אז מה אתם אומרים?

Rtitan

New member
../images/Emo46.gif ומה על ה-10% שהוא לא?...

תביאי את המייל שלו - אני אשלח
. ברצינות מייקי - לנער את עצמך ולכתוב - כמו שכתבו לך, אם הוא פנוי, הוא בוודאי לפחות יבדוק, ואת לא יכולה לדעת אם הוא לא מי שאת מחפשת... אם הוא לא פנוי - זה יחמיא לו מאד. עדיף לנסות ולהכשל מאשר לחשוב כל הזמן "הייתי צריכה לנסות...
". קדימה... אומץ!

מייקי73

New member
אני גם בגישה של אם הוא פנוי

ומצאתי חן , אז יאללה , שיצור קשר. כלומר, בגישה הפחדנית

Rtitan

New member
ואם הוא - אין לו אומץ?...

על זה תפסידי אולי משהו ממש יפה? אני לא זוכר אותך כזו
.

mazoneli

New member
יש לך תחקיר על בן אדם, לא רשום שם כלום לגבי

מצבו הזוגי
, אם אין קשר מקצועי עקיף או ישיר את יכולה לפנות, אם קיים עדיף לברר דרך חברים.

mazoneli

New member
גם כן התחקירנים של היום, מה זה כמעט בטוח

חוץ מזה אם את בקשר עם התחקירן את יכולה לבקש ממנו שיברר לך, באמתלה כלשהיא. ד"א אם זה לא היה ברור אני בעד הדרך הישרה
, אלא אם כן יש קשר תעסוקתי כזה או אחר.

ye44

New member
עזבייייייי נשנושים תמשיכי לרבוץ מול ה ../images/Emo237.gif

אצלך רוב הזמן זה דיבורים כמו חול ואין מה לאכול
אולי כבר תפסיקי אם הפילוסופיה בחייך ! מי שלא מעיז לא מתיז
מצא חן בעינייך לכי על זה מקסימום זה לא יסתדר אבל לשבת ולחפור יאללה כפרישי נראה לי שאת זקוקה לניעור

מייקי73

New member
לא רואה טלוויזיה

(טוב, חוץ מהאח הגדול). מזל שהגדרת לי את הבעיה שלי. אין Y, אני כמו ספר פתוח בשבילך- כלומר כולנו. אמרתי לך, אתה חייב לכתוב ספר, או להתחיל לקחת כסף על שעת ייעוץ.

מייקי73

New member
נכוווווווווווווווווווווווווווווווון

אני שייכת למאה אחרת. לא מבינה איך התברגתי הנה

רצינו, אבל

לא מצאנו "גבר-גבר" בסביבה כלומר, מצאנו כמה שניסו להגדיר את עצמם ככאלה, אבל אז הסתבר ש: - השכר שלהם לא מספיק כדי לפרנס את המשפחה, שלא לומר את הרגלי השופינג שלנו - אין להם כח לסחוב את סלי הקניות / להוריד את הארגז ההוא מלמעלה / לפתוח את המכסה של צנצנת המיונז - הם באמת מצליחים להציג כאלו שאכפת להם אם גמרנו או לא - כמה מהם, לא עלינו, החליטו שהם מתחברים לצד הנשי שלהם. הם עושים פדיקור, שמים דאודורנט וקרם פנים, וחלקם אפילו עושים גבות!!! ויש כמה מקרים קשים ביותר שלמרות שצילמנו אותם במשך שבוע, 24 שעות ביממה, לא תקעו אפילו גרעפס אחד ולא הפליצו בקולי קולות, בפרהסיה. אז לא השארתם לנו ברירה.

אני אומר

תזמיני תור לשיחה או פגשיה אצל הרב עובדיה יוסף.. הוא היה אומר לך תצאייייייייי בחו'ץץץץץץץ מה זה השאלות האלה???????? של ביטוח לאומי??????????? תני לגבר להיות גבר.. הכוונה סמרטוט! תנייייייי לו להתחיל איתך..לחזרררררר לפרגן ולעשות עיניים קצת מתח לא יזיק!!!!!!!!! עכשיו ברצינות, נסי ליצור איתו קשר בעינייני עבודה "בכאילו" את פולניה בטח תמצאי משהו לשאול?..וכך לאט לאט נסי לחדור מתחת לעור ולבדוק את המצ'ב.. האם עד כאן? רות עבור.........?

menny1970

New member
ברור שלנסות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המקרה הכי גרוע, יגיד סליחה - לא מתאים וימשיך הלאה במיקרו? עשית לו את היום

למעלה