה שלטוב...

KentaFuji

New member
מה?

ג'ף הארדי הוא לא(!) מתאבק שיכול להיות אלוף. אין לו "איכות כוכבית", כן, הקהל אוהב את הארדי, אבל לא כמו את סינה/HHH. אתה יכול לראות ראו שג'ף הוא ההדליינר שלו? שבתחילת התוכנית יש אנגל שלו בזירה, באמצע פרומו בבאקסטייג' ובסוף קרב מיין איבנט? אני בטוח שלא, יכולות המיק שלו לא טובה בכלל. חוץ מזה, ג'ף הוא סתם ספוטמאנקי, חוץ מלעשות סאוונטון בומב(לא חשוב מאיפה), ולג דרופ(וגם שניהם בצורה מרושלת) הוא לא יודע כלום,אתה יכול לחשוב על קרב שלו נגד טריפל אייץ'? נגד סינה? נגד אורטון? אתה חושב שהוא יכול לעשות איתם קרב טוב? עולם ההאבקות(ובעיקר הבידורית) עדיין לא מוכן לספוטפסטים במיין איבנט של המיין סטרים, ילד בן 10 שרואה את קאלי בסקוואש על ננזיו יותר יתלהב מאשר קפיצה של הארדי, ברור שגם אני לא אוהב את קאלי אבל הגודל הוא גורם מכריע שקהל היעד שלך הוא גיל 8-10.

EmoBoy666

New member
נכון שג'ף אולי לא מתאבק 5 כוכבים

אבל ממתי זה משנה בWWE? סינה מתאבק טוב? קאלי? אורטון? טריפס? כימעט כל מיין אבנטר בWWE הוא לא מתאבק יותר טוב מהארדי, ועם מנג'ר/ית טוב/ה הארדי יצליח להוביל לדעתי את ראו. ולדעתי, הארדי הוא יותר מסתם ספוטמאנקי, הוא די השתפר מאז החזרה שלו.

קורקרצה

New member
ופה קבור הכלב...

ויני מאק מתייחס לכל החברה שלו כאילו היא בנויה על כתפיו של ילד בן 10. לוינס בכלל לא איכפת מאנשים באמת מעריכים היאבקות (אבל שאלה אם מישהו מעריך היאבקות למה שהוא יצפה בWWE???). אני חושב שהארדי יהיה אלוף מוצלח אם ישקיעו בו. הוא היה כמעט אלוף עולם בTNA, כמעט. יש לו סיכוי, והוא סופר אובר עם הקהל ואנשים יותר יחבבו אותו מאשר קאלי. הבעיה של ויס שהוא הולך על הגודל ולא על הכישרון (אהמ...בטיסטה...אהמ...ג'ון סינה...אהמ...קאלי...אהמ...שאני אמשיך?). לחצי מהרוסטר של WWE אין בכלל כישרון ואין בכלל כל קריזמה. סבבה שהקהל אוהב את בטיסטה, אבל על איזה קהל אנחנו מדברים בדיוק. חצי מאהודים שלו הם נשים שבאות רק להתחרמן על השרירים שלו, והחצי שני הם ילדים בני 10 שמקבלים שיעור ממש לא טוב חיים (תזריקו סטרואידים תהיו גדולים כמו בטיסטה, לא תזריקו סטרואידים תהיו כמו פול לונדון, קופיף קטן שרק יודע לקפץ ולעשות SSP באמצע תוכנית של RAW אבל הבעיה היא שהמצלמה לא תתמקד בו בזמן שהוא יעשה זאת).. בכל מקרה, המקרה של WWE אבוד, כל עוד איש לא יבין כי האלופים שהם בוחרים הם לא אלופים טובים, הם בחיים לא ישתפרו. כשאתה חושב שהם משתפרים כשהם מביאים לאדג' את האליפות הם דופקים אותו בפיודנגד בטיסטה ואז נותנים את החגורה לקאלי. זה עידן ההיי ריסק, עידן הביג מנים נגמר ממזמן, וכל עוד וינס לא ישקיע בחצי השני של הרוסטר שלו, WWE לא תהפוך לחברת היאבקות טובה. ואז נשוב לנושא (על מה דיברנו???) ג'ף הארדי, יכול להיות סבבה של אלוף ,אבל כמו שאמרתי, אם זה תלוי בוינס ביום ראשון יוכתר אורטון בתור אלוףאו שנקבל את האלוף הכי נמוך בעולם עד כה, המבין יבין.

