אז מה אתם אומרים?

מייקי73

New member
אז מה אתם אומרים?

אחד המרואיינים בצילומים אתמול מאד מצא חן בעיניי. הוא לא היה לקוח שלי. השיחה ביננו זרמה כך שמצד אחד אפשר לפרש אותה כשיחה נעימה של שני אנשים שמעבירים זמן, ומצד שני קליק. לפני שהלך שאל מה השם שלי. אבל לא ביקש טלפון. יש לי תחושה שמצאתי חן. אני לא יודעת אם הוא לא ביקש טלפון כי הוא נשוי או כי הוא חנון (או כי למרות התחושה ,לא מצאתי חן) יש לי את המייל שלו מהתחקיר שנעשה לו. אם פתאום מישהי/הו היה שואל אתכם במייל אם אתם פנויים לקשר או נשואים, איך זה היה מצטייר בעינכם? לא יודעת אם לעשות את זה או לעזוב.

ב-רור שלעשות את זה../images/Emo20.gif

אין לך מה להפסיד
רק להרוויח

אהובה,

תחשבי איך את היית מרגישה אם מישהו היה פונה אליך. אם היית נשואה היית מוחמאת ועונה שאת נשואה, וזהו

מייקי73

New member
ואז הייתי מראה לבעלי

והיינו מריצים דאחקות שיזהר כי מישהו כבר מחכה לי, ואז הוא היה מראה לי את המיילים שלו והייתי חוטפת את העצבים והיה ריב ענק והיינו מתגרשים ואחרי שנה הייתי פונה אל ההוא מהמייל שהיה כותב לי שהוא כבר התחתן...

שרשירית

New member
היי זו אני X מהפגישה אתמול ב X

מצאת חן בעיני. חשבתי שעדיף להתמודד עם סירוב מאשר עם החמצה. יכול להיות שאתה פנוי ותרצה שניפגש לקפה?

שרשירית

New member
../images/Emo40.gif 'כאילו ברור' כבר אמרו כאן?

מ'כפת לך? מקסימום יגיד שלא מתאים כי הוא נשוי, הומו, אידיוט וכי גרושות הורסות הן לא כוס התה שלו. גו פור איט !

Rtitan

New member
יקירתי... ../images/Emo25.gif

שני שנדי - והיידה, לבדוק את העלם!!!!
מחזיק אצבעות

שרשירית

New member
שנדי? ../images/Emo2.gif

החזרת אותי לגיל 14 שזה בערך מיליוני שנים אחורה. ג'יזס, כמה זמן לא שמעתי על המשקה הזה.

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif גם אני... עד שהכרתי את מייקי ../images/Emo13.gif

לא חשבתי עוד מוכרים את זה

לכי על זה ובגדולללל!!!

מה יש להפסיד??? את כזאת מהממממת בארור שהוא יפול שדוד לרגלייך אם הוא פנוי כמובן!

מייקי73

New member
תודה מהממת.

אני אעשה טלפון לתחקירן של גישוש , אולי במקרה הוא אמר לו ואם הוא לא יודע , אני אכתוב

למעלה