אז מה אתם הייתם עושים עכשיו?

• פותח הנושא scso
  • פורסם בתאריך

שי מילר

New member
מנהל
אני חושב שכרגע

הדבר הראוי ביותר הוא לתת את התואר לאורטון שנבנה בהדרגה כבר כמה חודשים טובים כטופ היל של WWE.

מאד מאד מדא פשוט

תחילת PPV, הייתי מכנס את כל המתאבקים שיש בWWE ואומר להם ש4 מהם הולכים להאבק הלילה על האליפות, עושים "הגרלה" כמו בראמבל, ו4 מתאבקים מוגרלים לקרבות אליפות בשיטה של חצי גמר וגמר, מישהו מהם זוכה וזה לא משנה מי, ואז בצעד מפתיע אחרי הקרב האחרון יוצא ג'ריקו שטוען שגם הוא חלק מהביזנס ולא היה בהגרלה ומגיע לו הזדמנותת שווה. וינס מחליט שג'ריקו צודק והוא מקבל טיטל שוט באותו הערב בשביל לזכות באליפות הWWE ולפתוח פיוד עם מי שזכה באליפות כמה דקות קודם לכן.

mmeny

New member
אפשרות אחרת../images/Emo13.gif

עושה טורניר מרובע בין וינס סטפני שיין ולינדה מקמאן מה שנקרא,back to the basics

Crack It

New member
מכחכח בגרון וכותב.

אז יש לנו 5 קרבות באירוע, לפי דעתי כדי לסגור פינות יוסיפו 2 קרבות באירוע עצמו (הארדי-בנג'מין, ולונדריק-היילנדרס-הרדנקס על אליפות הזוגות של ראו). וינס יכריז שלפי דעתו אורטון לא צריך להיות מוכתר ככה סתם, יבוא קואצ'מן ויגיד אז חייב להיות מתמודד מראו! אז המנצח בין אייץ' לאומנגה (נתפס מה נעשה) יתמודד מול אורטון, וינס מסכים, ואז מגיע טדי לונג משום מקום שאומר שלא יזיק להוסיף מתמודד מסמאקדאון.. לא חסרים מתאבקים טובים, ריי, פינלי... ואז מגיע הורנסווגל ואומר לאבא שלו שפינלי חייב להיות בתמונת האליפו, הוא זה שטיפל בו. אז וינס מודיע שהמנצח בין אייץ' לאומגה והמנצח בין ריי לפינלי יתווספו לקרב המשולש על תואר הWWE. המנצח בין אייץ' לאומגה יכול להיות אומגה, והמנצח בין ריי לפינלי יהיה ריי, וריי יזכה באליפות, Cause Crack It said so!

kendog keds

New member
משהו די מוזר שאולי מרמז על הפתעה

כאמור באתר הרשמי יש סקר את מי הייתם רוצים לראות כאלוף. בשביל הצחוקים וטלא להיות בנאלי רשמתי ואל לינס ושלחתי. ואז הוא מראה לי את התוצאות ומה אני רואה? ואל וינס מוביל בענק עם 43% מהקולות! האם דחיפה קלילה לסטורליין קטן עם סנטינו הספיק לוינס כדי להיות אהוב קהל חדש משום מקום? האם כולם מתחכמים כמוני שמצביעים סתם למישהו שהיו רוצים לראות בפוש, אבל יודעים שאין סיכוי? האם ה-WWE מפברקים כדי לעשות משהו עם וינס באירוע?

Nurd4Life

New member
או אופציה רביעית

סתם מישהו הציף ואל וינס, וכולם נגררים אחריו, וזה הצחיק את האנשים באתר של הWWE, אז הם לא משנים את זה.

למעלה