אז מה אתה שומע עכשיו?

pinnacle

New member
אז מה אתה שומע עכשיו?

מזמן לא בדקנו

pinnacle

New member
CAIRO - Cairo

אלבום הבכורה המפתיע שלהם מ-1994. פתיחה גרנדיוזית שמעידה על ההמשך. השפעות פרוג קלאסיות בייחוד של YES, אבל גם של להקות אחרות כמו למשל ELP. אילו CAIRO היו מצליחים יותר מסחרית, כי אז היו מנצחים את מלכי הפרחים בתואר YES החדשים!

אדם זאב

New member
ממש ממש, אבל ממש מצויין ! :)

אני אוהב את הסאונד של הקלידן, הבסיסט נותן עבודה גרובית ממש מצויינת, והגיטריסט ברוח שנות ה70 פשוט כייף

RamiSun

New member
אני מכיר אותו

אלבום מעולה כמו שכתבתי, בהחלט השפעות זאפה ובהחלט פרוג משובח.

cut2

New member
טוד רנדגרן עשה פרוג?!

היתה לו להקת פופ מצויינת בשם Nazz, ואומרים שאלבום הסולו שלו Something/Anything חזק ביותר. מעניין לשמוע שהוא עשה פרוג... לא מתקשר לי עם נאז.

pinnacle

New member
בלהקת UTOPIA הוא בהחלט עשה פרוג!

ופרוג מעולה!
את להקת NAZZ אני לא מכיר

giloni

New member
אז הגיע הזמן

מומלצ ה ST. תמצא שם הרבה רמיזות על מה שהוא עתיד לעשות באלבומי הסולו שלו ובאוטופיה. מאלבומי הסולו Something? Anything? זה יופי של דבר יקי

טוד רנדגרן הוא מולטיאינסטרומנטליסט

שעשה הכל.הוא עשה גם פרוג באלבום שדנים פה עליו. יש לו כמה אלבומי סולו מצוינים,לגבי האלבום שאתה מדבר עליו: SOMETHING/ANYTHING - מדובר באלבום כפול שרובו נע בין רוק לפופ עם המון שירי אהבה,אני לא יודע אם תאהב כי הוא שונה באופן חריג מיוטופיה.אלבום מצוין לדעתי,אך אם בטוד אנו עוסקים אז אלבום מצוין שלו שאני ממליץ עליו מאוד,אלבום ענק בעיני זה האלבום: A WIZARD A TRUE STAR - אלבום רב גוני בעל מוסיקה ייחודית,משהו שנע בין רוק,פופ,שירי אהבה ופסיכדליה עם תיבול של שיגעון. וסתם שתדעו:טוד הוא הבחור שגידל את ליב טיילור הבת של ג'ון טיילור הסולן של איירוסמית.ג'ון עזב את חברתו בהריון וטוד יצא עימה ואימץ את הבת.כמו כן,השמועה אומרת שטוד הוא האומן עם ה... הכי גדול בעולם הרוק.

עמית ע

New member
ליז טיילור?

או אולי ליב טיילר ואם כבר אז סטיבן טיילר ואם כבר אז בכלל לא ידע שביבי ביול (אמא של ליב) בהריון, כי היא החליטה על דעת עצמה שג'אנקי כמו סטיבן טיילר לא יכול לגדל את הבת שלה ואם כבר אז טוד גם הוא בכלל לא ידע שהוא לא האב עד שליב הייתה כבר ילדה גדולה זהו, סתם פרטי טריוויה שוליים מוסיקאי אחלה וגם אני ממליץ על Something Anything וגם על Runt

צודק , מצטער על הטעות אני חלש

בשחקנים,תמיד מתבלבל. לגבי זה שטוד לא ידע,לא יודע,עד כמה שידוע לי הוא כן ידע. אבל עזוב זה לא ממש חשוב.

cut2

New member
בשביל הפרוטוקול,

אני לא מכיר את יוטופיה - אני בא מנאז. בכל מקרה אני צריך למצוא את משהו/כל דבר בהקדם. תודה על הטרוויות השונות!

למעלה