אז מה אתה שומע עכשיו?

B a z a

New member
../images/Emo45.gif

אם אתה רוצה גם לראות שיר אחד מהאלבום מבוצע, יש אותו כאן:

Bardogo14

New member
תודה

אבל אין לי את התוכנה שצריך להוריד וגם ככה המחשב שלי איטי .. איזה עוד קראוט רוק טוב יש?

Toltec

New member
תאמת בעצמך. תתחיל עם yeti.

עוד להקות טובות faust, neu!, kraftwerk, ash ra tempel, guru guru, agitation free, kraan, kluster / cluster, anexus quam, cosmic jokers. לפי דעתי, כמה שיותר מוקדם זה יותר טוב כמעט בכל הקשור לקראוטרוק. וגם הראשון של טנג'רין דרים electronic meditation הוא אלבום יפה.

B a z a

New member
כן

קודם כל לגבי התוכנה - לא צריך שום תוכנה עד כמה שאני יודע, זה אמור לעבוד בלי שום דבר. לגבי אמון דול - אני לא מכיר את I, תמיד חשבתי שזאת להקה חשובה מבחינה היסטורית אבל זניחה מבחינה מוזיקלית, וגם הרבה פחות מוכרת מאמון דול II. אבל ראיתי בתו השמיני שיש להם דיסקים של I ולא של II, זה נראה לי מוזר, אבל שכחתי לשאול בחנות למה זה כך. בכל מקרה, אמון דול II להקה מצוינת, בניגוד ללהקה המקורית הם שמו יותר דגש על יכולת מוזיקלית (הבנתי שבלהקה המקורית כל מי שהיה שייך לקומונה של אמון דול היה יכול להיות חבר בלהקה, גם אם לא ידע לנגן בכלל). יש לי את 2 האלבומים הראשונים שלהם - Phallus Dei ו- Yeti, והם ממש טובים, אני אוהב יותר את הראשון. אלבומים אחרים טובים של הלהקה הם: Tanz der lemminge Live in London Wolf city יש לי שאלה למומחים: שמעתי שהשם של להקת Can זה ראשי תיבות של Communism, Anarchism, Nihilism מישהו יודע אם זה באמת נכון?

B a z a

New member
Harmonium - Les Cinq saisons

בשמו הקצר. אין, פשוט אין שום אלבום שמתקרב לשלמות הזאת, הוא לא נמאס בכלל גם אחרי מאוד האזנות במשך הרבה חודשים. ללא ספק זהו האלבום האהוב עלי כרגע.

pinnacle

New member
DREAM THEATER - Images And Words

האלבום שהגדיר את סגנון הפרוג מטאל מתחילת שנות ה-90 ועד עכשיו. מזמן לא שמעתי אותו, איזה כיף לי עכשיו!

למעלה