Gnidrolog - Lady Lake
B B a z a New member 17/12/05 #35 גם לדעתי זה אלבום מצוין אני הורדתי אותו מסולסיק, ואפשר לקנות דיסק שמכיל את האלבום הזה ואלבום אחר של הלהקה באינטרנט, לא מצאתי בינתיים בחנויות. השיר הראשון פשוט מדהים, אם כי הוא נשמע קצת מיושן.
גם לדעתי זה אלבום מצוין אני הורדתי אותו מסולסיק, ואפשר לקנות דיסק שמכיל את האלבום הזה ואלבום אחר של הלהקה באינטרנט, לא מצאתי בינתיים בחנויות. השיר הראשון פשוט מדהים, אם כי הוא נשמע קצת מיושן.
ע ע י ד ו2 New member 16/12/05 #17 crass - stations of the crass זה אלבום ממש טוב,אני לא מפסיק להאזין לו. אומנם לא ממש פרוג ,אבל מתקדם (לזמנו). הנגנים ממש טובים ,הלחנים גם מצויינים(מקפיצים) ויש אחלה ליריקה.
crass - stations of the crass זה אלבום ממש טוב,אני לא מפסיק להאזין לו. אומנם לא ממש פרוג ,אבל מתקדם (לזמנו). הנגנים ממש טובים ,הלחנים גם מצויינים(מקפיצים) ויש אחלה ליריקה.
S SHOOGIE New member 17/12/05 #32 aziza mustafa zadeh bana bana gel שיר, יותר קטע אינסטרומנטלי על ילדה רעה. אני אוהב את הסגנון של עזיזה.
aziza mustafa zadeh bana bana gel שיר, יותר קטע אינסטרומנטלי על ילדה רעה. אני אוהב את הסגנון של עזיזה.
J JohnPaul New member 18/12/05 #38 Dream Theater- Scenes from a Memory ניסיתי, ניסיתי, ו.. לא, זה לא משהו.
R Rubycon New member 19/12/05 #40 Magma - BBC 1974 Londres אמנם גרסאות לא גמורות של Kohntarkosz, Theusz Hamtaahk אבל זו התקופה הכי טובה של מאגמה. רק חבל שסטלה לא פה.
Magma - BBC 1974 Londres אמנם גרסאות לא גמורות של Kohntarkosz, Theusz Hamtaahk אבל זו התקופה הכי טובה של מאגמה. רק חבל שסטלה לא פה.