הבעיה היא
שעידן ההיי-ריסק לא הגיע! אנשים עדיין מחפשים ברואלים טובים, והWWE זה ארגון שרוצים שבפעם הראשונה שייראו אותם הם ייראו "אמיתיים", ומה לעשות- הארדי מנצח את אומגה נקי לא נראה אמין בגרוש. והארדי לא יותר טוב מטריפל H, תן לי קרב אחד טוב בקריירה של הארדי שלא היה עם אדג' או כריסטיאן ולא כלל סולם? אני מסכים שעידן הביגמנים נגמר, קאלי, הנרי, דדי וי וחבריהם הלא מוכשרים לא צריכים להיות בחברת האבקות, כי אין להם כלום חוץ מהגודל שלהם. לסינה אין גודל, נכון שיש לו גוף שרירי(וגם זה לא מאוד), אבל יש לו הרבה יותר מזה, הוא מתאבק לא רע, שמשתפר ככל שהזמן עובר, ויש לו כריזמה בין הטובות כיום. לוינס לא אכפת מאלו שמבינים בהאבקות, כי הם חלק קטן מהצופים(אל תתייחס לקהילה הישראלית, שמסיבות כאלה ואחרות מחוברת לאינטרנט ונחשבת די סמארקית), ורוב האנשים שרואים ראו ביום שני(בארה"ב), רוצים לראות בידור זול, לא קרב טכני עם נעילות מסובכות ועבודת קרקע מדהימה,רוצים שיהיה להם את הקרב עם היי-פליירים, אבל הם מאוד אוהבים את הפיודים והסטוריליינים, למרות מה שמוכרים לך, האמריקאים הם עם די טיפש. ברור שאני מעדיף חברה שהמיין איבנט בה זה קרב בין ג'יימי נובל נגד בריאן קנדריק, אבל אני חושב איזה אלוף יהיה טוב לחברה, והארדי הוא לא אחד כזה.