אז מה אתה שומע עכשיו?

Echolyn - The end is beautiful

האלבום החדש. לא יודע מה עובר עליהם, אבל לכמה דקות הם הפכו ממש ל Foo Fighters.

RamiSun

New member
איך הוא מעבר לכמה דקות הללו?

איך הוא בהשוואה לקודמים?

קשה לי לענות על זה עדיין

זו רק שמיעה שנייה. לאחרונה שמעתי גם את Mei (באיחור היסטרי, אבל גם את As the world שמעתי תשע שנים אחרי שהוא יצא, בעצם). נראה שבחדש הם קצת חזרו לעצמם. לא שMei הוא לא טוב, אבל הוא פחות הרפתקני ופחות קופצני.

Rare Force 1

New member
King Crimson-...

Starless and Bible Black. אחת הרכישות היותר מוצלחות שלי. קניתי את זה ואת אוקטופוס בשבעים ש"ח. =) The Night Watch הוא קטע כל כך יפהפה! שבה אותי בקסמו.

B a z a

New member
זה אחד השירים היותר שנואים עלי

לא יכול לשמוע את הזוועה הזאת! בא לי להביא בעיטה בביצים לאנדרסון אחרי שאני שומע את השיר הזה, הוא כזה מעצבן! השיר האחרון באלבום משעמם לגמרי, "Close to the edge" עצמו מצוין אבל אנדרסון מתחיל עוד פעם עם השטויות שלו ב- "I get up, I get down.." את מי זה מעניין בכלל? לא מבין את המעמד שאליו הגיע האלבום הזה, ולא מבין למה הוא נמצא בראש הרשימה בפרוגארכיבז, רילייר פי אלף יותר טוב לדעתי.

Nadavcat

New member
אתה איש מוזר :)

אלבום מ ד ה י ם ! נכון שהשיר השלישי פחות טוב. נ.ב. העלייה של ג'ון עם ה I Get Up I Get Down שמובילה בשלמות לתוך עולם הקלידים של ריק... פשוט גאונות צרופה.

epitaph

New member
בקשר ל"שיר השלישי"...

תשמע את הביצוע שלו ב Yessongs, בהרבה יותר טוב מהאלבום, גם הגירסה שם של Close to the Edge הרבה יותר טובה לדעתי.

amit7349369

New member
VGDD- Godbluff

אין על פיטר האמיל,איזה קול!! כ"כ יפה מקורי ואמוציונלי, מבטא רכות ובו זמנית זעם מרירות ומגמה של התחרפנות כללית.

Disposable Hero

New member
Opeth- Damnation\Ghost Reveries

לקראת ההופעה באפריל, אני חייב לרענן את התאים האופת'יים במוח שלי.

למעלה