KentaFuji

New member
הבעיה היא

שעידן ההיי-ריסק לא הגיע! אנשים עדיין מחפשים ברואלים טובים, והWWE זה ארגון שרוצים שבפעם הראשונה שייראו אותם הם ייראו "אמיתיים", ומה לעשות- הארדי מנצח את אומגה נקי לא נראה אמין בגרוש. והארדי לא יותר טוב מטריפל H, תן לי קרב אחד טוב בקריירה של הארדי שלא היה עם אדג' או כריסטיאן ולא כלל סולם? אני מסכים שעידן הביגמנים נגמר, קאלי, הנרי, דדי וי וחבריהם הלא מוכשרים לא צריכים להיות בחברת האבקות, כי אין להם כלום חוץ מהגודל שלהם. לסינה אין גודל, נכון שיש לו גוף שרירי(וגם זה לא מאוד), אבל יש לו הרבה יותר מזה, הוא מתאבק לא רע, שמשתפר ככל שהזמן עובר, ויש לו כריזמה בין הטובות כיום. לוינס לא אכפת מאלו שמבינים בהאבקות, כי הם חלק קטן מהצופים(אל תתייחס לקהילה הישראלית, שמסיבות כאלה ואחרות מחוברת לאינטרנט ונחשבת די סמארקית), ורוב האנשים שרואים ראו ביום שני(בארה"ב), רוצים לראות בידור זול, לא קרב טכני עם נעילות מסובכות ועבודת קרקע מדהימה,רוצים שיהיה להם את הקרב עם היי-פליירים, אבל הם מאוד אוהבים את הפיודים והסטוריליינים, למרות מה שמוכרים לך, האמריקאים הם עם די טיפש. ברור שאני מעדיף חברה שהמיין איבנט בה זה קרב בין ג'יימי נובל נגד בריאן קנדריק, אבל אני חושב איזה אלוף יהיה טוב לחברה, והארדי הוא לא אחד כזה.

EmoBoy666

New member
הקרב של הארדי-אומגה בGAB היה טוב

אני לא עוקב אחרי ראו אבל אני בטוח שהיו עוד קרבות טובים של הארדי. ואני דווקא חושב שהקהל כן מוכן למתאבקים טכנים(לא סטייל דניאלסון, בשביל זה יש כדור שינה), הקהל אוהב את MVP, אהב את בנואה ז"ל, אדי ז"ל, אנגל ולונדריק פשוט אובר בצורה מדהימה עם הקהל, אז אני חושב שהקהל כן רוצה טכניקה. בקשר לבראול, במקרה וWWE כן מעוניינים במוצר שמתבסס על בראול, הם בכיוון הלא נכון, המכות של המתאבקים שהם כאילו הבראולרים שלהם ניראות לא אמינות בכלל, שיקחו את לו קי
.

אדי ואנגל היו אוברים

בגלל הדמות שלהם וכמובן בגלל הכריזמה שלהם והחיבור הרגשי שיצרו עם הקהל (בעיקר המארקי). בנואה אמנם לא היה כריזמטי או עם יכולת מיק יוצאת דופן, אבל הייתה לו דמות שקל מאוד להתחבר אליה - בחור קשוח וצנוע, שבחיים לא ירמה ושעובד קשה בשביל להגיע לטופ.

EmoBoy666

New member
ולג'ף יש גימיק+

לי לפחות מספיק רק להסתכל על ג'ף ולאהוב אותו.

KentaFuji

New member
תגובה אחרונה שלי בנושא..

אין לי כוח לריב על היכולות האבקות שלהארדי, אני רק אומר שהוא לא מתאים להיות מיין איבנטור מהסיבה הפשוטה שהוא לא כריזמטי. בWWE יש הגבלה על הסטיפיות של המתאבקים(חוץ מעל כמה כמו לדוגמה פלייר שזה חלק מהגימיק שלהם/דרשו את זה בחוזה), ואם לו-קי(שאני מסכים ש
עליו) יגיע לWWE יסרסו את יכולת ההאבקות שלו(גם TNA עשו את זה), והוא יהיה עוד לונדון/קנדריק/נובל(מתאבקים שמראים 50% מקסימום מעצמם) טכניקה בWWE נחשבת רק אם יש שלושה סופלקסים רצופים אצל המתאבק. הקהל רוצה האבקות איכותית, אבל קודם כל שואו,ואתה יודע למה בנואה היה אובר- כי היה מתאבק אחד או שניים בגימיק שלו, אני לא רואה איך בWWE ייתנו לכל החברה חסרי הכריזמה בדיוק את אותו הגימיק.

דווקא ג'ף הארדי מאוד כריזמטי

פשוט יש לו יכולת מיקרופון גרועה, בערך כמו RVD. למרות ש-RVD עוד ידע לדבר על המיק פה ושם...

Great Khali

New member
כתבתי מה אני רוצה, עכשיו מה יותר מעשי../images/Emo58.gif

לדעתי מה שהכי מתקבל על הדעת, זה להחזיר את שון מייקלס לקרב מול אורטון על החגורה. גם לפי הפרומו האחרון ב-RAW, היו רמזים לזה שהוא יחזור, וגם אם זה יקרה זה יהיה הגיוני מבחינת סטורי ליין. אורטון הרי זה ש"השבית" את מייקלס. לדעתי מייקלס צריך לקחת, ללכת לפיוד עם אורטון, לשמור על החגורה בפיוד, אורטון ילך לפיוד עם ג'ריקו על מועמד מס' 1. בינתיים שון יכול להיות בפיוד עם אומאגה על החגורה, עם או בלי HHH. אני אחשוב על זה. מה אתם אומרים? בטח לא תגיבו לי, אבל זה בסדר, אני רגיל לזה. שבת שלום

ikits

New member
אני דווקא מסכים איתך

חוץ מהעניין עם ג'ריקו, שקשה לי לראות אותו מתרחש באמת (אם כל הסיפור זה הsave.222 הוא באמת מייקלס). לפי דעתי, יש סיכוי לא קטן שיקרה מה שתיארת.

maayan 08

New member
זה גם מה שאני אמרתי

אבל קצת שונה... שבנו מרסי אורטון ינצח את קנדי. שון יחזור לפיוד איתו וככה יוצא שהם מתחרים על החגורה.

למעלה